Belépés
Együttműködési megállapodást kötött az innovációs tárca és a HÖOK
... tüntetések, hanem az együttműködés jellemzi majd. Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke elmondta, a megállapodás legfontosabb üzenete, hogy a minisztérium számít az ifjúságra.
Kiemelte, a HÖOK segítséget nyújthat a tehetséges fiatalok és vállalatok összekötésében, emellett a fiatalok közösségi közlekedést érintő javaslatai is megjelenhetnek, az innovációs tárca pedig képviseltetheti ma...
2018-12-17 16:52:00
Jónak lenni jó! - Rekordszámú telefonos hívás érkezett az akció adományvonalára
... nagyon fegyelmezett módon kell reggeltől estig beosztaniuk azt, hogy mikor mit ehetnek, mit csinálhatnak, hova mehetnek, meg kell tanulniuk bizonyos dolgokat" - magyarázta. Ebben is segítséget nyújtanak majd a táborokban.
A csatornaigazgató tájékoztatása szerint rekordszámú felajánlás érkezett az akció adományvonalára, a 250 forintos hívásokból több mint 30 millió forint gyű...
2018-12-17 12:41:30
Gyermekek szenvedtek szánkóbalesetet
...
Csámpai Attila elmondta, a mentők kérték a katasztrófavédelem segítségét. A gyermekek olyan helyen voltak, ahol csak gyalogosan lehetett őket megközelíteni. Az egyik mentőautó is elakadt a hóban.
A mentők tájékoztatása szerint a gyermekek mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek - közölte a szóvivő....
2018-12-16 17:26:03
Csalódott mese
... szoktak indulni, a legtöbb esetben boldog véget érnek...
Ez pedig egy csalódott mese...

Történt egyszer, hogy az Ember, aki mindenkinek segíteni akart, meglátta a segítséget kérő felhívást.
Élményeket, és anyagi támogatást kértek a 3 éves gyógyíthatatlannak mondott gyermeknek, akinek az orvosok 3 hónapot jósolnak.

Példátlan összefogással meg...
2018-12-15 18:50:30
Vércukorszint - és az alfa alfa-liponsav
... betegség előidézője lehet, mint a rák, a cukorbetegség vagy a szívbetegség. Ezen kívül visszaállítja a szervezetben az esszenciális vitaminszinteket, például az E- és a C-vitamint, valamint segítséget nyújt a szervezetnek a szénhidrátmolekulák emésztésében és hasznosításában, miközben felhasználható energiává alakítja azokat.

z alfa-liponsav növelheti a szervezet glutat...
2018-12-14 22:56:41
A stroke és a citrusfélék
... A citrusfélékben lévő flavonoidok segíthetnek a stroke kockázatának csökkentésében, de valójában mindenféle gyümölcs fogyasztása nagyon egészséges a szervezetre nézve. A flavonoidok segítséget nyújthatnak a súlygyarapodás megelőzésében.

A mandarinban lévő flavonoidról például azt mutatták ki, hogy segít csökkenteni a 2-es típusú cukorbetegség, és az elhízás kialakulásán...
2018-12-14 22:33:41
A Karácsony a jelen,nem a múlt. A Karácsony nem egy megünnep
... Embertársainkat magunk körül,az a nap karácsony.
Amikor mi tesszük meg az első lépést,hogy békében éljünk Szeretteinkkel,az a nap Karácsony.
Amikor találkozunk valakivel,aki segítséget kér,és mi teljes szívvel támogatjuk,az a nap Karácsony.
Amikor időt szánunk rá,hogy beszélgessünk valakivel,aki magányos és szomorú,az a nap Karácsony.
Amikor megértjük,hogy a ne...
2018-12-14 17:31:24
A belső béke megszerzése...
...11. A belső béke megszerzése és a jóban való haladás igyekezete

I. Nagy belső békében élhetnénk, ha nem avatkoznánk folyton mások szavába, cselekedeteibe, amelyekhez nincs semmi közünk.
Ugyan miképpen élhetne sokáig békességben, aki más dolgaiba beleártja magát, aki azt lesi,
mikor nyílik alkalom külső dolgokkal való fogl...
2018-12-14 16:11:33
Rétvári: egyre kevésbé jelent szegénységi kockázatot a gyerekvállalás
... ellenére, hogy több mint félmillió gyerek él egyszülős családban.
Közölte, az alapítvány által létrehozott, május óta működő egyszülős központban jogi, pszichológiai, mediációs segítséget nyújtanak, támogatják a munkába állást, programokat szerveznek és közösséget építenek, valamint a mozaikcsaládoknak is próbálnak támogatást nyújtani. Eddig 660 család vette igénybe a szolgá...
2018-12-14 14:52:42
Szír pátriárka: modellértékű a magyar segítség az üldözött keresztényeknek
... azonban előfordultak hosszú konfliktusmentes időszakok.
II. Efrém Ignác hangsúlyozta, hogy ők mindenképpen a Közel-Keleten akarnak maradni. Elsődleges igényük, hogy ebben kapjanak segítséget, egyes államok azonban szinte segítik, hogy a keresztények elhagyják a szülőföldjüket.
A Hungary Helpsnek köszönhetően otthonokat tudtak helyrehozni - közölte a pátriárka. Bár nagy a...
2018-12-13 19:32:21
1 2 3 .................1735 1736 .........2602 2603 ........3469 3470 3471 
Címkék: Gulyás Tibor, Csámpai Attila, Efrém Ignác, Hungary Helpsnek, innovációs tárca, akció adományvonalára, alfa alfa-liponsav, belső béke, magyar segítség, üldözött keresztényeknek, együttműködés jellemzi, megállapodás legfontosabb, minisztérium számít, tehetséges fiatalok, fiatalok közösségi, csatornaigazgató tájékoztatása, mentők kérték, gyermekek olyan, egyik mentőautó, mentők tájékoztatása, gyermekek mindhárman, legtöbb esetben, csalódott mese&#8230, segítséget kérő, cukorbetegség vagy, esszenciális vitaminszinteket, szervezet glutat, citrusfélékben lévő, stroke kockázatának, szervezetre nézve, flavonoidok segítséget, súlygyarapodás megelőzésében, mandarinban lévő, 2-es típusú, elhízás kialakulásán, első lépést, jóban való, alapítvány által, munkába állást, keresztények elhagyják, csatornaigazgató, vitaminszinteket, konfliktusmentes, szánkóbalesetet, adományvonalára, keresztényeknek, embertársainkat, képviseltetheti, hasznosításában, gyerekvállalás, szülőföldjüket, citrusfélékben, csökkentésében,
© 2013 TVN.HU Kft.