Belépés
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
...
Hangsúlyozta, bár az MSZP szerint az egész hatályban lévő médiatörvény kukába való, a jogszabály mostani módosítása tovább ront a helyzeten: tovább korlátozza a sajtószabadságot, és azt célozza, hogy depolitizálja a társadalmat, ellehetetlenítse az emberek hozzáférését a valódi hírekhez.
Az előterjesztés szocialisták által kifogásolt pontjai közül kiemelte azt a javasolt...
2019-06-13 11:41:39
Március 15. - Tóth Bertalan: ma újra a sajtószabadságért kell küzdeni
... mindenkinek módja lesz választani azok között, akik az európai normákat magukra nézve kötelezőnek tartják, illetve azok között, akik megsértik az egyik legfontosabb európai normát, a sajtószabadságot.
Mi magyarok és európaiak vagyunk, és ragaszkodnunk kell az európai normákhoz, hiszen erre szavazott az EU-csatlakozáskor a magyarok 80 százaléka. Aki ezt nem veszi figyelembe, ...
2019-03-15 13:51:29
Basescu nem támogatja, hogy a Fidesz az Európai Néppártban maradjon
... kormánypárt "súlyosan megsértette" a Lisszaboni Szerződést. Úgy vélekedett, a Fidesz nem hajlandó már teljesíteni a szerződésben vállalt kötelezettségeit, ami az igazságszolgáltatást, a sajtószabadságot és az olyan hatáskör-megosztásokat illeti, amelyekben az EU-nak elsőbbsége van.
Az EPP másik romániai tagszervezete, az RMDSZ, elhibázottnak minősítette a Fidesz kizárására vo...
2019-03-12 10:01:28
Szalma babák
... ügyészségi
testületek, gyakorlatilag az ország összes fontos pozíciójában Fidesz
közeli politikus vagy pereputtya ül...

A média törvény gyakorlatilag megszüntette a sajtószabadságot, és már
az internet ellenőrzésére is fáj a foguk...

Gyanítom rövidesen a Net, a face, és egyéb oldalak is kőkeményen
cenzúrázva lesznek...A köztársasági elnöki...
2018-12-22 06:11:52
Tisza 100 - Történész: Tisza István halála a hagyományos politikai kultúra végét jelentette
... fenntartása mellett döntött. Úgy gondolta, a parlamentben dolgozni és nem vitatkozni kell, ennek érdekében akár az amúgy általa pártolt liberális szabadságjogokat, a választójogot, a sajtószabadságot és a gyülekezési jogot is korlátozta - jegyezte meg a történész.
Emlékeztetett: Tisza István a legvitatottabb döntését 1914-ban hozta, amikor miniszterelnöksége alatt Magyarorszá...
2018-10-31 10:11:11
Politico: Trump Magyarország-politikája miatt aggódnak amerikai törvényhozók
... júliusban törölte a projektet. A programot vegyes érzésekkel fogadták Budapesten, ahol 2017 végén bekérették az Egyesült Államok ügyvivőjét, miután nyilvánosan hangot adott a magyar sajtószabadságot illető aggodalmainak.
Egy amerikai külügyi szóvivő nem kívánt megjegyzést fűzni a kongresszusi tagok leveléhez.
Miközben a külügyminisztérium a múltban többször fejezte ki ag...
2018-10-11 12:11:56
A kormánnyal szembeni ellenállást hirdetett meg a DK
... többsége, az ügyészség, a bíróságok, ellopták a maradék állami termőföldet, rátették a kezüket az oktatásra, az egészségügyre, vazallusukká tették az egyházakat, felszámolták a sajtószabadságot és egypárti diktátum alapján alkottak új választási rendszert.
Ez nem a nép akarata, hanem a Fidesz csalfaságának következménye, "amit Orbán Viktor csinál, az nem újszerű, nem zseniáli...
2018-09-18 21:24:36
Tusványos - Jobbik: Orbán Viktornak az európai politikai ambíciói fontosabbak az ország sorsánál
... nevezte a kormányfő azon szavait, miszerint a nyugati országokat nem is tartja demokráciának. Mirkóczki Ádám kiemelte: éppen Orbán Viktor volt az, aki a szólásszabadságot és a sajtószabadságot leépítette, és a demokrácia alapját jelentő közjogi intézményeket felszámolta.
Több olyan intézmény van - például a médiatanács, az Alkotmánybíróság vagy az ügyészség -, amely úgymond ...
2018-07-28 14:41:41
Török választások - Erdogan nyerte a török elnökválaszást, az ellenzék elismerte a győzelmét
... vezetője. "Ezekre a választásokra hatást gyakoroltak az alapvető jogok általunk tapasztalt korlátozásai" - mondta Ignazio Sánchez Amor spanyol képviselő, aki a szólásszabadságot, a sajtószabadságot és a gyülekezési szabadságot hiányolta főként. A demokratikus vitát behatárolta a 2016. óta érvényben lévő rendkívüli állapot is.
Pozitívnak tartották viszont a megfigyelők a magas...
2018-06-25 18:22:21
Mintha jó taktika lenne nem szólni az elmebetegre, hogy tegy
... utóbbi években szerintük végbement antidemokratikus folyamatokról. Károsnak tartják az alkotmány bizonyos módosításait, amelyek csökkentik a fékek és ellensúlyok szerepét, illetve a sajtószabadságot is veszélyben érzik. Azt kérik öntől, kötelezze el magát amellett, hogy ezekről a kérdésekről tudományos feltárómunkát és vitasorozatot kezdeményez. Mi a válasza?

–...
2018-06-17 05:40:50
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Tóth Bertalan, Európai Néppártban, Tisza István, Trump Magyarország-politikája, Orbán Viktornak, Lisszaboni Szerződést, Egyesült Államok, Orbán Viktor, Mirkóczki Ádám, Ignazio Sánchez Amor, médiatörvény aktuális, sajtószabadságért kell, hagyományos politikai, kormánnyal szembeni, európai politikai, ország sorsánál, török elnökválaszást, ellenzék elismerte, egész hatályban, jogszabály mostani, emberek hozzáférését, valódi hírekhez, előterjesztés szocialisták, európai normákat, egyik legfontosabb, európai normákhoz, szerződésben vállalt, ország összes, média törvény, internet ellenőrzésére, köztársasági elnöki, parlamentben dolgozni, amúgy általa, gyülekezési jogot, legvitatottabb döntését, programot vegyes, magyar sajtószabadságot, amerikai külügyi, kongresszusi tagok, múltban többször, maradék állami, kormányfő azon, nyugati országokat, sajtószabadságot leépítette, demokrácia alapját, választásokra hatást, alapvető jogok, gyülekezési szabadságot, demokratikus vitát, alkotmány bizonyos,
© 2013 TVN.HU Kft.