|
|
|
... ezután a zsemlemorzsába helyezzük és ebben is megforgatjuk.
A panírozott sajtot forró olajban megsütjük. Tálaláskor tányérra helyezzük a sült burgonyát, mellé a rántott sajtkorongokat. Díszítésként paradicsomból és paprikából virágot formázunk.
Megjegyzés
... |
2018-03-24 00:33:56 |
|
|
|
|
|
|
... ezután a zsemlemorzsába helyezzük és ebben is megforgatjuk.
A panírozott sajtot forró olajban megsütjük. Tálaláskor tányérra helyezzük a sült burgonyát, mellé a rántott sajtkorongokat. Díszítésként paradicsomból és paprikából virágot formázunk.
Megjegyzés
... |
|
2017-07-29 23:21:01 |
|
|
|
|
|
|
... ezután a zsemlemorzsába helyezzük és ebben is megforgatjuk.
A panírozott sajtot forró olajban megsütjük. Tálaláskor tányérra helyezzük a sült burgonyát, mellé a rántott sajtkorongokat. Díszítésként paradicsomból és paprikából virágot formázunk.
Megjegyzés
... |
2017-07-29 23:20:57 |
|
|
|
|
|
|
... bontsa ki a fóliából és szeletelje éles késsel 1 cm vastag korongokra.
... |
|
2010-12-12 19:38:41 |
|
|
|
|
|
|
... juh tejéből készítik, és mivel ezeknek az állatoknak jellegzetesen hosszú és loncsos a szőrük, nyugodtan nevezhetjük őket a juhok rockereinek. A jellegzetes aromájú, kemény állagú sajtkorongokat füstölni is szokták: ilyenkor a cseresznyefa vagy tölgyfa parazsának illata enyhén savanykássá és még pinkásabbá alakítja a zseniális baszk konyha ezen gyöngyszemét. Az évi 1000 tonnányi I... |
|
2009-07-27 19:42:23 |
|
|
|
|
|
|
I. FEJEZET
A reformtáplálkozás egyre nagyobb teret hódít, jelenleg hozzávetőleges becslések szerint 500 millió vegetárius él a világon. Százalékos arányukat tekintve tehát a húsevők száma ma még legalább egy nagyságrenddel nagyobb, mint a természetes módon táplálkozóké. Ez a jelentős arányeltolódás azonban a legtöbb esetben csupán a megszokásnak tudható be. Gasztro... |
2008-12-01 23:35:02 |
|
|
|
|
|
|
... vékonyabban 8 szeletre vágjuk, és akkora korongokra is kiszúrhatjuk, mint az ananász. Két-két sajt közé 1-1 tojással megkent ananászkarikát fektetünk. Az így összerakott gyümölcsös sajtkorongokat lisztben, tojásban és zsemlemorzsában megforgatva bundázzuk. Ha a tojásban és a morzsában még egyszer meghempergetjük, sütéskor biztosan nem folyik ki belőle a sajt. Bő forró olajban aran... |
2008-05-25 00:18:38 |
|
|
|
|
|
|
... juh tejéből készítik, és mivel ezeknek az állatoknak jellegzetesen hosszú és loncsos a szőrük, nyugodtan nevezhetjük őket a juhok rockereinek. A jellegzetes aromájú, kemény állagú sajtkorongokat füstölni is szokták: ilyenkor a cseresznyefa vagy tölgyfa parazsának illata enyhén savanykássá és még pinkásabbá alakítja a zseniális baszk konyha ezen gyöngyszemét. Az évi 1000 tonnányi I... |
2007-07-16 00:28:46 |
|
|
|
|