Belépés
A fejeskáposzta gyógyhatásairól
... hasznos.

A káposztában lévő hatóanyagok nyugtató, fertőtlenítő, hámosító tulajdonsággal rendelkeznek, a gyulladt, ödémás, fekélyes helyeken alkalmazva képes a felhalmozódott salakanyagokat a bőr pólusain keresztül a felszínre hozni és ott megkötni.

Komoly, helyi méregtelenítő hatással rendelkezik. A káposzta hatóanyagai a bőrön keresztül bejutva a problémás t...
2024-02-17 21:36:45
A májfunkció javítása
... például folátot, betalaint, rostot, mangánt, káliumot, A-vitamint és C-vitamint tartalmaz. Javítja az enzimatikus aktivitást és serkenti az epe áramlását, amely lebontja a mérgező salakanyagokat, hogy gyorsabban kivezesse azokat a szervezetből.

Egyes gyógynövények is nagyon alkalmasak arra, hogy megnöveljék a szervezetben a glutationszintet és ezzel csökkentsék a szerve...
2024-02-04 19:01:24
Szegény ember patikája
... csal a szemünkbe, tisztítja a szemet!

A vörös- és a fokhagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes-, mérgező- és salakanyagokat a sejtekből, egyben ellenállóvá teszi, és erősíti az immunrendszert.

A sárgarépa szerepe az egészség megőrzésében
Ma már tudjuk, hogy a sárgarépa fogyasztása gyógyító hatáss...
2024-02-03 22:14:08
A hagyma a gyógynövények között előkelő helyen áll
... vértisztító hatásának köszönhetően pedig szebbé varázsolja a bőrt. Táplálkozás szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy nagymértékben serkenti a veseműködést, kitisztítja a szervezetből a salakanyagokat, antioxidánsokban gazdag, védi a szív- és érrendszert, étvágygerjesztő, ráadásul az atherosclerosis, vagyis az érszűkület legjellemzőbb formája ellen is hatásosnak bizonyult. Ízület...
2024-01-20 23:53:07
A májfunkció javítása egyszerű módszerekkel
... például folátot, betalaint, rostot, mangánt, káliumot, A-vitamint és C-vitamint tartalmaz. Javítja az enzimatikus aktivitást és serkenti az epe áramlását, amely lebontja a mérgező salakanyagokat, hogy gyorsabban kivezesse azokat a szervezetből.

Egyes gyógynövények is nagyon alkalmasak arra, hogy megnöveljék a szervezetben a glutationszintet és ezzel csökkentsék a szerve...
2023-12-17 21:28:19
Szép lábak
... esetleg nem megfelelően vezeti el a testnedveket

A nyirokerek a vérerekkel együtt oxigént és tápanyagokat szállítanak a szövetekhez és a szervekhez, valamint eltávolítják a salakanyagokat és a CO2-t.

Ha a nyirokerek elzáródnak és leállnak, az a folyadék túlzott felhalmozódásához, az úgynevezett nyiroködémához vezethet.

A nyiroködéma kialakulhat fer...
2023-10-11 04:16:47
A vízivás előnyei
... tüdőben.

Amikor a víz megközelíti a sejtet, akkor oxigént szállít számára, majd elszállítja a visszamaradt gázokat a tüdőhöz kilégzésre.

A víz eltávolítja a toxikus salakanyagokat a test különböző részeiből és elszállítja őket a májhoz vagy a vesékhez, hogy azok megszabaduljanak tőle.

A víz a fő kenőanyag az ízületek számára és segít meggátolni az ...
2023-03-14 22:23:39
Nyirokrendszer megtisztítása
... szövetében.

Ez a technika támogatja az immunrendszer és az autonóm idegrendszer egészséges működését,s ezáltal csökkenti a stresszt. A terápia tisztítja a kötőszövetekben található salakanyagokat, így segít újraindítani a keringést és csökkenteni az ödémát, a fájdalmat és a duzzanatot.

A manuális nyiroktisztító terápia előnyei:

- Gyorsabb felépülé...
2022-10-10 17:21:56
A cékla- céklalé gyógyhatásairól
... valamint a gyomor- és bélmozgásokat. Ezenkívül hatással van a belekben található idegekre is, és pozitívan befolyásolja a gyomor savasságát. A benne található rostok eltávolítják a salakanyagokat, mivel gyorsan haladnak át a vékony- és vastagbélen.

5. A céklalé rendkívül jó hatással van a várandós nőkre, mivel a benne lévő folsav megakadályozza számos születési rendelle...
2022-09-22 15:54:34
A csalán jótékony hatásairól
... vízhajtó: A csalán talán a legerősebb vértisztító növény, ezért tisztítókúrák, böjtök hatékony és kedvelt gyógynövénye. A leveléből készült tea feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket, ugyanakkor a vesét is fokozottabb vízkiválasztásra serkenti. Tisztítja a teljes emésztőcsatornát és a vizeletkiválasztó rendszert, s fokozza a szerve...
2022-06-21 23:22:41
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: fejeskáposzta gyógyhatásairól, májfunkció javítása, gyógynövények között, vízivás előnyei, cékla- céklalé, csalán jótékony, káposztában lévő, felhalmozódott salakanyagokat, felszínre hozni, káposzta hatóanyagai, bőrön keresztül, enzimatikus aktivitást, mérgező salakanyagokat, fokhagyma olyan, emberi sejt, sárgarépa szerepe, egészség megőrzésében, sárgarépa fogyasztása, érszűkület legjellemzőbb, vérerekkel együtt, nyirokerek elzáródnak, úgynevezett nyiroködémához, nyiroködéma kialakulhat, visszamaradt gázokat, tüdőhöz kilégzésre, toxikus salakanyagokat, test különböző, májhoz vagy, ízületek számára, technika támogatja, autonóm idegrendszer, terápia tisztítja, kötőszövetekben található, manuális nyiroktisztító, belekben található, gyomor savasságát, benne található, céklalé rendkívül, várandós nőkre, benne lévő, csalán talán, legerősebb vértisztító, leveléből készült, anyagcseréből származó, teljes emésztőcsatornát, vizeletkiválasztó rendszert, vízkiválasztásra, glutationszintet,
© 2013 TVN.HU Kft.