Belépés
Balatonfüred! Kikötő látképe a "Tagore sétányról"!


Balatonfüred! Kikötő látképe a "Tagore sétányról"!
...
2021-09-15 17:17:55
2021.01.31. Egy téli kép a Tagore sétányról... Balatonfüred


2021.01.31. Egy téli kép a Tagore sétányról... Balatonfüred ...
2021-02-09 08:47:56
Koronavírus - Hajléktalanokat helyeznek el a cannes-i fesztiválpalotában
... messzebbről érkeznek, azokat megbírságolják a rendőrök.
A polgármester szerint a parlamenti sétányt nem szükséges lezárni, ahogy a szomszédos Nizzában vagy Marseille-ben történt. A sétányról elérhető homokos tengerpartot azonban Cannes-ban is lezárta az önkormányzat, így a parton megállni, napozni, sportolni jelenleg nem lehet.
A karanténszabályok szerint a franciák csak...
2020-03-20 17:32:56
Kedvezményekkel várja a látogatókat év végén a Nyíregyházi Állatpark
... épület látványa és méretei mellett a fenntarthatóságot is szem előtt tartották: a projektösszegből megmaradt pénzből épülhetett meg a Tarzan ösvénye elnevezésű attrakció, a magasban haladó sétányról az Afrikában élő állatokat csodálhatja meg a nagyközönség - olvasható a közleményben.
A Zöld Piramis tízéves jubileuma alkalmából december 20. és 30. között féláron lesz látogatha...
2019-12-18 21:06:05
Bor- és halünnep péntektől négy napon át Balatonfüreden
... a Balatonfüredi Néptánc Együttes lép fel, este pedig Tátrai Tibor, Babos Gyula és László Attila Gitár Triója ad koncertet.
Szombaton a Lánchíd Rádió élő műsort közvetít a Tagore sétányról, a Blaha Lujza Étterem teraszán pedig a Heti Válasz című folyóirat közönségtalálkozóját tartják, és bemutatják a Magyar Konyha című magazin legújabb számát is. Kora este Kárász Eszter és az...
2017-05-30 15:23:37
Liget Budapest - Persányi: ha nem lenne fakivágás a Városligetben, az a park végét jelentené
... Stúdió vezetője bemutatta a pályázatot, amely szerint a Királydomb és a Nagyrét egységes zöldfelületként újulhat meg, a megnövelt Városligeti tavon szigetet alakítanának ki, a Kós Károly sétányról pedig kitiltanák a járműforgalmat. Csökkentenék a Dvorák sétány keresztmetszetét is, de a troliforgalmat fenntartanák a Városligetben.
A fórum előtt a Ligetvédők csoport sajtótájéko...
2016-09-21 17:43:18
Bor- és halünnep csütörtöktől négy napon át Balatonfüreden
... szombaton este lépnek a hallgatóság elé.
Ugyancsak szombaton tartják a sárkányhajó-roadshowt a Tagore sétány melletti vízfelületen, a Lánchíd Rádió pedig élő műsorral jelentkezik a sétányról. A Heti Válasz közönségtalálkozóra várja az érdeklődőket, és bemutatják a Magyar Konyha balatoni gasztrokalauzának legújabb számát is.
A fesztivál zárónapján a Cimbora Együttes műsor...
2016-06-19 09:11:09
Olvasmány.
... Triomphe du Carrousel.
A Carrousel-diadalívnél egykor orgiasztikus szertartásokat rendeztek, ám a művészet szerelmesei teljesen más okból tisztelik ezt a helyet: a Tuileriák végi sétányról mindjárt négyet is lehet látni a világ legnagyszerűbb múzeumai közül... egyet-egyet minden égtáj felé.
A jobb oldali ablakon, déli irányban, túl a Szajnán és a Quai Voltaire-en Langdon...
2015-03-14 18:32:37
A Balaton Titanicja
... látvány miatt a gőzös egyik oldalára furakodtak. Ezzel szemben több tanú is állította: az emberek olyan sűrűn álltak, hogy képtelenek lettek volna bármiféle mozgásra.
,,A Tagore sétányról láttam, hogy a Pajtás a füredi mólótól indulni készül. Feltűnő volt, hogy az indulás pillanatában a hajó balra dőlt, és szinte a móló dörzsfáinak támaszkodott úgy, hogy mintegy 40-50 ce...
2014-07-31 18:06:58
Ökoturisztikai sétányt avattak a Baláta-tavon
... program keretében. Ennek része a most átadott, mintegy 50 millió forintból megvalósított stégrendszer, melyet a tó egykori elhiv...
2014-05-27 19:04:32
1 2 3 4 5 
Címkék: Nyíregyházi Állatpark, Liget Budapest, Balaton Titanicja, Zöld Piramis, Balatonfüredi Néptánc Együttes, Tátrai Tibor, Babos Gyula, László Attila Gitár Triója, Lánchíd Rádió, Blaha Lujza Étterem, Heti Válasz, Magyar Konyha, Kárász Eszter, Cimbora Együttes, Voltaire-en Langdon, polgármester szerint, parlamenti sétányt, szomszédos Nizzában, sétányról elérhető, parton megállni, karanténszabályok szerint, franciák csak, projektösszegből megmaradt, magasban haladó, megnövelt Városligeti, troliforgalmat fenntartanák, fórum előtt, fesztivál zárónapján, művészet szerelmesei, világ legnagyszerűbb, jobb oldali, Quai Voltaire-en, gőzös egyik, emberek olyan, füredi mólótól, indulás pillanatában, hajó balra, móló dörzsfáinak, most átadott, keresztmetszetét, projektösszegből, hajléktalanokat, zöldfelületként, kedvezményekkel, balatonfüreden, troliforgalmat, járműforgalmat, megbírságolják, szertartásokat, ökoturisztikai, legnagyszerűbb, megvalósított, városligetben, balatonfüredi, balatonfüred, csütörtöktől,
© 2013 TVN.HU Kft.