Belépés
Ispiláng Ünnepe
... mindig a Nap, a Hold, az évszakok változásához, vagy égi eseményekhez kötődnek. A legnagyobb ünnepkör Álom havának 21. napján kezdődik. Napisten megszületése és az ahhoz kapcsolódó Sólyomünnep, amelyek a Fény megszületését ünnepli.

Őseink tevékenyen részt vettek Napisten erősítésében, hogy a fénye minél nagyobb ívben érkezzen a Földre, Földanyánkra. A sólymok röptetésé...
2018-05-19 19:05:05
Napisten születésnapja
... csinál, cukorból főzött szaloncukor. Az igazi ünnepi hangulatot pedig maga az élő fa hozza el.
A csodálatos fenyőillat, a gyertyák viasz-szaga és az együttlét harmóniája adja meg a Sólyomünnep bensőséges, szeretetteljes békéjét.
- Miért kell neked ehhez megölnöd egy fácskát, kucsmás ember?
Nézd, milyen szép ágaim vannak, amelyeket hamarosan úgyis ledobok, hogy följe...
2017-12-20 12:50:45
Kovács Kálmánné: Naphimnusz Sólyomünnepre

...
2017-11-13 14:00:07
Tündér Ilona szertartás, Napisten havának 21-24 napjáig
... Úton, a szentíven.
Bizony, őseink tevékenyen vettek részt a fény növelésében. Nyílván, nem fizikai értelemben emelkedett a Nap, hanem energetikailag és áldott rezgéseiben.
A Sólyomünnepen is ott van az Égig-érő fa, a Világfa, a Tetejetlen fa minden otthonban. Már fenyőfa képében almákkal díszítve.

Az almának is megvan a sólyomünnepi szerepe. A Kerecseny napo...
2017-06-23 21:43:15
Sólyomünnep.jpg
Karacsonyi hangulat...
2016-12-27 09:15:39
Kovács Kálmánné Nóri beszámolója Sólyomünnepről
Kovács Kálmánné (TündérNóri) beszámolója Sólyomünnepről

Kedveseim!


Megtörtént ismét a csoda! Az idő fordulatában eljött a sötétség vége, A Várakozásban megszületett Napistenünk, a Sólymok Sólyma, az éltető Nap legyőzte a sötétséget.

Eleink Napisten születése után három nappal ismét kimentek a szent helyre, és megtartották a Sólyomün...
2016-12-27 09:13:53
Kovács Kálmánné Nóri : Sólyomünnep
Minden sólyom magas röpte
Őseidnek üzenete.
Fénylő szárnyak suhogása
Szittya múltunk szárnyalása.

Sólyomünnep örömében.
Magyarok a Nap fényében.
Tűz fiai, Nap gyermekek.
A világ lesz jobb veletek!

Ne feledd el, magyar, ki vagy!
Ezer éves fénylő múltad!
Példán járó ős vezérek
Vére vagytok, ez kötelez!
...
2016-12-19 20:28:49
Kovács Kálmánné Nóri jókívánságai, első levelei idén
... áldáskérésem alatt. Az őszi napéjegyenlőségi szeren akkora fényoszlop érkezett, ami a Föld összes vizét megtáplálta. Ezt videó felvételen lehet is látni.

Az utolsó szerünkön, a Sólyomünnepen ismét éreztem ezt a nagy erőt, szinte megbillentem. Mivel nem láttam a jelenséget, ezért megkértem az egyik látót, nézze már meg, mi ez, mi ennek az üzenete.

A látó fiú m...
2016-01-02 16:22:13
Napisten születésnapja
... földben van, csúcsa pedig az eget éri. Őseitek lelkei, a tündérek, az égi segítőitek a fenyők ágai között lépdelnek le hozzátok, földi lényekhez.
- Tudom én ezt, te fenyő! De a Sólyomünnephez mégis csak kell egy üde, zöld fa az otthonunkba. Egyéb sem lesz az ünnepre a gyermekeimnek! A fára is csak annyi díszítés lesz, amit mi magunk készítünk. Elfacsarodik a szívem, ahogy né...
2015-12-23 16:18:25
Napisten születésnapjára
... szertartással, lakomával,
együttléttel igyekeztek segíteni a fiatal Napistent az Égi Útján.
Tudták, minél magasabban jár a Nap, annál több fény és melegség érkezik
a Földre. A Sólyomünnep arról szólt, hogy a jó magyarok tevékenyen
vettek részt a Fény növelésében. Sólymok röptetésével, tüzes celőkék
kilövésével igyekeztek a Napot emelni, hogy Égi Pályáján e...
2015-12-23 16:11:45
1 2 3 4 
Címkék: Ispiláng Ünnepe, Kovács Kálmánné, Naphimnusz Sólyomünnepre, Tündér Ilona, Kovács Kálmánné Nóri, Eleink Napisten, évszakok változásához, legnagyobb ünnepkör, ahhoz kapcsolódó, fénye minél, sólymok röptetésé, igazi ünnepi, csodálatos fenyőillat, gyertyák viasz-szaga, együttlét harmóniája, fény növelésében, sólyomünnepi szerepe, sötétség vége, szent helyre, világ lesz, őszi napéjegyenlőségi, utolsó szerünkön, nagy erőt, egyik látót, fenyők ágai, fiatal Napistent, napéjegyenlőségi, születésnapjára, szeretetteljes, energetikailag, sólyomünnepről, sólyomünnephez, sólyomünnepen, szertartással, születésnapja, megszületését, gyermekeimnek, sólyomünnepre, változásához, fordulatában, erősítésében, sólyomünnepi, eseményekhez, jókívánságai, földanyánkra, megszületett, várakozásban, együttléttel, röptetésével, elfacsarodik, megtartották, áldáskérésem, megbillentem, megszületése, szaloncukor, sólyomünnep, kilövésével, növelésében, megtáplálta, szárnyalása, beszámolója, rezgéseiben, otthonunkba, napistenünk, magasabban, megtörtént,
© 2013 TVN.HU Kft.