Belépés
Borzasgolyók
Borzasgolyók
Hozzávalók:
20 dkg natúr sajtkrém
20 dkg túró
15 dkg piros színű zöldpaprika
5 dkg reszelt sajt

törött bors
Elkészítés:
A krémsajtot a túróval összekeverjük, kevés sót adunk hozzá. A masszához adjuk az apróra vagdalt zöldpaprikát, borsot, és jól eldolgozzuk. Apró folyócskákat formálunk belőle és a reszelt sajtban meghe...
2010-09-13 17:34:46
Sajtos töltött kocka.
... 7.77 g: ebből glukonon: 0 g.

Hozzávalók:
40 dkg vajastészta;
a kinyújtáshoz 3 dkg liszt;
a tetejére 1 tojás,
6 dkg reszelt sajt;
tölteléknek 40 dkg sajtkrém.

A vajastésztát lisztezett deszkán 2 db., fél centi vastag egyforma lappá nyújtjuk, és sütőlemezre fektetjük. Az egyik lapot tojással megkenjük, reszelt sajttal meghintjük, ...
2010-09-12 14:37:29
Sajtkrém.
Sajtkrém.

50 dkg.
10 dkg energiatartalma: 2542.72 kJ / 607.84 kcal.
Szénhidrát: 1.74 g, ebből glukonon: 0 g.

Hozzávalók:
2 dl tejszín,
8 dkg reszelt trappista sajt,
4 tojássárgája,
25 dkg Ráma margarin,
só.

A tejszint a sajttal és a tojássárgájákkal összekeverjük, és tovább keverve felfőzzük. Hozzáadjuk a sót...
2010-09-11 14:08:26
Búzacsírás sajtkrém.
Búzacsírás sajtkrém
4 dkg búzacsírát szárazon piríts meg, majd keverd össze 20 dkg reszelt félzsíros sajttal és 8 dkg margarinnal. Szerecsendióval ízesítsd.
...
2010-09-08 22:28:52
Sajtkrémes hús
Hozzávalók:

* 70 dkg sertéslapocka vagy szűzérme
* 3-4 tömlős sajtkrém (ha lehet, több fajta)
* 2 dl főzőtejszín
* 3-4 gerezd fokhagyma
* 1 csipet só
* 1 csipet fehérbors
* 1 csokor petrezselyem apróra vágva
* olaj

Elkészítés:

A húst csíkokra vágjuk, majd felforrósított olajon meg...
2010-08-31 15:42:14
Obatzer
... camembert-t kis darabokra vágjuk.
...
2010-08-29 12:38:51
Búzacsírás sajtkrém
...
4 dkg búzacsírát szárazon piríts meg, majd keverd össze 20 dkg reszelt félzsíros sajttal és 8 dkg margarinnal. Szerecsendióval ízesítsd....
2010-08-25 20:26:49
Sajtkrém torta részeges ...
Sajtkrém torta részeges gyümölcsökkel

Hozzávalók:

* 12 szelethez:
* A tésztához:
* 20 dkg rétes liszt
* 10 dkg pirított, őrölt mandula
* 10 dkg porcukor
* 10 dkg vaj
* 2 tojássárgája
* A töltelékhez:
* 4 tojás
* 20 dkg porcukor
* 40 dkg zsíros krémsajt
* 2...
2010-08-23 13:05:21
Sajtkrém II.
... is)

Elkészítés:

Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és...
2010-08-23 13:03:53
Sajtkrém
Hozzávalók:

* 10 dkg reszelt füstölt sajt
* 6 dkg vaj
* kevés darált pirospaprika
* őrölt kömény
* 1 kávéskanál mustár
* kevés tej
* 2 dkg vöröshagyma
* só

Elkészítés:

A hagymát apró kockákra vágjuk, s a többi hozzávalóval együtt mixerrel összekeverjük vagy kézzel összedolgozzuk.[...
2010-08-23 13:02:58
1 2 3 ........30 31 ....45 46 47 ....60 61 
Címkék: Sajtkrém II, túróval összekeverjük, masszához adjuk, apróra vagdalt, reszelt sajtban, vajastésztát lisztezett, egyik lapot, tojássárgájákkal összekeverjük, húst csíkokra, összezúzott fokhagymát, hagymát apró, többi hozzávalóval, tojássárgájákkal, szerecsendióval, energiatartalma, felforrósított, összedolgozzuk, összekeverjük, gyümölcsökkel, sertéslapocka, pirospaprika, folyócskákat, hozzávalóval, petrezselyem, tojássárgája, borzasgolyók, vajastésztát, kinyújtáshoz, zöldpaprikát, margarinnal, főzőtejszín, zöldpaprika, töltelékhez, vöröshagyma, összezúzott, sütőlemezre, vajastészta, tölteléknek, eldolgozzuk, lereszelem, elkészítés, hozzávalók, lisztezett, búzacsírát, búzacsírás, meghintjük, szénhidrát, beleteszem, sajtkrémes, krémsajtot, kávéskanál, fokhagymát, hozzáadjuk, fektetjük, félzsíros, darabokra, camembert, megkenjük, szelethez, margarint, fokhagyma, formálunk, fehérbors, felfőzzük, tésztához, masszához, trappista, szárazon, margarin, egyforma, ízesítsd,
© 2013 TVN.HU Kft.