Belépés
Facebookon kaptam
...

...
2019-02-09 08:24:09
A legszebb Szív
... megajándékoztam a szeretetemmel - kiszakítok egy darabot és a mellettem élő embernek adom, aki néha viszonzásul ad egy darabkát az ő szívéből

Mivel ezeket a darabokat nem lehet milliméterrel mérni, ilyen szabálytalan lesz, de ezeket nagyon becsülöm, mert arra a szeretetre emlékeztet amit megosztottunk egymással.

Néha csak én ajándékoztam darabokat a szívemből...
2018-12-21 14:45:37
Hűsítő levesek kánikula idejére
... és a tejszínt összekeverjük, majd ízesítjük cukorral. A gyümölcsöket a tejszínes narancslébe vegyítjük, majd alaposan behűtve tálaljuk.
Előző este is elkészíthetjük, így összetudnak érni az ízek. Tálaláskor tehetünk bele jégkockát is, vagy jégkocka tartóban lefagyasztott narancslevet is.


...
2018-08-03 18:24:49
Szép estét kívánok mindenkinek!
Csernák Árpád: Visszatérni

"Az emberi tehetetlenséget az indulatok mérséklésében és megfékezésében szolgaságnak nevezem. Az indulatoknak alávetett ember ugyanis nem a maga ura, hanem ura a sors, s ennek annyira hatalmában van, hogy gyakran, noha belátja a jót, mégis a rosszat kénytelen követni."

...
2018-07-22 20:05:55
Sonkol Leslie: Csodás Karácsony
... puttonyával érkezik...

1975.december 23 - A kis Jennifer O'brien ébredezik.Első dolga,hogy odarohan a kis íróasztalához,melyet hajdan az anyukájától kapott Karácsonyra,és elkezdi írni levelét a Télapónak.Megírja benne,hogy szeretne egy kisbabát,csupán egy kisbabát,és megjegyzi,hogy nagyon szeretné már látni a Télapót!Ám ekkor feltörnek a kislányban az emlékek.Anyukájára...
2017-12-24 09:07:37
Rab Zsuzsánna: Az óriás.
... gyomrába vájnak,
de az dühös kínnal betemeti őket . . .
És sokan: marokkal szórják a,szent magot,
de szívek földjére egyik sem talál . . .

Csak néz az óriás, de rni nem látjuk őt,
csak mosolyát érezzük, megdermedő erőnkben.
Néz, bámul, s azt kérdezi: mi ez?
És hatalmas, dörgő kacajra harsan,
mitől a csillagok megremegnek . . . ...
2017-11-18 08:25:09
Pizza krém

Pizza krém.
Ma egy nagyon finom pizza krémet készítettem, sok finom friss fűszernövényt tettem bele, olyan illat volt a konyhába amíg készült az leírhatatlan..

1 kg koktél paradicsom
5 kis fej hagyma
8 cikk fokhagym...
2017-08-05 18:35:01
Helyes-e... 16.: Helyes-e, helytálló-e az alábbi megállapítás...?
... volt szükségszerü. Ami engem illet ( bàr még nincs teljesen kialakult véleményem ), inkàbb arrafele hajlok, hogy nem volt szükségszerü ... vagy legalàbbis lehetett volna vàrni, igy ez a példa nem nagyon càfolja Foxi àllitàsàt.

Viszont, ha màr a màsodik vilàghàborutol beszélünk, tudok egy jobb példàt vélemé...
2017-08-05 16:05:31
Strandon hány éves koráig lehet egy gyerek meztelenül?
Kedves Decotext, abban tökéletesen igazad van, hogy a perverz, betegagyuakat kellene bezàrni, elkülöniteni ... de mivel ez JOGILAG éS GYAKORLATILAG nem lehetséges, a szülönek egyetlen vàlasztàsa lehet : öltöztesse fel kis gyerekét.

Azt szoktàk mondani ( igaz, ezt föleg trollkodàsra értik ): NE ETESSüK A HALAKAT, de ez mondàs ( szerintem )...
2017-07-10 20:07:29
Babits Mihály – Hiszekegy
... nyilas napot is, mely a világra kilát.
Gabnaadó bus anyát s lányát, a vidám hazajárót;
erdei lyányokat is s a fura furtfülü Pánt;látom amint a Moira köröttem fonja a hálót
s olykor az Eümenidák vércsepegős szeme bánt.
Élnek az istenek és még érzi hatalmukat egyr...
2017-02-13 05:35:43
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Sonkol Leslie, Csodás Karácsony, Babits Mihály, Csernák Árpád, Jennifer, Kedves Decotext, ETESSüK HALAKAT, legszebb Szív, alábbi megállapítás, gyerek meztelenül, szeretetre emlékeztet, tejszínt összekeverjük, tejszínes narancslébe, emberi tehetetlenséget, indulatok mérséklésében, indulatoknak alávetett, rosszat kénytelen, anyukájától kapott, dühös kínnal, csillagok megremegnek, nagyon finom, konyhába amíg, jobb péld&#224, szülönek egyetlen, világra kilát, vidám hazajárót, fura furtfülü, jeaqgdwkoegclcb, megajándékoztam, tehetetlenséget, elkészíthetjük, megfékezésében, megosztottunk, lefagyasztott, milliméterrel, gyakorlatilag, fűszernövényt, betegagyuakat, szeretetemmel, összekeverjük, mérséklésében, wceaakgbxateh, íróasztalához, leírhatatlan, elkülöniteni, indulatoknak, szabálytalan, megállapítás, narancslevet, szolgaságnak, szükségszerü, ajándékoztam, gyümölcsöket, oxgjmzbzdvq, készítettem, narancslébe, anyukájától, karácsonyra, uyimbpfkofd, tökéletesen, puttonyával, összetudnak, grtmkaavvrq, mindenkinek,
© 2013 TVN.HU Kft.