Belépés
Az Úr Jézus Krisztuson keresztül
...,,Istenre tekintve az Úr Jézus Krisztuson keresztül veszünk bölcsességet, erőt, segítséget, mindent, amire szükségünk lehet, amíg e siralomvölgyön áthaladunk."

-Müller György-...
2018-10-12 11:48:48
Imádság
...,,Mi a derű legjobb eszköze a mai világban? Hogyan juthatunk át ezen a siralomvölgyön a legkevesebb fájdalommal? Tudom, nincs jobb eszköze ennek, mint az, hogy mindig mindent készek vagyunk Isten elé vinni imáinkban."

-J. C. Ryle-...
2018-09-11 16:01:39
Imádság
..."Minél nagyobb a szeretetünk, annál nagyobb a fájdalmunk; minél jobban szeretünk, annál inkább szenvedünk. De mi a derű legjobb eszköze a mai világban? Hogyan juthatunk át ezen a siralomvölgyön a legkevesebb fájdalommal? Tudom, nincs jobb eszköze ennek, mint az, hogy mindig mindent készek vagyunk Isten elé vinni imáinkban."

- J.C.Ryle -...
2016-07-31 20:42:55
Alexander Wolf : Solo Naplója
... együtt jártunk annak idején a Máguslánynál - csak azt az embert, akibe akkor kicsit beleköltöztem, Kóborlóként ismerték a legtöbben. Ugyanaz a kalandor, aki szintén átkelt a Siralomvölgyön, de másik irányba. Vajon együtt van még Nyuszival, a hozzá csapódott lánnyal? Vagy nem is emlékszik, ki volt ő? Nem mintha fontos lenne. Solo Icewindként bizonyára azt mondanám, hogy a lán...
2008-08-22 15:20:37
1 
Címkék: Jézus Krisztuson, Alexander Wolf, Solo Naplója, Solo Icewindként, derű legjobb, legkevesebb fájdalommal, hozzá csapódott, siralomvölgyön, beleköltöztem, bölcsességet, máguslánynál, fájdalommal, legkevesebb, szeretetünk, kóborlóként, icewindként, áthaladunk, segítséget, krisztuson, szenvedünk, fájdalmunk, szükségünk, keresztül, imáinkban, bizonyára, juthatunk, szeretünk, alexander, emlékszik, csapódott, legtöbben, nyuszival, világban, mondanám, kalandor, tekintve, ismerték, imádság, vagyunk, nagyobb, jártunk, ugyanaz, szintén, irányba, lánnyal, mindent, naplója, eszköze, legjobb, istenre, veszünk, kicsit, mintha, együtt, fontos, idején, hogyan, jobban, embert, mindig, györgy, inkább, készek, átkelt, müller, lehet, isten, vinni, ennek, nincs, amire,
© 2013 TVN.HU Kft.