Belépés
Advent - Elindult a Katolikus Karitász adventi segélyprogramja
... kályhával és tűzifával, az adventi időszakban pedig számos helyen osztanak naponta meleg ételt hajléktalanoknak és krízishelyzetben élőknek. A Gyermekek a gyermekekért karácsonyi segélyprogramban iskolásgyerekek ajánlhatják fel használt, de jó állapotban lévő játékaikat, amelyeket a Karitász további ajándékokkal kiegészítve és névre szólóan juttat el még a karácsony előtt az adomá...
2017-11-26 14:02:13
Lázár: jelentősen csökkentek a beiskolázási terhek
... kormány 622 millió forintot biztosított az Emberi Erőforrások Minisztériumának annak érdekében, hogy támogassa a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet Irakban egy 500 millió forintos segélyprogramban, továbbá a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot Palesztinában és Jordániában, valamint a szíriai Aleppó keleti felében.
A tárcavezető jelezte azt is, hogy azt javasolják a parlamentne...
2017-08-31 18:13:30
Illegális bevándorlás - Balog Zoltán: a magyaroknak fontos az önrendelkezés joga
... helyi konfliktus kialakulásának okait is - mondta.
Arról is beszélt, hogy egy állam feladata, hogy védje és biztosítsa a határait.
Emlékeztetett: Magyarország számos segélyprogramban vesz részt, segítséget nyújt Ukrajnában, egy észak-iraki kórház felépítésében vesz részt, és a kormány a romák integrációján is dolgozik.
Leszögezte: Magyarország nem akarja, hogy ol...
2016-10-21 19:28:25
Görög adósság - Londoni elemzők: csökkent a Grexit esélye, de kétes a reformjavaslatok végrehajtása
... abban, hogy a hivatalos hitelezők folytatják a görög kormány támogatását, ami viszont távolról sem vehető biztosra. Ráadásul ha sikerül is megállapodni az újabb, harmadik pénzügyi segélyprogramban, az sem jelentené feltétlenül a tőkekorlátozások azonnali feloldását - áll a Moody's pénteki londoni elemzésében.
A hitelminősítő szerint ebben a helyzetben a görög bankrendszer esz...
2015-07-10 15:51:56
Már söprik a padlást az államcsőd előtt (frissített)
... forrásaiból - jelentette a Reuters athéni banki és kormányzati forrásokra hivatkozva. Görögország államkötvényeit senki sem vásárolja és a donorokkal folytatott vita miatt az EU-IMF segélyprogramban maradt 7,2 milliárd euróhoz sem tudnak hozzáférni.


Ráadásul a politikai-gazdasági bizonytalanság miatt elapadtak az adóbevételek. Eközben még márciusban vissza kellene...
2015-03-11 14:38:13
Görög adósság - Fitch: továbbra sem kizárt a Grexit, de nem okozna rendszerszintű válságot
... Görögország távozna az euróövezetből, annak oka valószínűleg az lenne, hogy a választások után alakult új görög kormányban nem lesz meg a politikai hajlandóság a hivatalos pénzügyi segélyprogramban előírt reformok végrehajtására - áll a Fitch Ratings pénteki londoni elemzésében.
Más nagy londoni házak szerint ugyanakkor Görögország euróövezeti tagsága megszűnhet úgy is, hogy ...
2015-03-06 13:42:19
Görög választások - Pénzügyminiszter-jelölt: "nincs napirenden" Görögország kilépése az euróövezetből
... vélemények szerint nehéz lesz "eladni" a német választóknak még több külső segély folyósítását Görögország számára, Varufakisz kijelentette: a probléma nem az, hogy a görög pénzügyi segélyprogramban részes külső partnerek nem fizettek eleget, hanem az, hogy túl sokat fizettek. Az elmúlt öt évben folyósított 240 milliárd eurónak ugyanis nem egészen 10 százaléka került ténylegesen G...
2015-01-26 13:02:00
Az amerikai gazdaság összeomlása már folyamatban van
... számít "szegénynek" vagy "kisjövedelműnek". Hihetetlen, de több mint 100 millió amerikai kap legalább egy típusú állami segélyt és 47,79 millióan vesznek részt az élelmiszerellátási segélyprogramban (ismertebb nevén élelmiszerjegy program). 2008-ben az a szám 32 millió volt.

Mikor jöhet az összeomlás?

Az összeomlás már elindult. Miután 105 ország döntött a do...
2014-10-13 17:15:57
Ukrán válság - Meredeken emelkedik az ukrán csődbiztosítási díj
... értékelte. Kiemelte, hogy a hrivnya az idei év eleje óta 35 százalékkal gyengült a dollárhoz képest.
Shering becslése szerint az ilyen mértékű árfolyamzuhanás - az IMF/EU-segélyprogramban várhatóan szereplő ártámogatási és adóintézkedésekkel együtt - 15 százalékra is felhajthatja az éves összevetésű inflációt Ukrajnában.
Tekintettel a hrivnya gyengülésének ütemére, valam...
2014-04-15 12:13:10
Megerősíti Ciprus besorolását a Fitch, mély recessziót vár
... évre.
A hitelminősítő hétfői prognózisa szerint a ciprusi gazdaság valószínűleg jövőre is mély recesszióban marad, és a visszaesés várhatóan sokkal hosszabb ideig tart az EU/IMF-segélyprogramban feltételezettnél.
A Fitch Ratings jelenlegi prognózisa szerint a ciprusi gazdaság teljesítménye még 2015-ben is 5 százalék körüli mértékben zsugorodik, és a cég 2016-ra is 1,5 sz...
2013-11-11 19:25:00
1 2 
Címkék: Katolikus Karitász, Balog Zoltán, Megerősíti Ciprus, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet Irakban, Magyar Máltai Szeretetszolgálatot Palesztinában, Fitch Ratings, beiskolázási terhek, magyaroknak fontos, önrendelkezés joga, reformjavaslatok végrehajtása, államcsőd előtt, amerikai gazdaság, ukrán csődbiztosítási, adventi időszakban, gyermekekért karácsonyi, karácsony előtt, szíriai Aleppó, tárcavezető jelezte, állam feladata, észak-iraki kórház, romák integrációján, hivatalos hitelezők, görög kormány, tőkekorlátozások azonnali, hitelminősítő szerint, görög bankrendszer, donorokkal folytatott, választások után, politikai hajlandóság, hivatalos pénzügyi, német választóknak, görög pénzügyi, típusú állami, dollárhoz képest, ilyen mértékű, éves összevetésű, hrivnya gyengülésének, hitelminősítő hétfői, ciprusi gazdaság, visszaesés várhatóan, segélyprogramban, feltételezettnél, pénzügyminiszter, tőkekorlátozások, reformjavaslatok, minisztériumának,
© 2013 TVN.HU Kft.