Belépés
ET: a második világháború vége óta nem volt ilyen törékeny helyzetben a sajtószabadság Európában
... bevételek hiányával, a korlátozó szabályozási környezettel és a független újságírók hiteltelenítését célzó kampányokkal" - írták.
A jelentésben felszólították a magyar hatóságokat a sajtószabadság tiszteletben tartására és védelmezésére, s ennek érdekében az érvényben lévő törvények és gyakorlatok felülvizsgálatára.
"Határozott és összehangolt politikai cselekvésre van s...
2019-02-12 13:01:51
Bejelentették a több millió dollárral járó izraeli Dan David-díj kitüntetettjeit
... Riporterek Határok Nélkül (RSF) részesül az elismerésben a demokrácia értékeinek: az emberi jogok, a tudományos szabadság, a véleménynyilvánítás szabadsága és a pluralizmus, illetve a sajtószabadság védelméért.
A "jövő dimenziói" kategóriában Christiana Figueres, az éghajlat-változás ellen küzdő Costa Rica-i diplomata kapja a díjat, amelyet májusban adnak át a Tel-avivi Egyet...
2019-02-06 22:23:39
Finn miniszterelnök: üdvözlendő az uniós költségvetés és a jogállamiság összekapcsolása
... Európa, az lesz az eredménye, mint ami az Egyesült Királyság esetében történt" - fogalmazott.
A populizmus azonban olyan színtereken is megmutatkozik, mint a jogállamiság, a sajtószabadság vagy az emberi jogok, köztük a nők jogai. Mindezek érdekében meg kell találni az európai belső megosztottság megszüntetésének módjait, és olyan Európai Uniót kell támogatni, amely konkrét i...
2019-01-31 13:46:00
Terrorista kapcsolatok vádjával Törökország kiutasított egy 31 éves holland újságírónőt
... írta, hogy Törökországban nemkívána...
2019-01-17 11:52:05
Szalma babák
... ügyészségi
testületek, gyakorlatilag az ország összes fontos pozíciójában Fidesz
közeli politikus vagy pereputtya ül...

A média törvény gyakorlatilag megszüntette a sajtószabadságot, és már
az internet ellenőrzésére is fáj a foguk...

Gyanítom rövidesen a Net, a face, és egyéb oldalak is kőkeményen
cenzúrázva lesznek...A köztársasági elnöki...
2018-12-22 06:11:52
A válasz a korai egyház tanítóknál keresendő...
... ábrázolásain: például a Sixtus-kápolna Michelangelo-freskóján a kígyó egy fügefára tekeredik; az idősebb Lucas Cranachnál pedig almát terem a fa.
Az Areopagiticában, a szólás- és sajtószabadság védelmében írott művében ezt írja Milton:
,,Egyetlen megízlelt alma héjából fakadt, hogy a jó és a rossz ismerete, mint valami egymásba kapaszkodó ikerpár, a világra jött....
2018-12-16 21:34:56
Orbán Viktor válaszlevele Ronald S. Laudernek: Ön a sajtószabadság korlátozását kéri tőlem
... szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy nyilvános ítélje el a Figyelő címlapján megjelent, szerinte antiszemita képet.
"Meglepetéssel olvasom, hogy Ön a szólás- és a sajtószabadság korlátozását kéri tőlem. Az Ön iránt érzett minden tiszteletem ellenére sem áll módomban az efféle kéréseket teljesíteni. Ezt a levelet is csak a személyes ismeretségünk és az Ön iránt é...
2018-12-06 13:41:29
Magyar fődíj a párizsi Mobil Film Fesztiválon
... alkotásból a versenybe az előválogatás alapján 51 kisfilm kapott meghívást 19 országból. A beválogatott művek többek között a nők elleni erőszak, a fogyatékosság, a halálbüntetés, a sajtószabadság, az oktatáshoz való hozzáférés, a szexuális kizsákmányolás témaköreivel foglalkoznak.
A kedd esti díjátadó ünnepségen - amelyet az ENSZ, az Európai Unió, a francia filmes intézmény...
2018-12-05 15:02:05
A kormányszóvivő visszautasította Handelsblatt állítását, hogy a kormány Soros elleni támadásai antiszemita jel
...
Miután Handelsblatt a "sajtószabadságra" hivatkozva nem volt hajlandó azt közölni, Kovács Zoltán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációs irodájának angol nyelvű honlapján tette közzé levelét, amelyet a lap "Soros védelmében" címmel november 16-án publikált szerkesztőségi cikkére reagálva írt.
A szóvivő ebben felidézte, Andreas Kluth főszerkesztő a cikkébe...
2018-11-24 13:11:27
A Fehér Ház visszaadja a CNN tudósítójának belépőjét, de új szabályokat vezet be
... 50 olyan tudósítója van, aki rendelkezik belépővel. A CNN pert indított az elnök és a Fehér Ház néhány munkatársa ellen, kérve egyrészt annak megállapítását, hogy megsértették a sajtószabadság alkotmányban biztosított jogát, másrészt pedig a fehér házi belépés tilalmának feloldását.
A CNN perkérelmét több amerikai médium is támogatta, köztük a republikánusokhoz közelálló Fox ...
2018-11-19 23:16:09
1 2 3 ...............................95 96 ................143 144 ...............190 191 192 
Címkék: Orbán Viktor, Ronald, Mobil Film Fesztiválon, Fehér Ház, Riporterek Határok Nélkül, Christiana Figueres, Costa Rica-i, Tel-avivi Egyet, Egyesült Királyság, Európai Uniót, Sixtus-kápolna Michelangelo-freskóján, Lucas Cranachnál, Európai Unió, Miután Handelsblatt, Kovács Zoltán, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Andreas Kluth, második világháború, sajtószabadság Európában, több millió, uniós költségvetés, jogállamiság összekapcsolása, korai egyház, sajtószabadság korlátozását, párizsi Mobil, kormányszóvivő visszautasította, kormány Soros, korlátozó szabályozási, független újságírók, jelentésben felszólították, magyar hatóságokat, sajtószabadság tiszteletben, érvényben lévő, demokrácia értékeinek, emberi jogok, tudományos szabadság, sajtószabadság védelméért, éghajlat-változás ellen, populizmus azonban, sajtószabadság vagy, európai belső, ország összes, média törvény, internet ellenőrzésére, köztársasági elnöki, fügefára tekeredik, idősebb Lucas, rossz ismerete, világra jött, efféle kéréseket,
© 2013 TVN.HU Kft.