Belépés
Nem reagálni a másokban lévő egóra
"Nem reagálni a másokban lévő egóra nem csupán a saját egódon való felülemelkedésnek, hanem a kollektív emberi ego felszámolásának is az egyik leghatékonyabb módja. .. nem a gyengeség, hanem az erő jele."

Eckhart Tolle...
2019-12-02 07:16:52
hogyan és mit.....
... is meri tenni."
(Sri Chinmoy)

Nem reagálni a másokban lévő egóra nem csupán a saját egódon való felülemelkedésnek, hanem a kollektív emberi egó felszámolásának is az egyik leghatékonyabb módja. A nem reagálás nem a gyengeség, hanem az erő jele.
E.TOLLE
...
2013-12-02 19:20:50
Mindennapra Lev N. Tolsztojtól
... tökéletesedésre. François de Salignac de la Mothe Fénelon
3
Fordítsd el saját figyelmedet a világ hazugságairól és ne bízzál a saját érzékszerveidben, mert becsapnak, de önmagadban, az egódon kívül keresd az ,,állandó / folytonosan tartó/ embert"! Buddhista bölcsesség (Dhammapada)
4
A gyakorlati tudomány, amikor csak önmagáért foglakoznak vele minden...
2012-07-29 09:07:46
1 
Címkék: Mindennapra Lev, Eckhart Tolle, Mothe Fénelon, másokban lévő, saját egódon, kollektív emberi, egyik leghatékonyabb, világ hazugságairól, saját érzékszerveidben, egódon kívül, gyakorlati tudomány, érzékszerveidben, tökéletesedésre, felszámolásának, leghatékonyabb, hazugságairól, mindennapra, tolsztojtól, folytonosan, foglakoznak, figyelmedet, dhammapada, bölcsesség, gyakorlati, önmagadban, gyengeség, becsapnak, abbcenter, kollektív, animaciok, önmagáért, buddhista, másokban, fordítsd, salignac, reagálni, weboldal, tudomány, reagálás, chinmoy, állandó, gallery, eckhart, fénelon, emberi, egódon, csupán, hogyan, angyal, embert, bízzál, keresd, amikor, minden, tartó, kívül, hanem, egyik, egóra, módja, tenni, saját, tolle, világ, mothe,
© 2013 TVN.HU Kft.