Belépés
A sajt javítja az agyműködést és erősíti az immunrendszert
... beillesztjük az étrendünkbe, mivel nagyon egészséges. Mutatjuk is, hogy miért!

A sajt fokozza a bőr egészségét, ugyanis nemcsak az új bőrsejtek termelődését segíti elő, hanem a sejtek anyagcseréjét is fokozza. Ezt a sajtban található B-vitaminoknak köszönhetjük, ugyanis a B-vitaminok pozitívan hatnak a bőrre, annak kinézetére és textúrájára is.

A sajt nemcsak...
2024-02-18 21:51:52
A birs ősrégi idők óta használt házi gyógyszer
... alacsony energiatartalommal. Jól lebomló szénhidrátokat, A-, B3-, B6-, C-vitamint, kalciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot, nátriumot tartalmaz. Több értékes vitamin és ásványi anyag van benne, mint az almában.

Alkalmazható szemgyulladásra, repedezett bőrre, mellbimbógyulladásra, égési sebekre, aranyeres csomókra, fagyásra, vérzékenységre, reumatikus fájdalma...
2024-02-11 23:11:58
A csontritkulás megelőzhető, de fel is gyorsítható
... egyeztessen a kezelőorvosával.

A csontritkulás kezelésében nagyon sokat segíthet a kalcium, mivel a csonttömeg körülbelül 70 százaléka kalciumból áll. Éppen ezért ez az ásványi anyag mindenképpen nagyon fontos a csontok számára. Azonban azt tudnunk kell, hogy önmagában ez a tápanyag nem elegendő, sőt ha csak kalciumot fogyasztunk a csontritkulás megelőzésére vagy kezelé...
2023-12-17 21:52:37
Banálisnak tűnő dolgok, amelyek fájdalmat okoznak
... típusú sajtok bizony fejfájást is okozhatnak. Például ilyen az érlelt sajt, a kék sajt, a cheddar vagy a parmezán. Ezek a sajtok ugyanis nagyobb mennyiségben tartalmaznak egy tiramin nevű anyagot, amely fejfájást vált ki a sajtfogyasztó személyeknél. Ez az anyag a feldolgozott hústermékekben is megtalálható.

A feszes lófarok is oka lehet a fejfájás kialakulásának. Egyes...
2023-11-05 21:31:32
A nátrium glutamát káros hatásairól
... de érdemes elolvasni és megfontolni ( CzI )

Dr.Linda J. Dobberstein: A nátrium glutamát rejtett veszélyei

Hivatalosan veszélytelen, valójában alattomos hatású adalékanyag.

A nátrium glutamát az élelmiszeripar által leggyakrabban használt élelmiszeradalékok egyike. Az 1908-ban Japánban kifejlesztett anyag hamar megjelent az amerikaiak étkezőasztalá...
2023-04-05 18:19:55
Egyem-ne egyem?
... fagylaltkészítményekben alkalmazzák, de felhasználják a margaringyártásnál, a sajt és a haltermékek készítéséhez is.

E102 Tartrazin ??
Egyike az allergiát leggyakrabban kiváltó adalékanyagoknak. Használatát Németországban az elmúlt években korlátozták, de az EU engedélyével különböző termékekben ismét megjelent.
Allergiát, asztmát, csalánkiütést okoz. Ausztriá...
2023-03-04 11:12:22
Egy hónap alatt 5 kiló mínusz – a 20 legjobb módszer
... nem éhesen indul bevásárlótúrára.

Ha pedig egyszer bekerült lakásába az az egészségtelen étel, akkor addig fogja kísérteni, amíg meg nem eszi. Mivel a legtöbb ilyen étel adalékanyagokat tartalmaz, amelyek arra szolgálnak, minél többet egyen belőlük és minél többre vágyjon, nagymértékben tudják hátráltatni fogyókúrás törekvéseit. 

A következő lépés, amit meg k...
2023-01-10 13:33:27
A mustárolaj gyógyhatásairól
... zsírsavakban, valamint E-vitaminban és antioxidánsokban, a mustárolaj az egyik legegészségesebb olaj. Az Ajurvédikus gyógyászatban már évezredek óta használják, mivel kiváló gyógyászati alapanyag és kitűnő hatással van a hajra, bőrre és a szervezetre.

A mustárolaj bőrre gyakorolt jótékony hatása
A mustárolaj kifejezetten jó hatással van a bőrre és gyakran használjá...
2022-09-22 15:49:13
Az öt legfontosabb tápanyag nőknek
Ahhoz, hogy sokáig egészségesek maradjunk, sok tápanyagra, azaz vitaminokra és ásványi anyagokra is szüksége van a szervezetünknek. Ezeket a tápanyagokat táplálékok és kiegészítők útján is magunkhoz vehetjük. Léteznek olyan vitaminok és ásványi anyagok, amelyekre a nőknek nagyobb szükségük van, mint a férfiaknak.

Az egyik ilyen vitamin nem más, mint a folsav, azaz a B9-v...
2022-09-12 23:05:47
"A" vitamin források
... szerezhetjük be az A-vitamint?

A-vitaminra mindenkinek szüksége van, hiszen jót tesz a szem, a bőr és az immunrendszer egészségének. Az A-vitamin nem más, mint a retinoidoknak nevezett anyagcsoport neve. Ezt a vitamint természetes forrásokból is bevihetjük a szervezetünkbe. Már napi egy csésze piros paprikával is fedezni tudjuk a szervezetünk A-vitamin szükségletét....
2022-03-14 21:12:04
1 2 3 ....19 20 ...29 30 ..37 38 39 
Címkék: Linda, E102 Tartrazin, Használatát Németországban, sajt javítja, birs ősrégi, csontritkulás megelőzhető, nátrium glutamát, hónap alatt, mustárolaj gyógyhatásairól, sajt fokozza, sejtek anyagcseréjét, sajtban található, sajt nemcsak, csontritkulás kezelésében, csonttömeg körülbelül, ásványi anyag, csontok számára, csontritkulás megelőzésére, érlelt sajt, cheddar vagy, sajtok ugyanis, tiramin nevű, sajtfogyasztó személyeknél, feldolgozott hústermékekben, feszes lófarok, fejfájás kialakulásának, élelmiszeripar által, 1908-ban Japánban, amerikaiak étkezőasztalá, haltermékek készítéséhez, allergiát leggyakrabban, elmúlt években, legtöbb ilyen, következő lépés, egyik legegészségesebb, mustárolaj bőrre, mustárolaj kifejezetten, tápanyagokat táplálékok, nőknek nagyobb, egyik ilyen, immunrendszer egészségének, retinoidoknak nevezett, vitamint természetes, csésze piros, szervezetünk A-vitamin, antioxidánsokban, adalékanyagoknak, legegészségesebb, gyógyhatásairól, bevásárlótúrára, szervezetünknek,
© 2013 TVN.HU Kft.