Belépés
A hivatalos nyomozás Hodorkovszkij sajtóközpontját okolja három orosz újságíró közép-afrikai haláláért
... aki Putyin egyik fő politikai ellenlábasának számít, 2013-ban elnöki kegyelemben részesült. Ezután Hodorkovszkij Nyugatra, Svájcba távozott, azonban onnan továbbra is támadja a Kreml politikáját.
Oroszország tavaly könnyűfegyvereket szállított, valamint 175 katonai és polgári tanácsadót küldött a Közép-afrikai Köztársaságba. Augusztusban Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter ...
2019-01-11 16:21:50
Gyöngyösi: Programalapú vitára készül a Jobbik az EP-kampányban
... Magyarországnak, hanem Európának is. Azt mondta, tíz évvel ezelőtt a miniszterelnök gondolkodás nélkül megszavazta a lisszaboni szerződést, ma pedig a bezárkózás, az elszigetelődés politikáját képviseli, és "Magyarországot ki szeretné léptetni az európai közösségből, az Európai Unióból".
A frakcióvezető szerint a Jobbik kiszámíthatóságot ígér, a párt magyar és angol nyelven e...
2018-12-29 13:51:41
Illegális bevándorlás - Bakondi: a kormány mindent megtesz az emberek biztonsága érdekében
... erőfeszítéseket tesznek Európában a már bejutottak felügyeletére, kedden Strasbourgban újabb súlyos terrorcselekmény történt - tette hozzá.
Hangsúlyozta: a kormány folytatja eddigi politikáját és mindent megtesz az emberek biztonsága érdekében.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta: az ünnepek közeledtével, a biztonság garantálása érdeké...
2018-12-12 11:21:29
Netanjahu a kormányzás folytatására szólított fel, és átvette a védelmi tárca vezetését
... drámai bejelentésre készül a kormánykoalícióban részt vevő Zsidó Otthon (Habájt Hajehudi) nevű párt két vezetője, Naftali Bennet és Ajelet Saked, akik jobboldalról bírálják a kormány politikáját. A rádió értesülése szerint várhatóan a kormányból való kilépésüket fogják bejelenteni, miután előzőleg baloldalinak bélyegezték meg a döntést a tűzszünet megkötéséről.
A Zsidó Ottho...
2018-11-18 20:45:01
Amerikai választások - Pelosi: A demokraták felelőssége lesz a végrehajtó hatalom ellenőrzése
... támogatását, a korrupció elleni küzdelmet említette elsődlegesen megoldandó feladatokként. A demokraták tervei közül megemlítette, hogy meg akarja vizsgálni Donald Trump elnök kormányzatának politikáját az illegális bevándorló családok szétválasztását illetően.
Pelosi hangsúlyozta: "az amerikai nép a változásra voksolt és ez meg is fog történni. "A szavazók messze hangzó íté...
2018-11-07 21:36:10
Krónika 6. rész (klímastratégia)
... stratégiát, és nem büntették meg a dízelbotrány...
2018-10-02 13:41:34
Serge Monast: A TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK
... Globale), amely fölött sem a nemzetállamok, sem a szakszervezetek nem tudnak semmiféle kontrollt gyakorolni. A globális gazdaság előbb-utóbb létrehozza a saját (ugyancsak globális) politikáját, s ennek következtében szükségessé válik a politikai rendszerek globális újjászervezése, melynek bölcsőjénél mi fogunk bábáskodni.

8. A globális gazdaság másik következménye a ...
2018-09-25 21:26:29
Görög miniszterelnök: a szélsőjobb központi szerephez jutott Európában
... egyes országok nem tartottak ki sem az európai gondolat, sem a nehézségekkel küzdő Görögország mellett.
Nagyon sok uniós tagállam nem hisz Európa alapító értékeiben. Az elzárkózás politikáját követik, nem vesznek részt a közös feladatok megoldásában és a válságok kezelésében - mondta Ciprasz.
"Azok veszélyeztetik Európát, akik a politikai spektrum másik oldalán állnak, ...
2018-09-11 13:02:06
Csapó Endre : A nagy kérdés
... A jelenlegi katasztrófapolitika megállítása, akár választások, akár lázadások, forradalmi események váltják ki, Németország nélkül nem sikerülhet.

Mondjuk ki, Németország politikáját és az ország tájékoztató iparát egy szélsőséges, németellenes, amerikai bázisú globalista elit uralja, birtokolja. Ezt nemcsak a német nép, de a német gazdaság, a német ipar is szenvedi. A ...
2018-09-06 23:20:02
Külföldi sajtó Magyarországról - Politico, Spiegel
... és ezzel "tükrözi Orbán Viktor miniszterelnök politikai hozzáállását", aki nem titkolja, hogy teljes mértékben elhibázottnak tartja Angela Merkel német kancellár menekült-, és Európa-politikáját, és azt kívánja, hogy politikai változás történjék Berlinben - írta Keno Verseck.
Megjegyezte: a magyar kormány évek óta panaszkodik arra, hogy a nyugati újságírók teljesen hamisan mu...
2018-09-05 13:51:07
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: Serge Monast, TORONTÓI JEGYZŐKÖNYVEK, Csapó Endre, Ezután Hodorkovszkij Nyugatra, Közép-afrikai Köztársaságba, Augusztusban Szergej Sojgu, Európai Unióból, Kontrát Károly, Zsidó Otthon, Habájt Hajehudi, Naftali Bennet, Ajelet Saked, Zsidó Ottho, Donald Trump, Orbán Viktor, Angela Merkel, Keno Verseck, hivatalos nyomozás, kormány mindent, emberek biztonsága, kormányzás folytatására, védelmi tárca, demokraták felelőssége, végrehajtó hatalom, szélsőjobb központi, nagy kérdés, miniszterelnök gondolkodás, lisszaboni szerződést, elszigetelődés politikáját, európai közösségből, frakcióvezető szerint, párt magyar, kormány folytatja, ünnepek közeledtével, biztonság garantálása, kormány politikáját, rádió értesülése, kormányból való, tűzszünet megkötéséről, korrupció elleni, demokraták tervei, illegális bevándorló, változásra voksolt, szavazók messze, globális gazdaság, politikai rendszerek, európai gondolat, nehézségekkel küzdő, elzárkózás politikáját, közös feladatok, válságok kezelésében, politikai spektrum,
© 2013 TVN.HU Kft.