Belépés
Diófa legyen a kerted egyik legjobb barátja
... gátolja meg. És ezután az emberi szervezet természetes gyógyulási, regenerálódási képessége fejezi be a gyógyítást.

Természetesen, a diólevél nem csodaszer. Az a tény, hogy sikerrel alkalmazható a legkülönbözőbb bőrproblémák esetén is, a szájüreg, a torok, a garat és az egész emésztőrendszer igen sok problémája esetén is, mind ugyanarra a hatásmechanizmusra vezethető vi...
2019-08-21 17:45:15
Szép napot mindenkinek!
... azonnal élesen tiltakozott. Horthy kormányzó Gömbös Gyulát nevezte ki nyugat-dunántúli kormánymegbízottnak a konfliktus úgymond elsimítására, és a felkelők megregulázására.
A felkelők sikerrel megakadályozták, hogy az osztrák rendőri és csendőralakulatok többszöri kísérlet ellenére birtokba vehessék a nekik szánt magyar területeket.

https://www.youtube.com/em...
2019-08-19 10:38:53
Gyopáros: a sok nyertes pályázó igazolja a Magyar falu program sikerét
... Veszprém megyében több mint száz nyertes pályázó van, megközelítőleg egymilliárd forintnyi fejlesztésre nyertek forrást.
A kormánybiztos közölte, hogy Bakonynána két pályázata már sikerrel lezárult. Egyrészt orvosi eszközökkel szerelik fel a nemrégiben felújított orvosi rendelőt, továbbá a település közösségi terét fejlesztik.
Gyopáros Alpár beszélt a "falusi útalapról" ...
2019-08-17 20:35:53
Berki Krisztián az olimpiai kvóta megszerzésének reményében tér vissza
... versenyzett.
Berki kijelentette, a vb-n éremért kell mennie, mert az biztos kvótát ér, de a bonyolult kvalifikációs rendszer miatt akár a nyolcadik hellyel is kijuthat Tokióba. Hozzátette, ha nem jár sikerrel, akkor még a jövő évi világkupaversenyeken is meglenne az esélye, hogy kvótához jusson.
"A 2007-es stuttgarti vb-n az ezüstéremmel az akkori szabályok szerint nem j...
2019-08-17 10:48:00
Hattyúdal - Magyar film
... egykori kórházi orvos. Törzshelyük a Kotyogó kisvendéglő, ahol Tamburás játszani is szokott.
A körzeti rendőrőrmester (Szirtes Ádám) próbálja jó útra terelni a banda tagjait, kevés sikerrel, mivel a Tamburás vezette banda büszkén és öntudatosan, de régimódi erkölcsök szerint él. Idővel azonban az épülő lakótelep utat tör magának, melynek szellemileg és fizikailag egyaránt útj...
2019-08-15 23:41:24
Évközi 18. vasárnap 08.04
... dolgok hiábavalóságát állítja elénk.
Minden hiábavalóság, mondja a Prédikátor, csupa hiábavalóság. Minden csak hiábavalóság. Hisz jó néhány ember munkálkodott bölcsen, okosan és sikerrel, azután át kellett engednie szerzeményét olyannak, aki mit sem fáradt érte. Ez is hiábavalóság és nagy baj!
Igen, mi haszna van az embernek sok-sok fáradozásából és törekvéséből, amelly...
2019-08-03 17:29:29
Szép napot mindenkinek!
... Audi 80-as kocsival. Azt mondják részegen vezetett. A kocsiban vele volt a porszívó Tomi meg a liberális Gabi is. A derék Horthysta Boross Péter a hírek szerint ezt a piszkot is sikerrel eltakarította Viktor után. Így ívelt a pályafutása ennek a derék Felcsúti csihuhusnak. Hallgattak takarták kimosdatták minden féle bűnből ezt a beteg elméjű embert. Átmentették magukat...
2019-08-01 10:22:34
Elérte az egymilliárd dolláros jegybevételt Az oroszlánkirály
... iránta, ahol 115 millió dollárt forgalmazott, továbbá az Egyesült Királyságban (48 millió dollár) és Brazíliában (44 millió dollár).
Az egymilliárd dolláros mérföldkő egy másik Disney sikerrel is párosul, a stúdió a múlt hét végén új rekordot, 7,67 milliárd dollárt állított fel a globális jegyeladásokban, amellyel saját 2016. évi 7,61 milliárd dolláros jegyeladását szárnyalt...
2019-07-31 15:41:39
Az öröm forrása egy kis francia közösség, .....
... később pedig még egy Down-szindrómás lány csatlakozott hozzájuk. 1990-ben kérték a tours-i érseket, Jean Honoré-t, hogy ismerje el őket mint világi hívők közösségét. A későbbi bíboros sikerrel járt el az ügyükben Rómában, így megkapták az első elismerést. 1995-ben, mivel egyre többen lettek, el kellett költözniük: a bourges-i egyházmegye egy kis falujába, Le Blanc-ba költöztek, ah...
2019-07-26 21:34:15
EYOF - Két ezüstöt nyert pénteken az úszó Kós Hubert
... másodikként. Így már négy ezüstnél jár Bakuban, mivel a korábbi versenynapokon 100 méter háton és 200 méter vegyesen is második lett.
A lány kosárlabdázók az oroszok felett aratott 67-64-es sikerrel fináléba jutottak, ahol a franciákkal mérkőznek szombaton.
A lány kézilabdázók viszont nem jutottak döntőbe, miután 26-24-re alulmaradtak a franciákkal szemben. A szombati br...
2019-07-26 20:22:09
1 2 3 ..................652 653 .........978 979 .........1304 1305 
Címkék: Berki Krisztián, Gömbös Gyulát, Gyopáros Alpár, Szirtes Ádám, Horthysta Boross, Egyesült Királyságban, Jean Honoré-t, kerted egyik, olimpiai kvóta, egymilliárd dolláros, öröm forrása, emberi szervezet, legkülönbözőbb bőrproblémák, egész emésztőrendszer, konfliktus úgymond, felkelők megregulázására, felkelők sikerrel, osztrák rendőri, nekik szánt, kormánybiztos közölte, nemrégiben felújított, település közösségi, vb-n éremért, biztos kvótát, bonyolult kvalifikációs, nyolcadik hellyel, 2007-es stuttgarti, akkori szabályok, körzeti rendőrőrmester, banda tagjait, épülő lakótelep, embernek sok-sok, porszívó Tomi, liberális Gabi, derék Horthysta, hírek szerint, pályafutása ennek, derék Felcsúti, másik Disney, globális jegyeladásokban, tours-i érseket, későbbi bíboros, ügyükben Rómában, első elismerést, bourges-i egyházmegye, korábbi versenynapokon, lány kosárlabdázók, oroszok felett, franciákkal mérkőznek, lány kézilabdázók, franciákkal szemben, jegyeladásokban, megakadályozták, emésztőrendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.