Belépés
2019-től működhet a tudományos ipari park a szegedi lézerközpont mellett
... Molekuláris Medicina Kiválósági Központ, és a kecskeméti egyetemmel közösen járműipari kompetenciaközpont kialakítását is tervezik pályázati támogatással - mondta a rektor.
Herbert Schaden, a Zeiss kereskedelmi alelnöke elmondta, hogy az optikában és finommechanikában vezető szerepet betöltő cég nagyon szoros kapcsolatot ápol számos egyetemmel és kutatóintézettel. Hozzátette:...
2017-06-13 13:23:30
Illegális bevándorlás - Egy menekülteket szállító különvonat indult Salzburgból Németország fele szerdán
...
Heinz Schaden a város polgármestere szerint csak Bécs és Berlin jó kapcsolatának köszönhető, hogy egyáltalánjátnak még a különvonatok.
Szerdán délelőtt kétezer ember zsúfolódott össze a salzburgi pályaudvaron, és folyamatosan érkeztek a menekültek az ország keleti és déli részéből, ezért a polgármester ismét arra kérte az ausztriai tartományokat, hogy ne szállítsanak tö...
2015-09-30 21:54:31
Elképesztő sebességre kapcsolt a bevándorlók áradata: 8-10 e
... salzburgi pályaudvaron várhatóan kritikus helyzet alakul majd ki, hiszen a városba naponta kétezer ember érkezik és a szolgálatot teljesítők már így is a kapacitásaik határán vannak. Heinz Schaden, Salzburg polgármestere, aki a helyzet kiéleződésétől tart, elmondta: a Vöröskereszt és a Caritas segélyszervezet humanitárius és egészségügyi katasztrófára figyelmeztetett.

(...
2015-09-27 20:36:47
Hétfőtől nem jár különvonat a menekülteknek Ausztria és Néme
... pályaudvaron várhatóan kritikus helyzet alakul majd ki, hiszen a városba naponta kétezer ember érkezik és a szolgálatot teljesítők már így is a kapacitásaik határán vannak.

Heinz Schaden, Salzburg polgármestere, aki a helyzet kiéleződésétől tart, elmondta: a Vöröskereszt és a Caritas segélyszervezet humanitárius és egészségügyi katasztrófára figyelmeztetett.

...
2015-09-27 20:13:16
Illegális bevándorlás - Hétfőtől nem jár menekülteket szállító különvonat Ausztria és Németország között
... salzburgi pályaudvaron várhatóan kritikus helyzet alakul majd ki, hiszen a városba naponta kétezer ember érkezik és a szolgálatot teljesítők már így is a kapacitásaik határán vannak.
Heinz Schaden, Salzburg polgármestere, aki a helyzet kiéleződésétől tart, elmondta: a Vöröskereszt és a Caritas segélyszervezet humanitárius és egészségügyi katasztrófára figyelmeztetett.
Az...
2015-09-27 11:01:26
Külföldi sajtó Magyarországról - Die Presse
... ...
2015-02-26 14:42:00
Pereira jövő szeptemberig marad Salzburgban
... 2017-ben vezetheti először a fesztivált. Az átmeneti időszakban Sven-Eric Bechtolf, a prózai szekció vezetője és Helena Rabl-Stadler, a fesztivál elnöke vezeti a hírneves játékokat.
Heinz Schaden salzburgi polgármester, kuratóriumi tag szerint "rendezett átadásra" kerül sor 2014-ben. A kuratórium kedden elfogadta a jövő évi programot és a korábban vitákat kiváltó, ezért némil...
2013-06-11 21:47:57
Schleheneis rezept
...
Dieses Mus vermische ich mit den 100 ml Wasser und dem Zucker und lasse es zu einer sirupartigen Konsistenz einkochen. Dem kann ein Schuss mitgekochter Rotwein und Zitronensaft nicht schaden.
Die Sahne wird einmal aufgekocht und in die heiße Sahne rühre ich den Joghurt und zum Schluss den sirupartigen Schlehenansatz. Nun muss alles abkühlen und dann kommt es in die Eis...
2013-05-24 14:24:28
Schafskäse - Lauchauflauf rezept
... etwas geriebenen Hartkäse unter die Eiermasse heben oder draufstreuen.
Dieses Rezept kommt bewusst ohne Zwiebeln und Knoblauch aus - aber die würden dem Geschmack natür...
2013-04-01 18:07:34
Möhren - Nuss - Kuchen
...
Etwas abkühlen lassen, den Puderzucker mit etwas Wasser zu einer Glasur mischen und auf den Kuchen streichen.
Tipps und Varianten: Zusätzliche Vanille oder andere Aromazugaben schaden nicht. Geraspelte Schokolade, geraspelte Äpfel, geraspelte Zucchini oder auch Mohn in den Teig mengen. Die Glasur mit Zitronensaft oder Konfitüre verfeinern. Abgekühlt schmeckt der Kuchen...
2012-03-19 14:31:38
1 2 3 
Címkék: Salzburgból Németország, Molekuláris Medicina Kiválósági Központ, Herbert Schaden, Heinz Schaden, Sven-Eric Bechtolf, Helena Rabl-Stadler, Dieses Mus, Dieses Rezept, Zusätzliche Vanille, Geraspelte Schokolade, tudományos ipari, szegedi lézerközpont, menekülteket szállító, bevándorlók áradata, menekülteknek Ausztria, kecskeméti egyetemmel, város polgármestere, salzburgi pályaudvaron, ország keleti, polgármester ismét, ausztriai tartományokat, városba naponta, szolgálatot teljesítők, kapacitásaik határán, helyzet kiéleződésétől, átmeneti időszakban, prózai szekció, fesztivál elnöke, hírneves játékokat, kuratórium kedden, korábban vitákat, kutatóintézettel, egyáltalánjátnak, figyelmeztetett, segélyszervezet, magyarországról, kiéleződésétől, schlehenansatz, polgármestere, katasztrófára, menekülteknek, kapcsolatának, tartományokat, lézerközpont, lauchauflauf, polgármester, szeptemberig, vöröskereszt, kialakítását, humanitárius, kapacitásaik, támogatással, szállítsanak, egészségügyi, pályaudvaron,
© 2013 TVN.HU Kft.