Belépés
A rozmaringolaj előnyei
... megelőzésére.

Ebből az illóolajból szájvizet is készíthetünk. Öntsön egy pohárba 1 dl vizet, ...
2021-01-21 21:45:34
Visszér kenőcs házilag
... Vadgesztenye-tinktúra készítése házilag
A vadgesztenyéből házilag is készíthetsz alkoholos kivonatot, azaz tinktúrát, több módon is. Ez kizárólag külsőleges használatra alkalmas, semmiképpen ne idd meg! Mérgezési tüneteket okozhat.

Mire jó a vadgesztenye-tinktúra?
A folyadékkal bedörzsölheted a fáradt, duzzadt, visszérre hajlamos lábakat. Csökkenti a nehézláb...
2021-01-12 23:17:45
5 módszer a torokgyulladás csillapítására
... bizonyos életmódbeli változások is gyakran segíthetnek a torokgyulladás tüneteinek csökkentésében.

A dohányfüst egyébként is irritáló hatással van a torokra, de betegség esetén semmiképpen sem szabad tovább dohányozni, hiszen ez még jobban irritálhatja az egyébként is gyulladásban lévő torok nyálkahártyáját.

Mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy a...
2021-01-06 22:29:27
Természetes fájdalomcsillapítók mindenféle fájdalomra
... céljából is fogyaszthatjuk. A kurkuma a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is csökkenti.

Milyen természetes módszereket alkalmazzunk, ha fáj a hátunk? A testmozgást semmiképpen ne hagyjuk abba. Az egyik leghatékonyabb mozgásforma hátfájdalom esetén a jóga. Természetes gyógymód az is, ha lefogyunk, ugyanis a többletsúly cipelése is oka lehet a problémának.
...
2020-12-28 22:11:20
Az ízületi gyulladás természetes ellenszerei
... gyógyszerek ugyanis károsan hatnak az egészségre, a mellékhatások akár más betegségeket is okozhatnak.

Akik ízületi gyulladásban szenvednek és korábban mozogtak, sportoltak, semmiképpen ne hagyják abba, hiszen ezzel még inkább súlyosbíthatják a kellemetlen és fájdalmas tüneteket. A rendszeres testmozgás azért is nagyon fontos, mert ez javítja az ízületek, az izmok rugal...
2020-12-16 20:54:10
Apollós
Apollós
- 1Kor 16,12 -

Apollósnak nem volt rá kedve
menni, ahova menni kellett,
tenni, amikor tenni kellett,
"semmiképpen nem volt rá kedve".

Indulni kellett volna... tudta
s nem akart menni Korinthusba.
Hiába küldte Pál szelíden,
nem volt készsége rá a szívben.

Ami Apollóst illeti,
bocsássa ISTEN meg neki...
2020-12-14 22:48:45
Bögrés mézeskalács – rögtön puha, rögtön süthető!
... tésztából.
6. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk őket, és 180 fokra előmelegített sütőben (alul-felül sütés), pontosan hét percig sütjük őket. 7 legfeljebb tíz perc, ha nyers, de semmiképpen sem több! Ne kapjon színt az alja semmiképp, inkább többször vegyük ki próbára, még nyersnek tűnik, mikor kivesszük, de nem az, egy-két perc, és megszilárdul.

...
2020-12-09 19:03:54
A boldogsághormon aktiválása
... gyógynövények támaszaink lehetnek ebben a helyzetben is. Ahhoz, hogy endorfin, azaz boldogsághormon szabaduljon fel a szervezetünkben, csökkentenünk szükséges a stresszhormonok szintjét. Semmiképpen ne használjunk erre gyógyszert, sokkal inkább bízzunk a gyógynövények erejében.

A ginszenget már ősidők óta használják az emberek erre a célra, nem véletlenül. Ez a gyógynöv...
2020-12-06 00:39:06
Adventi koszorú: egy szerény bűnbánati jelkép
... vagy a gyertyák színében jelennek meg, vagy a gyertyák melletti szalagokon. A gyertya helyes, ha fehér, hiszen az imádsághoz használt gyertyák Krisztust jelenítik meg közöttünk. De semmiképpen engedjünk a kísértésnek, ne díszítsük agyon karácsony fadíszekkel, műhóval, pogány jelképekkel, fejezze ki szívünk egyszerűségét és Jézus-várását!
Ami a legfontosabb: üljük körül legalá...
2020-11-29 08:34:11
Le a kalappal Magyarország előtt! - Das Tagebuch.at
... Othmar Karas) megállapodtak egy teljesen más szabályozásról, amely általában Lengyelország és Magyarország ellen irányulnak.
Angela Merkel az Európai Tanács jelenlegi elnökeként semmiképpen sem védte az Európai Tanács döntéseit és így a két ország megállapodott érdekeit.
Magyarország és Lengyelország ellen a megjelentekkel szembeni ellenállásnak egy másik okból is tapso...
2020-11-21 17:23:04
1 2 3 ..............343 .......514 515 .......685 686 
Címkék: Othmar Karas, Angela Merkel, Európai Tanács, rozmaringolaj előnyei, torokgyulladás csillapítására, ízületi gyulladás, boldogsághormon aktiválása, szerény bűnbánati, kalappal Magyarország, illóolajból szájvizet, vadgesztenyéből házilag, folyadékkal bedörzsölheted, torokgyulladás tüneteinek, dohányfüst egyébként, szívbetegségek kialakulásának, testmozgást semmiképpen, egyik leghatékonyabb, többletsúly cipelése, mellékhatások akár, rendszeres testmozgás, izmok rugal, alja semmiképp, stresszhormonok szintjét, gyógynövények erejében, emberek erre, gyertyák színében, gyertyák melletti, gyertya helyes, imádsághoz használt, megjelentekkel szembeni, másik okból, nyálkahártyáját, boldogsághormon, vadgesztenyéből, szervezetünkben, súlyosbíthatják, stresszhormonok, szabályozásról, csökkentésében, torokgyulladás, megjelentekkel, bedörzsölheted, fogyaszthatjuk, csillapítására, szívbetegségek, leghatékonyabb, kialakulásának, gyógynövények, megállapodott, lengyelország, csökkentenünk, rozmaringolaj, előmelegített,
© 2013 TVN.HU Kft.