Belépés
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
... jeleiről, te folyamatosan okádsz ide bizonyítékokat nap, mint nap (már csak elsejéig :) )
Ha az eu-ból kiutasítanának, csak jól járnánk! Jobban, mint a brittek!!!
Megszünne a schengeni egyezmény! Ergo, papírok nélkül, vagy a németeknél bemondásra kiállított papírokkal nem bóklászna itt senki. Visszaállnának a vámhatárok. Mivel Európa tranzitközpontja mi vagyunk, már a vá...
2018-09-08 09:03:35
Illegális bevándorlás - Bakondi György: az illegális bevándorlók kultúrája eltér az európaitól
... 2015-ös álláspontján, és egyre kevesebb azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy a korlátlan, tömeges, ellenőrizetlen illegális migrációs jó dolog.
Bakondi György kifejtette, a schengeni határok védelmét európai jogszabályok tartalmazzák, ezeket be kell tartani, mert különben súlyos következményei lesznek.
A schengeni határok védelme európai szintű kötelezettség, 2015-...
2018-07-30 11:06:13
Szijjártó Péter: akcióterv készül a beruházások növelése érdekében
... adócsökkentések, illetve azok a lépések, amelyek segítik az átállást a következő globális gazdasági korszakra....
2018-06-15 14:42:45
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... általad belinkel Wikit, nem látom hol lenne írva a számunkra kötelező kerítésépítés! Másold be légyszi! Mert az általad idézet mondatok határvédelmet írnak, és nem kerítést!

A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem m...
2018-06-12 13:51:15
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
Kedves Sztotyi! #42

Itt a kivoanat. Alul meg a link ahol a hivatalos adatokat is megnézheted:

"A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az ...
2018-06-12 13:26:01
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... Németországot is védi"

Hát persze csak ezt nem MOSZ hanem amikor
beléptünk a schenegni egyezménybe, akko...
2018-06-11 16:38:47
Migránsokat miért nem lehet dolgoztatni??
... de maradjon! Nekem 8. Amikor
a sengeni egyezménybe belétünk, akkor kellett volna építe...
2018-06-09 13:04:22
EP-képviselők a schengeni határokról
...
Gál Kinga fideszes EP-képviselő közleményében tudatta: a vitában elmondta, hogy csak a schengeni külső határok teljes védelmével érhető el az unión belüli határellenőrzés nélküli térség megmaradása.
A politikus kijelentette: a migrációra adott rossz európai válaszok, mint a kötelező kvóta, veszélyeztetik a schengeni térség belső határmentességét.
A külső határvédele...
2018-05-29 21:32:45
Illegális bevándorlás - Gulyás Gergely Berlinben: Németország fordulatot hajtott végre a bevándorláspolitikában
...
A Miniszterelnökség élére jelölt fideszes politikus kiemelte, hogy Magyarország megvédi a határait és betartja a schengeni egyezményt.
Mint mondta, "most már csak abban kell egyetértenünk, hogy mindenféle kötelező elosztási rendszert erkölcsi alappal, és éppen a schengeni szabályok betartása miatt és a Lisszaboni Szerződés alapján joggal utasítunk el".
"A kötelező ...
2018-05-16 18:50:33
A mexikói fal miért nem baj???
...#15
Oda toloncolja az EU vissza a menekülteket ahol
az EU-ba lépetek, vagy léptették be öket! Ez mindenhol
igy van az EU-ban! Mivel mi nem épitettünk keritést
amikor a schengeni egyezménybe beléptünk, hanem
törvénytelenül, MOST, amikor a tömeg jön, a szerb határon
léptek be az EU-ba. Hiábal lefetyelik sokan, hogy görögnél
léptek be ez NEM IGAZ, me...
2018-05-08 08:15:29
1 2 3 ....16 17 ..24 25 ..32 33 34 
Címkék: Bakondi György, Szijjártó Péter, Gulyás Gergely Berlinben, Mivel Európa, Európai Unió, Kedves Sztotyi, Lisszaboni Szerződés, illegális bevándorlók, beruházások növelése, schengeni határokról, eu-ból kiutasítanának, schengeni egyezmény, németeknél bemondásra, schengeni határok, következő globális, számunkra kötelező, általad idézet, belső határőrizet, külső határok, link ahol, hivatalos adatokat, schenegni egyezménybe, sengeni egyezménybe, vitában elmondta, schengeni külső, unión belüli, politikus kijelentette, migrációra adott, kötelező kvóta, schengeni térség, külső határvédele, schengeni egyezményt, schengeni szabályok, menekülteket ahol, schengeni egyezménybe, szerb határon, határmentességét, tranzitközpontja, adócsökkentések, határellenőrzés, ellenőrizetlen, visszaállnának, megszüntetését, következményei, veszélyeztetik, kiutasítanának, bizonyítékokat, törvénytelenül, németországot, kötelezettség, közleményében, egyetértenünk, kerítésépítés, határvédelmet, álláspontján, egyezménynek, ellenőrzését,
© 2013 TVN.HU Kft.