Belépés
Az angyalok mindannyian . . .
...
Az angyalok mindannyian
a természet szolgálatában állnak ,
ha kéred a segítségüket , eredményeid
minden álmodat felülmúlják majd .

Bédné Marika : 2021 . 02 . 22 . 21 : 39 ...
2021-02-22 21:39:16
A szenvedés és ima útján
... az imákat, amit továbbítottam felhívásomban: Imádkozzunk Bendegúzért, a pannonhalmi diákért s támogassuk lehetőségeink szerint! Sokan imádkoztak az imacsoportokban s ajánlották fel segítségüket. Egy másik focista, a DAC egyik legjobbja, Schäfer Andriska is azonnal jelentkezett és örömmel jelentette be, hogy a magyar válogatott tagjai is támogatni fogják Bendi kezelését. Sok jó emb...
2021-02-08 21:49:00
Szent mise közvetítések listája
... akik betegség vagy veszélyeztetettség miatt nem vehetnek részt a liturgiákon, megerősítést, vigasztalást és bátorítást nyerjenek. A közvetítések listájának folyamatos bővítéséhez a segítségüket kérjük.

Itt olvasható https://www.magyarkurir.hu/hirek/hol -es-mikor-kovetheto-elo-szentmise-ko zvetites-osszegyujtjuk-lehetosegeket ?fbclid=IwAR01DcjZLkGilrynZ_axSClium xx7ic0...
2020-11-10 21:05:17
Libanon gyászol: legalább 100 halottja és 4000 sebesültje ..
... gabona. A gazdasági miniszter közölte, hogy Libanon majd importra szorul, de egyelőre elég búzája van.
Németország, illetve a környező országok közül többen is felajánlották a segítségüket. Katar bejelentette, hogy szerdán két, 500 ágyas tábori kórházat küld Libanonba, de Kuvait és Irak is küld sürgős egészségügyi segítséget.
Donald Trump amerikai elnök kedd este úgy nyi...
2020-08-05 13:18:23
Közösen ítélte el Izrael annexiós terveit Németország, Franciaország, Egyiptom és Jordánia
... külügyminisztere.
Aláhúzták, hogy a nemzetközi jog és az ENSZ vonatkozó határozatai alapján továbbra is az izraeli-palesztin konfliktus megegyezésre épülő, kétállami megoldását pártolják, és felajánlották segítségüket a tárgyalásokhoz vezető út megnyitásához.
Izrael 1967-ben, a hatnapos háborúban Jordániától elfoglalta Ciszjordániát, Egyiptomtól pedig a Gázai övezetet. A...
2020-07-07 15:31:58
Mi tesz hőssé, öngyilkossá, vagy akár gyilkossá?
... barátaiért!" Jn 15,13
Közel száz orvos és ugyanennyi pap halt meg Olaszországban a koronavírussal fertőzött betegek testi, lelki gyógyítása közben! Imádkozzunk érettük és kérjük segítségüket, hogy mi is feladatainkat példájuk szerint nagy lélekkel teljesíteni tudjuk!
Gondoljuk meg jól, hogy hol a helyünk, mi a feladatunk, mit kér tőlünk a hivatásunk, az állapotbeli kötel...
2020-04-18 14:03:57
Koronavírus - Az idősek mellett a fogyatékossággal élőket is segítik az önkormányzatok
... hivatal és az önkormányzati cégek autóiból álló flottával. A sofőrök mellett a város óvónői végzik az ételek szétosztását - várólistát kellett készíteni, olyan sokan ajánlották fel segítségüket.
A Nógrád megyei Bátonyterenyén a következő napokban pár száz mosható maszkot osztanak ki a város idősei között - közölte Nagy-Majdon József polgármester. Hozzátette: egyelőre nem tudn...
2020-04-03 14:33:01
Koronavírus - Nagykanizsán védekezési alapot, Szegeden járványkórházat hoznak létre
... konzultációra van lehetőség.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat távkorrepetálást indít, a karitatív szervezet munkatársai a tanulásban segítségre szoruló gyermekeket kötik össze a segítségüket felajánló fiatalokkal.
Szombaton azt közölték az MTI-vel, hogy a koronavírus-járvány idején otthon tanuló gyerekek számára kínál segítséget új, kortárs segítő programjuk.
A ta...
2020-03-21 17:52:19
Koronavírus - Az LMP további intézkedéseket javasol a kormánynak
... gondoljon a segíteni szándékozó civilekre is, támogassa őket.
Kendernay János összefogásra kérte az embereket és elmo...
2020-03-19 13:32:15
Izraeli választások - Meglepetést ígérnek az izraeli arabok a választásokon
... különösen lassan folyt a voksolás, és sokaknak órákig kellett sorba állni.
A politikusok egész nap folyamatosan telefonos üzenetekkel bombázták a szavazópolgárok...
2020-03-02 19:33:07
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 .....68 69 
Címkék: Bédné Marika, Imádkozzunk Bendegúzért, Schäfer Andriska, Donald Trump, Nagy-Majdon József, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Kendernay János, angyalok mindannyian, idősek mellett, fogyatékossággal élőket, izraeli arabok, természet szolgálatában, pannonhalmi diákért, másik focista, magyar válogatott, közvetítések listájának, segítségüket kérjük, gazdasági miniszter, környező országok, izraeli-palesztin konfliktus, tárgyalásokhoz vezető, hatnapos háborúban, koronavírussal fertőzött, állapotbeli kötel, önkormányzati cégek, sofőrök mellett, város óvónői, ételek szétosztását, következő napokban, város idősei, karitatív szervezet, tanulásban segítségre, segítségüket felajánló, segíteni szándékozó, politikusok egész, fogyatékossággal, külügyminisztere, távkorrepetálást, szavazópolgárok, imacsoportokban, járványkórházat, intézkedéseket, önkormányzatok, olaszországban, tárgyalásokhoz, bátonyterenyén, koronavírussal, szolgálatában, továbbítottam, választásokon, konzultációra, megnyitásához, felhívásomban,
© 2013 TVN.HU Kft.