Belépés
Kövér: az EU-nak munkauniónak kell lennie
... részben magánerőből, részben állami támogatásból megvalósult beruházás összköltsége mintegy 185 millió forint volt.
Kövér László az avatáson úgy fogalmazott: ami itt történik Sajószentpéteren, az nemcsak egy magyar-olasz gazdasági együttműködés, hanem egy közös európai hitvallás kifejeződése is. Az európai jövőnek csak az értékteremtő munka lehet az alapja, az Európai Uniónak...
2020-07-10 17:22:37
Szálló por - A legtöbb helyen javult a levegőminőség
...
A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-vel azt közölte, hogy Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Sajószentpéteren és Várpalotán még mindig kifogásolt a levegő a magas szállóportartalom miatt. A többi településen viszont már elfogadható a levegő minősége.
Az érzékeny lakosságcsoportba tartozók kifogásolt levegőminőség esetén is légúti tüneteket tapasztalhatnak és ...
2020-01-22 11:06:00
Szálló por - Többfelé tovább romlott a levegőminőség
...
A Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel azt közölte: Egerben és Putnokon veszélyes, Kazincbarcikán és Sajószentpéteren egészségtelen a levegő minősége.
További hét településen kifogásolt a levegőminőség, ezek: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Sajgótarján, Szeged, Szolnok és Vác.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ fokozottan felhívja az érintett települések...
2020-01-21 13:11:21
Szálló por - Egyes helyeken már veszélyes a levegő
...
Sajószentpéteren és Putnokon veszélyes a levegő, ilyen esetben már az egészséges emberek is tüneteket tapasztalhatnak - hívták fel a figyelmet, példaként a köhögést, a légúti irritációt, a könnyezést említve.
Öt településen - Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Tököl - egészségtelen volt a levegőminőség a levegőhigiénés index alapján. Tizenhat helyen pedig ki...
2020-01-09 14:21:25
Szálló por - Többfelé rossz a levegő
...
Tájékoztatásuk szerint egészségtelen a levegő minősége Kazincbarcikán, Miskolcon, Putnokon és Sajószentpéteren. Tizenegy településen kifogásolt a levegőminőség, ezek: Budapest, Debrecen, Eger, Kecskemét, Nyíregyháza, Salgótarján, Százhalombatta, Szolnok, Tököl, Vác és Várpalota.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ felhívja az érintett térségekben (főleg az ország északkele...
2020-01-08 12:42:11
Szálló por - Nőtt a légszennyezettség
...
Azt írták: Kazincbarcikán, Miskolcon, Putnokon és Sajószentpéteren egészségtelennek minősítették a levegőt. További öt helyen kifogásoltnak számít a levegő minősége, ezek: Debrecen, Eger, Nyíregyháza, Oszlár és Salgótarján.
A meteorológiai előrejelzés alapján nem várható javulás a következő napokban - tették hozzá....
2020-01-02 11:40:45
Szálló por - Nőtt a légszennyezettség
...
A Nemzeti Népegészségügyi Központ pénteken az MTI-vel közölte: egészségtelen a levegő minősége Sajószentpéteren.
Tizenegy településen - Budapest, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Putnok, Szeged, Szolnok, Tököl, Vác és Várpalota - kifogásolt a levegőminőség.
A meteorológiai előrejelzés alapján hétvégén javulás várható az érintett településeken - tetté...
2019-12-20 15:31:42
Szálló por - Továbbra is többfelé rossz a levegő
...
A Nemzeti Népegészségügyi Központ csütörtökön az MTI-vel azt közölte, hat településen kifogásolt a levegő minősége: Egerben, Kazincbarcikán, Miskolcon, Putnokon, Sajószentpéteren és Szegeden.
Kiemelték: az arra érzékenyeknél légzőszervi tünetek jelentkezhetnek, illetve a krónikus betegségben szenvedők panaszai súlyosbodhatnak.
A meteorológiai előrejelzés szerint, va...
2019-12-19 14:12:08
Szálló por - Veszélyes a levegő Kecskeméten és Szegeden
... Debrecenben, Egerben, Miskolcon és Szolnokon is egészségtelen a levegő, tizenegy településen - Budapesten, Dunaújvárosban, Hernádszurdokon, Kazincbarcikán, Oszláron, Putnokon, Sajószentpéteren, Salgótarjánban, Százhalombattán, Tökölön és Vácon - kifogásolt a minősége a levegőhigiénés index alapján.
Azt írták: a gyermekek, az idősek, a légúti, a szív- és érrendszeri betegségbe...
2019-10-28 13:21:23
Önkormányzat 2019 - A települések csaknem harmadában egyetlen polgármester indul a választáson
... választhatnak október 13-án, ebből 36 helyen van két jelölt. Öt évvel ezelőtt ez a szám 37 volt.
A 10 ezernél több lakosú települések közül az egyéni választókerületekben a borsodi Sajószentpéteren, a 3. számú választókerületben indulnak a legtöbben, kilencen. Az 1628 egyéni választókerületből 249-ben mindössze két jelölt indul.
A települési nemzetiségi választáson a l...
2019-10-03 07:04:47
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Kövér László, Európai Uniónak, Nemzeti Népegészségügyi Központ, legtöbb helyen, levegő Kecskeméten, települések csaknem, magyar-olasz gazdasági, közös európai, európai jövőnek, értékteremtő munka, magas szállóportartalom, többi településen, levegő minősége, érzékeny lakosságcsoportba, érintett települések, egészséges emberek, légúti irritációt, könnyezést említve, levegőhigiénés index, érintett térségekben, ország északkele, meteorológiai előrejelzés, következő napokban, érintett településeken, arra érzékenyeknél, krónikus betegségben, borsodi Sajószentpéteren, 1628 egyéni, települési nemzetiségi, sajószentpéteren, egészségtelennek, népegészségügyi, tapasztalhatnak, jelentkezhetnek, súlyosbodhatnak, százhalombattán, hernádszurdokon, tájékoztatásuk, levegőhigiénés, kazincbarcikán, százhalombatta, dunaújvárosban, salgótarjánban, levegőminőség, érzékenyeknél, meteorológiai, kazincbarcika, egészségtelen, településeken, választhatnak, együttműködés, kifogásoltnak, polgármester, munkauniónak, összköltsége,
© 2013 TVN.HU Kft.