Belépés
Női kézilabda Eb - Rasmussen: szerencsések és jók is voltunk
... elárulta, készültek rá, hogy a németek lerohanásait megállítsák, és a nagy lövőiket a középső szektorban tudják fogadni, a kettes védőpozícióban pedig az agresszivitás volt a fő szempont.
"Sajnos Alicia Stollét nem tudtuk megállítani, de úgy gondolom, a többieket jól tudtuk fogadni" - utalt arra a beálló, hogy a Thüringer HC jobbátlövője kilenc góllal a mezőny legeredményeseb...
2018-12-09 18:12:47
Ötvenen túl
... Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

Igen, számtalan okból dicsőíthetjük az ötvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 50 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 25 é...
2018-12-09 12:45:38
Hiba a TVN szerveren
Sajnos a mai napon a TVN szerver frissítése miatt a beírt blogok tartalmát és a feltöltött képeket NEM jelenítette meg. ...
2018-12-09 12:27:35
Női kézilabda Eb - Rasmussen: egy lépéssel az ellenfél mögött voltunk
... németekkel, szerdán 18 órától pedig a románokkal találkozik majd. Az első két helyezett jut az elődöntőbe, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.
Planéta Szimonetta úgy fogalmazott, sajnos 180 fokos fordulatot vettek a spanyolok elleni remek teljesítményhez képest, bár az akarattal, a küzdelemmel nem volt gond részükről.
"A norvégoknak ez élet-halál kérdés volt, ad...
2018-12-07 23:56:26
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Átlagos/
... reális megoldást. Könnyen lehet, hogy éppen azért választották őket vezetővé, mert agresszívnak tűntek, és látszólag bármire hajlandóak voltak a csoport "hagyományos értékeinek" a védelmében. Sajnos azonban többnyire közönséges demagógoknak bizonyulnak, akik csak bizonytalanságot ébresztenek másokban, hogy ezzel gyűjthessenek maguk mögé erőt adó tömeget. Nem a bátorság hajtja őket...
2018-12-06 22:24:34
Női kézilabda Eb - Planéta Szimonetta: ki kell zárnunk a külső tényezőket
... és pluszt jelent számára, hogy éppen Franciaországban rendezik az Európa-bajnokságot.
"A helyi szurkolóim is tudják követni a mérkőzéseket, gyakran írnak is. A csapattársaim viszont sajnos nem tudnak eljönni" - mesélte Planéta, aki szerdán nyolc góllal a mezőny legeredményesebb játékosa volt.
A meccs legjobbjának megválasztott kapus, Bíró Blanka elmondta, a lefújás után ...
2018-12-06 20:37:27
Szijjártó: van némi kedvező fejlemény az ukrajnai magyar közösséget érintő szabályozások terén - FRISSTETT (új:
...
Szijjártó Péter elmondta, az ukrán parlament napirendjére tűzte az új oktatási törvény átmeneti időszakának meghosszabbításáról szóló szavazást. Úgy fogalmazott, hogy ez sajnos nem garancia a voksolás megtartására. Ezzel kapcsolatban emlékeztetett, hogy korábban két ilyen sikertelen kezdeményezés is volt.
"Kétségtelenül értékeljük az ukrán kormány szándékát, hogy napiren...
2018-12-06 18:57:31
Szijjártó: van némi kedvező fejlemény az ukrajnai magyar közösséget érintő szabályozások terén
...
Szijjártó Péter elmondta, az ukrán parlament napirendjére tűzte az új oktatási törvény átmeneti időszakának meghosszabbításáról szóló szavazást. Úgy fogalmazott, hogy ez sajnos nem garancia a voksolás megtartására. Ezzel kapcsolatban emlékeztetett, hogy korábban két ilyen sikertelen kezdeményezés is volt.
"Kétségtelenül értékeljük az ukrán kormány szándékát, hogy napiren...
2018-12-06 16:37:27
Facebookon kaptam
... nagyobbakat is!)
Ha netán kétkednétek a Mikulás létezésében, legyen eszetekben: akit szeretnek, az van!
Szerettem volna neked Mikulásra valami szépet, okosat, szexit küldeni. De sajnos nem fértem rá a kijelzőre.
Kert legyen az élet
Boldogság a föld
Boldogság kertjében
Te légy az örök zöld
BOLDOG VIDÁM SZÉP NAPOT KÍVÁNOK .... PUSZIM
...
2018-12-06 15:33:52
A világ ajtaja mögött
... kekszet. Beledobálta.
Az anyja jutott eszébe, akit tavaly veszített el. Úgy érezte, hogy belepusztul a hiányába. Hogy várta ő is az unokát! Az egyetlen lányától az első unokáját, de sajnos a sors másképpen rendezte a dolgokat.
- Mert nektek minden fontosabb, mint a gyerek! - mondta.
- Nem negyvenévesen kell szülni, hanem huszonévesen! Mindennek megvan a maga idej...
2018-12-06 12:09:57
1 2 3 ............3682 3683 ......5523 5524 ......7363 7364 7365 
Címkék: Hatos Archetípus Szintjei, Planéta Szimonetta, Sajnos Alicia Stollét, Thüringer HC, Bíró Blanka, Szijjártó Péter, BOLDOG VIDÁM SZÉP NAPOT KÍVÁNOK, ellenfél mögött, külső tényezőket, ukrajnai magyar, világ ajtaja, németek lerohanásait, nagy lövőiket, középső szektorban, kettes védőpozícióban, agresszivitás volt, mezőny legeredményeseb, szemedbe mondják, ötvenen túli, beírt blogok, feltöltött képeket, románokkal találkozik, harmadik pedig, ötödik helyért, spanyolok elleni, bátorság hajtja, helyi szurkolóim, csapattársaim viszont, mezőny legeredményesebb, meccs legjobbjának, lefújás után, ukrán parlament, voksolás megtartására, ukrán kormány, örök zöld, anyja jutott, egyetlen lányától, első unokáját, sors másképpen, maga idej, legeredményesebb, bizonytalanságot, franciaországban, teljesítményhez, legeredményeseb, védőpozícióban, csapattársaim, kezdeményezés, megválasztott, emlékeztetett, szabályozások, kétségtelenül, dicsőíthetjük, agresszivitás, gyűjthessenek, negyvenévesen, kapcsolatban, megtartására,
© 2013 TVN.HU Kft.