Belépés
Önkormányzat 2019 - Szita: megtisztelő a kaposváriakkal folytatott közös munka
... vélte: a magas részvétellel zajló önkormányzati választás "különösen fontos ünnepe a demokráciának, megmutatta, hogy mi, magyarok nem engedünk a szabadságunkból, magunk döntünk a saját sorsunkról".
Ez nem a politikai intézkedések napja, hanem az ünnepé, az ünnep arra való, hogy szeressük egymást, megragadjuk a pillanatot és együtt nézzünk szembe a holnappal - mondta arra a ké...
2019-10-13 23:02:56
Müller Péter: Sorsról és életről
Müller Péter: Sorsról és életről

Idézetek

"Fényadó gondolatokat gyűjtöttem itt össze, úti lámpásnak. Beszélek a sorsunkról, lelkünk titkairól, életművészetről, a láthatatlan szellemvilágról, és arról, hogy valamennyien mágusok vagyunk: sorsteremtő hatalmunk van! Egy ...
2019-09-17 11:00:35
Önkormányzat 2019 - Október 13-ra tűzte ki a választásokat az államfő
... rendelkező polgárainak szabad és felelős akaratnyilvánítása biztosítja. Az 1990-ben megtartott első szabad választások óta minden alkotmányos feltétel adott ahhoz, hogy magunk döntsünk saját sorsunkról, a jelenünket és jövőnket meghatározó kérdésekről" - fogalmazott Áder János.
Jelezte, 2019 őszén a rendszerváltoztatás óta nyolcadik alkalommal nyílik lehetőségünk, hogy önkorm...
2019-07-26 10:03:00
Október 23. - Gulyás: addig maradhatunk szabadok, amíg képesek vagyunk összefogni
... és "ezért kell ma minden erőnket latba vetni a kárpátaljai magyarság védelmében".
Az 1956-os forradalmárok azért harcoltak, hogy szabadok legyünk és magunk határozhassunk saját sorsunkról - hangsúlyozta, majd megjegyezte: az alkotmány is rögzíti, hogy mostani szabadságunk az 1956-os forradalomból sarjadt.
Kijelentette: az emlékezés felelősség; amikor az előttünk járók ál...
2018-10-22 20:38:34
Sütő Gábor: Milyen társadalmi rendszerben élünk?
Kicsit megkésve teszem közkinccsé az alábbi cikket:


A szavazófülke magányában néhány pillanatra jelképesen a kezünkbe kerül a kormányrúd; saját sorsunkról, s az ország sorsáról döntünk; úgy irányítsuk, hogy a magyar Magyarország felé kormányozzon bennünket.
( HOGYAN SZAVAZZANAK, AKIK KÉT RENDSZERVÁLTÁST IS ÁTÉLTEK? )

Akiknek megadatott, hogy két ...
2018-04-10 23:09:48
Március 15. - A magyar nemzet összetartozását emelték ki a kolozsvári, zágrábi és lendvai ünnepségek szónokai
...
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes Kolozsváron a Magyar Opera nagytermében a Magyarország főkonzulátusa által szervezett ünnepi gálaműsor szónokaként arról beszélt, hogy ma a magyar állampolgárság kiterjesztése által valósul meg a magyar nemzet közjogi egyesítése, ami a 170 éve megfogalmazott 12 pontban úgy jelent meg, hogy "unió Erdéllyel". Úgy v...
2018-03-14 20:33:00
A rendszer berendezkedett, lehet menni választani
... esetben beharangozót ír, esélyeket latolgat, izgalomba jön és felhívja a figyelmet arra, hogy pezsgő vitákkal teli fontos időszak következik, aminek végén majd megalapozottan döntünk közös sorsunkról.

Természetesen most eszünk ágában sem áll ilyesmit tenni.

Miért hazudnánk az olvasóknak?

2018 tavaszán a klasszikus demokratikus választás helyet...
2018-01-08 21:18:43
Hollik: kiállunk Lengyelországért, megvétózzuk uniós szavazati joguk felfüggesztését
... Hollik István a hol lengyel, hol magyar nemzeti színekkel megvilágított Bem-szobor előtt, 200-250 fős hallgatóságának, hozzátéve, "a hazánk csak akkor a miénk, ha mi dönthetünk a saját sorsunkról".
A szónok szerint ha demokráciát akarunk, akkor a nemzetállamokat is akarnunk kell, "mert afölött nem a népakarat érvényesül, hanem valami egészen más".
Nacsa Lőrinc, az Ifjúsá...
2017-11-26 19:12:59
A Szovjetunióba elhurcoltak emléknapja - Rétvári: a málenkij robot a 20. századi rabszolgaság
... kell a vörös csillagot, mert az nem egy diktatúra jelképe, hanem egy szakszervezeti szimbólum - fogalmazott.
Hozzátette: "nem fogadjuk el, hogy valaha is ne mi döntsünk a saját sorsunkról, hanem más országokból próbálják meghatározni Magyarország történelmi lépéseit. És mi nem fogadjuk el, hogy kettős mérce legyen a 20. századi diktatúrák áldozatai között".
Varga Benedek...
2017-11-25 15:52:37
Fidesz-kongresszus - Kósa: a magyar a világ egyik legsikeresebb nemzete
... megújulva", másrészt a magyarságunkból, "soha fel nem adva, soha el nem árulva", harmadrészt a szabadságszeretetből. Az egész történelmünk arról szól, hogy szabadok akarunk lenni, a saját sorsunkról és a saját hazánkról mi szeretnénk dönteni - tette hozzá.
Mint mondta, a mai időkben éppen ezt a három dolgot éri a legnagyobb támadás. Kifejtette: támadás éri magyarságunkat, his...
2017-11-12 15:53:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Müller Péter, Sütő Gábor, Áder János, HOGYAN SZAVAZZANAK, AKIK KÉT RENDSZERVÁLTÁST IS ÁTÉLTEK, Semjén Zsolt, Magyar Opera, Hollik István, Nacsa Lőrinc, Varga Benedek, kaposváriakkal folytatott, magyar nemzet, rendszer berendezkedett, málenkij robot, világ egyik, magas részvétellel, saját sorsunkról, politikai intézkedések, ünnep arra, láthatatlan szellemvilágról, 1990-ben megtartott, kárpátaljai magyarság, 1956-os forradalmárok, 1956-os forradalomból, emlékezés felelősség, előttünk járók, alábbi cikket, szavazófülke magányában, kezünkbe kerül, ország sorsáról, magyar Magyarország, magyar állampolgárság, figyelmet arra, klasszikus demokratikus, hazánk csak, szónok szerint, népakarat érvényesül, vörös csillagot, diktatúra jelképe, szakszervezeti szimbólum, egész történelmünk, saját hazánkról, három dolgot, legnagyobb támadás, lengyelországért, összetartozását, felfüggesztését, nemzetállamokat, szabadságunkból, hallgatóságának, rendszerváltást, szellemvilágról, magyarságunkból, életművészetről,
© 2013 TVN.HU Kft.