Belépés
Az ego nem szereti a dolgok elvesztését, az elmúlást.
... életedben.
Az előttünk álló időben felismerheted, hogy mihez ragaszkodsz, amit már el kellene engedned: így elébe mehetsz annak, hogy azt a körülmények vágják le rólad.
Bölcsességed segítségével megélheted az elkövetkező 2 évben, hogy mindent le kell raknod. Mindent."
(Kiss Balázs Kunó)
...
2021-03-03 07:45:19
Kertépítési - kerti munkák tavasszal
... levegőhöz juttassuk.

Végül pedig ne feledkezzünk meg a tápanyag utánpóltásról sem! A füves területek, valamint a termő- és dísznövényeink egy jó minőségű műtrágya vagy tápoldat segítségével szinte újjászülethetnek. Választásnál mindig figyeljünk a növények igényeire, az adagolásnál pedig minden esetben a gyártó utasítását kövessük!


A víz az úr...
2021-03-02 21:30:46
Kertépítési - kerti munkák tavasszal
... levegőhöz juttassuk.

Végül pedig ne feledkezzünk meg a tápanyag utánpóltásról sem! A füves területek, valamint a termő- és dísznövényeink egy jó minőségű műtrágya vagy tápoldat segítségével szinte újjászülethetnek. Választásnál mindig figyeljünk a növények igényeire, az adagolásnál pedig minden esetben a gyártó utasítását kövessük!


A víz az úr...
2021-03-02 21:16:37
Megállították a „templomtolvajok” bandáját Iszta
... belvárosi sugárútján, az Istiklal Caddessin álló Szent Antal-bazilikát. Az elmúlt napokban ugyanis letartóztatták és bíróság elé állították Sebahattin Gököt, aki tavaly egy bűnszervezet segítségével részletes terveket dolgozott ki, hogy illegális módon, csalással Isztambul legnagyobb katolikus templomának birtokába jusson, és eladhassa azt. Az üggyel kapcsolatban végzett vizsgálat...
2021-03-01 13:59:50
Kurkuma izületi gyulladások ellen
... előtt mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A kurkuma egy kurkumin nevű vegyületet tartalmaz, amelynek kiemelkedő a gyulladáscsökkentő hatása, így segítségével bátran kezelhetünk olyan betegségeket és rendellenességet, melyeknek gyulladás a kiváltó oka.

A kurkuma nemcsak az ízületi gyulladást csökkenti és az ezzel kapcsolatos panasz...
2021-02-28 21:52:05
Szentmise 2021.02.28
... TV "A lélek útja" c. műsorfolyamában. Reményeink szerint minden héten friss szentmisét tudunk így rögzíteni, mely a vasárnapi akt...
2021-02-28 10:07:59
Hogy kerül egy magyar maratonfutó egy japán regénybe?
... metróvonalak stb. épültek; jakuzák, munkások sokasága és szennyezés özönlötte el a japán fővárost.

Ez az olimpia sok mindenről emlékezetes, például elsőként közvetítették műhold segítségével, ekkor használtak utoljára salakos futópályát, és a kézi, stopperórás időmérés is itt fejezte be pályafutását. Két új sportág is debütált az olimpián: a dzsúdó és a röplabda.
|...
2021-02-24 19:00:36
A szenvedő Messiás
... legjobb, ha az Ézs 53-al kezdjük. És aztán, ,,az Írásnak ebből a helyéből kiindulva hirdessük nekik Jézust....
2021-02-23 22:11:38
Panír
... csirkemell

Elkészítés:

Zúzd össze alaposan a gabonapelyhet a fűszerekkel.
Ezt megteheted egy robotgéppel, de akár egy jól
záródó zacskóba téve, egy nyújtófa segítségével is.
Vágd falatnyi darabokra a csirkemellet, majd forgasd
be a lisztbe, a tojásba, végül az elkészült morzsába
és tedd egy tepsire. Süsd 180 fokos sütőben 18 perc...
2021-02-22 09:58:51
A colitis (vastagbélgyulladás) diétás kezelése
... rántással történjen. Az ételek elkészítéséhez alufólia, teflon, cserép, AMC edények jól alkalmazhatók.

Rostszegénység: élelmiszerválogatással ill. konyhatechnológiai módszerek segítségével valósíthatjuk meg. Magas rosttartalmú ételeket ajánlatos passzírozva fogyasztani.
A turmixolás csak pépesít, a rosttartalmat nem csökkenti!

Fűszerszegénység: A bélnyál...
2021-02-20 20:45:15
1 2 3 ............2427 2428 ......3640 3641 ......4853 4854 4855 
Címkék: Kiss Balázs Kunó, Istiklal Caddessin, Szent Antal-bazilikát, Sebahattin Gököt, dolgok elvesztését, magyar maratonfutó, japán regénybe, szenvedő Messiás, előttünk álló, körülmények vágják, tápanyag utánpóltásról, füves területek, növények igényeire, adagolásnál pedig, gyártó utasítását, elmúlt napokban, bűnszervezet segítségével, üggyel kapcsolatban, kurkumin nevű, kurkuma nemcsak, ízületi gyulladást, ezzel kapcsolatos, lélek útja, japán fővárost, helyéből kiindulva, nyújtófa segítségével, elkészült morzsába, ételek elkészítéséhez, turmixolás csak, újjászülethetnek, fűszerszegénység, gyógyszerészével, rendellenességet, templomtolvajok, műsorfolyamában, kezelőorvosával, dísznövényeink, rostszegénység, elkészítéséhez, letartóztatták, utánpóltásról, gabonapelyhet, megállították, felismerheted, valósíthatjuk, rosttartalmat, közvetítették, alkalmazhatók, segítségével, bölcsességed, feledkezzünk, bűnszervezet, mindenképpen, konzultáljon, betegségeket, kapcsolatban, választásnál, metróvonalak, pályafutását,
© 2013 TVN.HU Kft.