Belépés
“Határozott véleményem, ha leváltják ezt a kormányt,
... tehető. Nem az eladott példány, természetesen, hanem a lapot rendszeresen olvasók száma. Hirdetésekből adódó bevétel, sajnos kevés. Ebben a központosított világban sokszor a hirdetni szándékozók is meggondolják, mert félnek.

- Kicsit utazás vissza az időben, nem érzed?
...
2018-03-31 11:03:14
Jónak lenni jó! - Vasárnap egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia
... országosan a rászorulók számára - fűzte hozzá.
December elején meghirdették a Jóság hónapját, így nemcsak pénzt, hanem élményeket, munkájukat, tudásukat is felajánlhatják a segíteni szándékozók. Jelentkeztek már olyanok, akik elmennének ételt, teát osztani a hajléktalanoknak, a Bocuse d'Or Akadémia séfjei együtt főztek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kelta Szakgimnázium és ...
2017-12-16 10:11:39
Jónak lenni jó! - December 17-én egész napos műsorfolyammal várja a felajánlásokat a közmédia
... hozzá.
Siklósi Beatrix kiemelte: meghirdették a Jóság hónapját, így december első napjától, szombattól jócselekedeteket, valamint munkájukat, tudásukat is felajánlhatják a segíteni szándékozók. A Bocuse d'Or magyar csapata például már jelezte, hogy a gyerekekkel együtt főznek, az elkészített ételt pedig közösen elfogyasztják.
Az egész napos műsorfolyam fő helyszíne Kecs...
2017-12-03 10:26:24
Advent - Elindult a Katolikus Karitász adventi segélyprogramja
... a Katolikus Karitász országos igazgatója a sajtótájékoztatóval és adományok átadásával egybekötött segélyprogram elindítóján vasárnap Budapesten.
Az országos akciót a segíteni szándékozók a 1356-os adományvonalon hívásonként 500 forinttal támogathatják, valamint az egyházmegyei Karitász-központokban és -gyűjtőpontokban is leadhatják tárgyi vagy pénzadományukat. A segélyszerve...
2017-11-26 14:02:13
A johanniták is bekapcsolódnak a fővárosi mentési munkákba
... munka önkéntes, nem kapnak érte térítést, miként a segítő szolgálat sem fizet a résztvevőknek.
A keresztény szellemiségű szakembereket hívták, és várják továbbra is a segíteni szándékozókat - hívta fel a figyelmet Porcsalmy László.
Az elnök felidézte, a szolgálat 2006-ban kezdett elsősegélynyújtást oktatni diákoknak, majd tevékenységüket kibővítették, 2014-ben kapták meg...
2017-09-03 09:51:31
Nyílt levél Beer Miklósnak
... meghaltak, és száznál több sérültet jegyeznek eddig a hírcsatornák.

Az Ön püspökelődei bizonyára nem a legjobb püspökként jellemeznék Önt, aki a kereszténységet kiirtani szándékozók pártján van, s a liberális politika ócska és hazug lózungjait ismételgeti, némi keresztényinek nevezett hamis mázzal leöntve.

Súlyos felelőtlenség ez Öntől, mert világos és...
2017-08-26 23:21:40
Pécsen indul útjára vasárnap a Katolikus Karitász Egymillió csillag a szegényekért akciója
... a Katolikus Karitász. Az egy hétig tartó rendezvénysorozat állomásain jótékonysági koncertek, különféle programok és közösségi gyertyagyújtások várják az érdeklődőket és a segíteni szándékozókat. A helyszíneken a gyertyákért felajánlott adományokból összegyűlt pénzt a Karitász a hátrányos helyzetűek téli megsegítésére fordítja kályha-, tűzifa - és élelmiszerosztással.
Mint ír...
2016-12-01 19:43:27
Miskolciak, hol találok a Bükkben vargánya ( tinoru ) gombát ?
Hááát hallod!... ÉPELMÉJŰ ember erre a kérdésre nem fog neked NYILVÁNOS választ adni, különben, 2 hét alatt feldúlnák azt a helyet (azokat a helyeket!), a gomba-vadászok csürhéi!
(Ha javasolhatom, kérd arra a segíteni szándékozókat, hogy CSAK PRIVIBEN ["emilen" körösztül] válaszoljanak neked!)

...
2016-08-27 00:55:44
Konferenciát és kiállítást rendeznek a szegedi hadifogolytáborról
... is szolgálna.
A hadifogolytábor történetének, a korszak hiteles bemutatásának érdekében a szervezők kérik az...
2016-07-17 07:04:18
Kis történetek a vasútról
... forgalmi irodába és számon kérte, hogy miért nem indul a soproni sebes "rendesen"?

Elmondtam nekik, hogy a nemzetközi gyorsot kell megvárni, illetve az azzal Sopron felé utazni szándékozókat.
A hangadó kitört. Micsoda disznóság, hogy 300-400 fáradt ember a soproni vonaton arra kénytelen várakozni, hogy néhány "csatangoló" ember a gyorsvonatról átszálljon.
(...
2016-01-09 10:47:40
1 2 3 4 6 7 8 
Címkék: Katolikus Karitász, Beer Miklósnak, Katolikus Karitász Egymillió, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kelta Szakgimnázium, Siklósi Beatrix, Porcsalmy László, CSAK PRIVIBEN, fővárosi mentési, szegényekért akciója, eladott példány, lapot rendszeresen, központosított világban, hirdetni szándékozók, rászorulók számára, segíteni szándékozók, gyerekekkel együtt, elkészített ételt, egész napos, országos akciót, 1356-os adományvonalon, segítő szolgálat, keresztény szellemiségű, segíteni szándékozókat, figyelmet Porcsalmy, elnök felidézte, szolgálat 2006-ban, legjobb püspökként, kereszténységet kiirtani, liberális politika, gyertyákért felajánlott, hátrányos helyzetűek, gomba-vadászok csürhéi, hadifogolytábor történetének, korszak hiteles, szervezők kérik, soproni sebes, nemzetközi gyorsot, azzal Sopron, hangadó kitört, soproni vonaton, gyorsvonatról átszálljon, jócselekedeteket, gyertyagyújtások, hajléktalanoknak, tevékenységüket, kereszténységet, segélyprogramja, hadifogolytábor, pénzadományukat,
© 2013 TVN.HU Kft.