Belépés
Meghirdették a tanodák működtetését segítő pályázatot
...
Langerné Victor Katalin, a tárca társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára a Nógrád megyei Etesen kedden tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a pályázatot hazai forrásból finanszírozzák, a kormány 2019 óta a központi költségvetésből biztosítja a tanodák működését.
Jelenleg 191 tanoda működik az országban. 2010 előtt 60, főleg civilek és egyházak által f...
2020-08-04 13:42:18
Augusztus 20. - Kormányszóvivő: rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet
... munkája, amellyel felépítették az országot, és milyen kevesek lennénk azok nélkül, akik a tortákat, kenyereket sütik - közölte Szentkirályi Alexandra.
A Parlamentben tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy idén a koronavírus-járvány miatt az augusztus 20-i ünnepi programok nagy része elmarad.
Egy belföldi nyaraláson azonban érdemes felkeresni azokat a péksége...
2020-08-04 11:51:44
A Kúria fenntartotta a "lúgos" orvos 11 éves szabadságvesztés-büntetését
... korábbi büntetőeljárási törvény hatályos rendelkezéseinek, vagyis a védelem számára nem keletkezett előnytelen helyzet.
Július elején a Kúria első félévi tevékenységéről tartott sajtótájékoztatón Kónya István, a legfelsőbb bírói fórum elnökhelyettese már beszámolt a Kúria "lúgos" orvossal kapcsolatos felülvizsgálati döntésének lényegéről. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy az ...
2020-07-30 14:11:34
Helytállni a kaspóban
... végzett magas színvonalú munkájáért. Müller Cecíliával találkoztunk, aki széles mosollyal fogadott bennünket.
- A mai gyerekek gyakran játsszák el az Operatív Törzs sajtótájékoztatóit: az egyikük ilyenkor mindig Müller Cecília bőrébe bújik. Gondolom, gyermekkorában sokunkhoz hasonlóan Ön sem tisztifőorvosnak készült.
- Valóban, nekem is küldött a lányom egy v...
2020-07-27 08:28:22
Koronavírus - Karácsony: már áprilisban megállapodtak a Pesti úti idősotthon fertőtlenítéséről
... bejegyzésében úgy fogalmazott: "miután kiderült, hogy a koronavírus áldozatainak közel fele kórházi fertőzés miatt hunyt el, Németh Szilárd gyorsan a Pesti úti idősotthon elé sietett sajtótájékoztatót tartani, és - úgymond megelőző jelleggel - katonai fertőtlenítést rendelt el az intézményben. Bár a sajtótájékoztató hatékonysága a járvány megelőzése szempontjából erősen véleményes...
2020-07-20 15:52:19
Több mint hatszáz település nyert forrást közösségi terek fejlesztésére a Magyar falu programban
... üresen maradt plébániaépületei felújításának fontosságára is, hogy azokat az egyházközségek használhassák, és nyitottá tehessék a világi közösségnek is.
A kormánybiztos a sajtótájékoztatón Kádár Barnabás kijelentésére utalva a vidéki Magyarország szempontjából a múlt hét "legfontosabb hírének" nevezte, hogy a Momentum politikusa "lenézően és lekezelően beszélt a falvak és a ...
2020-07-20 13:32:15
Nyitrai: tíz év alatt megduplázódott a fogyatékosságügyi szervezetek támogatása
...
A fideszes politikus sajtótájékoztatón közölte: míg 2010-ben 522 millió forint volt, 2021-ben már 1,2 milliárd forint lesz a fogyatékosságügyi érdekképviseletek támogatása.
"Ráadásul egy folyamatos, évről-évre növekvő, 10 százalékos növekményt biztosító emelés szerepel az elmúlt időszak költségvetéseiben" - hangoztatta, köszönetet mondva a fogyatékosságügyi szervezetekne...
2020-07-17 12:21:37
Benkő: erős szálak fűzik össze Németország és Magyarország hadseregeit
... tagállamok hadseregeinek egészségügyi egységeinek együttműködését teszi intenzívebbé.
A német védelmi minisztert - aki egyúttal a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke - a sajtótájékoztatón kérdezték a Fidesz Európai Néppárton belüli jövőjéről is. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a nap folyamán fogadta Orbán Viktor miniszterelnök, Fidesz-elnök, akivel nyílt és egyértel...
2020-07-16 20:23:28
Koronavírus - Német igazságügyi miniszter: döntő jelentőségű a demokrácia és a jogállamiság megerősítése
... miniszterek először tartottak megbeszélést videokonferencia keretében azóta, hogy Németország július elsején átvette az EU soros elnökségét.
Lambrecht online tartott berlini sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy "a jogállamiságot és a szabadságjogokat parlament általi ellenőrzéssel, független bírói karral és szabad médiával kell védenünk".
A szabadságjogokat egy nappal ...
2020-07-06 20:43:07
Tájékoztató magazint kapnak a nyugdíjasok
... kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Budapesten. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a sajtótájékoztatón azt mondta, a lapban az idősek egyebek mellett egészségügyi kérdésekről, a nagyszülői gyedről, vagy a Nők 40 programról is olvashatnak.

Tájékoztató magazint kapnak a nyugd...
2020-06-16 22:54:46
1 2 3 .................57 58 .........86 87 .........114 115 116 
Címkék: Langerné Victor Katalin, Szentkirályi Alexandra, Kónya István, Müller Cecíliával, Operatív Törzs, Müller Cecília, Németh Szilárd, Kádár Barnabás, Kereszténydemokrata Unió, Fidesz Európai Néppárton, Orbán Viktor, Novák Katalin, Emberi Erőforrások Minisztériumának, tanodák működtetését, fogyatékosságügyi szervezetek, jogállamiság megerősítése, tárca társadalmi, pályázatot hazai, kormány 2019, központi költségvetésből, tanodák működését, augusztus 20-i, belföldi nyaraláson, védelem számára, legfelsőbb bírói, egyikük ilyenkor, koronavírus áldozatainak, sajtótájékoztató hatékonysága, járvány megelőzése, egyházközségek használhassák, világi közösségnek, sajtótájékoztatón Kádár, vidéki Magyarország, fideszes politikus, fogyatékosságügyi érdekképviseletek, elmúlt időszak, fogyatékosságügyi szervezetekne, német védelmi, sajtótájékoztatón kérdezték, szabadságjogokat parlament, idősek egyebek, nagyszülői gyedről, plébániaépületei, minisztériumának, szabadságjogokat, sajtótájékoztató,
© 2013 TVN.HU Kft.