Belépés
Vihar - Több mint hetvenszer riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
...
Ruttkai-Dér Vivien főhadnagy elmondta, Nyíregyháza Borbánya városrészéből mintegy húsz segélyhívás érkezett az este folyamán, többségében esővízzel elöntött pincék szivattyúzásához kérték a tűzoltók segítségét.
Több mint ötven hivatásos tűzoltó mellett az önkormányzati és önkéntes egységek, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a civil mentőszervezetek és a polgárőrök...
2020-06-29 22:43:28
Újdonságokkal bővül az ÉletMentő applikáció
... applikáció januárban indult el a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat együttműködésében. Az applikáció célja elsősorban az, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegye a segélyhívást. Az alkalmazásban a felhasználó előre feltöltheti egészségügyi adatait, és ezek az adatok a segélyhíváskor azonnal megjelennek a diszpécser monitorján. Szuper pontos helymeghatározó...
2020-04-06 12:45:44
Koronavírus - Újdonságokkal bővül az ÉletMentő applikáció
... applikáció januárban indult el a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat együttműködésében. Az applikáció célja elsősorban az, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegye a segélyhívást. Az alkalmazásban a felhasználó előre feltöltheti egészségügyi adatait, és ezek az adatok a segélyhíváskor azonnal megjelennek a diszpécser monitorján. Szuper pontos helymeghatározó...
2020-04-06 11:31:30
Koronavírus - Szoftverfejlesztők és fiatal programozók segítik a mentők munkáját
... csatlakozás, új táblagépek beszerzése, az elektronikus szolgálati lap bevezetése, és nem utolsósorban a SzívCity életmentő közösségi applikáció, valamint az ÉletMentő app elindítása, mely a segélyhívás megkönnyítése mellett több egyéb hasznos funkciót is tartalmaz.
A digitális megoldások alkalmazásának és az újszerű kommunikációs eszközöknek is köszönhetően az elmúlt három é...
2020-03-31 14:42:28
Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő mobilalkalmazás
... applikációt kifejlesztő Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyettese arról beszélt, hogy az alkalmazás a legkritikusabb pillanatokban nyújt segítséget. Gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a segélyhívást, hiszen egy gombnyomással hívhatók a mentők, és a bajbajutottak gyors, pontos megtalálását is segíti.
Kifejtette: az applikáció Ausztriában, Szlovákiában és Csehországban már műk...
2020-01-23 11:31:16
OKF: több mint ötven tüzet okoztak a tűzijátékok
... tűzoltóknak eloltaniuk. Volt ahol garázs, tető, vagy erkély égett, összesen 10 épületben és 2 autóban keletkezett kár tűzijáték okozta tűz miatt.
Szilveszter napján összesen 177 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjaiba. A tűzoltóknak 81 tűzesetnél kellett beavatkozniuk, és 50 műszaki mentést hajtottak végre.
Halásztelken, Leányfalun, Szige...
2020-01-01 11:21:11
Villamoson késelő férfit fogtak el a rendőrök
...
A szerdán érkezett bejelentés szerint a XVIII. kerületben az 50-es villamoson egy férfi bozótvágó késsel fenyegette az utasokat. A segélyhívást követően a járőrök perceken belül a helyszínre értek és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt.
A nyomozás során kiderült, hogy T. István többször megszúrt egy férfit, aki azonban még a rendőrök kié...
2019-12-19 09:41:03
Az Europ Assistance idén nyáron 78 ezer esetben nyújtott segítséget
... Idén nyáron gépjármű-meghibásodás miatt az egy évvel korábbihoz képest közel 21 százalékkal többen, csaknem 17 ezren kértek segítséget az Europ Assistance Magyarországtól. Az autós segélyhívások leggyakrabban Horvátországból, Ausztriából és Romániából érkeztek, de magas volt a belföldi utakon is a műszaki probléma miatti segélykérés is.

Az Europ Assistance Magyarország ...
2019-10-03 18:18:42
Lemondott a szervezett bűnözés elleni román ügyészség vezetője
... meggyilkolása ügyében, hiszen a szervezett bűnözés elleni ügyészség áprilistól, a lány eltűnésétől júliusig nem bukkant a 66 éves férfi nyomára, majd kiderült, hogy a 18 éves lány többször is segélyhívást adott le, miután a férfi elrabolta, de a hatóságoknak nem sikerült idejében azonosítaniuk a helyszínt.
A gyilkosság következtében lemondott a román Különleges Távközlési Sz...
2019-10-02 14:01:33
Iohannis: az állam "újraindítására" van szükség Romániában
... bekövetkezett nyugdíjazási hullámmal, a börtönbüntetések lerövidítésével.
A CSAT-ban valamennyi érintett intézmény bemutatta jelentését a meggyilkolt lány esetéről, az elnök pedig a segélyhívások pontosabb helymeghatározását, a reakcióidő lerövidítését, és az erőszakos bűncselekmények büntetésének szigorítását célzó intézkedéseket sürgetett.
Középtávon Iohannis szerint a...
2019-07-30 17:35:20
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Europ Assistance, Ruttkai-Dér Vivien, Nyíregyháza Borbánya, Vodafone Magyarország Alapítvány, Országos Mentőszolgálat, Vodafone Magyarország, Europ Assistance Magyarországtól, Europ Assistance Magyarország, Különleges Távközlési Sz, Középtávon Iohannis, mentők munkáját, szervezett bűnözés, este folyamán, tűzoltók segítségét, civil mentőszervezetek, applikáció célja, felhasználó előre, segélyhíváskor azonnal, diszpécser monitorján, elektronikus szolgálati, segélyhívás megkönnyítése, digitális megoldások, újszerű kommunikációs, elmúlt három, legkritikusabb pillanatokban, gombnyomással hívhatók, bajbajutottak gyors, applikáció Ausztriában, szerdán érkezett, 50-es villamoson, férfi bozótvágó, segélyhívást követően, járőrök perceken, helyszínre értek, villamoson elfogták, nyomozás során, autós segélyhívások, belföldi utakon, műszaki probléma, lány eltűnésétől, férfi elrabolta, gyilkosság következtében, román Különleges, börtönbüntetések lerövidítésével, meggyilkolt lány, elnök pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.