Belépés
Zabpelyhes fasírt túrókrémmel
... teáskanál mustárral, sóval, borssal. Golyókká formázzuk, kevés olajon piro...
2010-09-07 14:04:10
Csirke Cordon Bleu másként
... darált mogyoró, 25 g liszt, 1 tojás, olaj a sütéshez
A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, és a tölteléknek zsebet vágunk bele, sózzuk, borsozzuk. A töltelékhez a finomra vágott snidlinget összekeverjük a többi hozzávalóval, majd a hús zsebeibe töltjük. A szokásos módon bundázzuk, de végül nem zsemlemorzsába, hanem darált mogyoróba forgatjuk bele. Nem túl forró olajban ara...
2010-09-06 06:13:08
Vajas köret
... zöld húsú paprika
* 2 fej hagyma
* zöldségek ízlés szerint (gomba, cukkini, paradicsom, póré, stb.)

Elkészítés:


A petrezselymet, kaprot, snidlinget megmossuk, apróra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, szétnyomjuk, és összekeverjük a vajjal és a citromlével. Hozzáadjuk a zöldfűszereket is. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és kis...
2010-09-02 13:38:19
Nagydobosi sertésborda sütőtök
... egy másik edénybe, lefedjük, melegen tartjuk. A pecsenyeléhez adjuk a maradék olajat, rádobjuk a zöldségeket,...
2010-09-01 20:57:53
Érdi hagymaleves
... forralom. Közben a tejfölbe belekeverem a lisztet, ...
2010-08-31 19:40:05
Burgonyás-hagymás rétes
... a cukrot, és további 10 percig állandóan kevergetve forrósítjuk, míg a cukor karamellesedni kezd, majd 4 evőkanál ecettel ízesítjük. Levágjuk a sajt széleit, a többit felkockázzuk. A snidlinget felaprítjuk, összekeverjük a sajttal, a burgonyával, a hagymával és a tejföllel, majd jól megsózzuk és megborsozzuk. Egy belisztezett konyharuhán nagyon vékonyra nyújtjuk a tésztát. Rákenjü...
2010-08-31 05:36:38
Zellersaláta lilahagymával és
... borecetet, az olajat, és felforraljuk.
A lángot elzárjuk és fedő alatt hűlni hagyjuk.
Kihűlve szintén negyed karikára vágott lilahagymát, napraforgómagot és ...
2010-08-30 16:45:45
Chapati indiai lángos
... tányérra, egyik oldalára csíkban felhalmozhatunk főtt tojást /4 felé vágva/,csíkokra vágott szalonnát jó ropogósra sütve, sajtot csíkra vágva, nyers zöldségeket:vöröshagymát, zöldhagymát, snidlinget, uborkát, paradicsomot,salátákat,stb, (amit kitalálsz). Utána összecsavarod a csapatit és kézből megeszed. Előfordul, hogy a chapati szárazabb és nehéz felcsavarni, akkor hajtsd csak k...
2010-08-30 15:04:56
Újhagymás lepény
... megszurkáljuk, sütőpapírt terítünk rá, rászórjuk a száraz babot, és a sütőben kb. 15 perc percig sütjük. Ha elkészült, kivesszük, a papírt a babbal leemeljük, a tortát hagyjuk kihűlni. Közben snidlinget leöblítjük, felaprítjuk. A paradicsomot megmossuk, gerezdekre vágjuk. a gombát megtisztítjuk, négybe vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, és...
2010-08-26 13:56:06
Hagymás halkrém
... a tejszínnel, majd hozzáadom a halat, a reszelt tojást, az almát és az ecetes hagymát. Ízesítem sóval, a cukorral és az őrölt fehér borssal,...
2010-08-25 21:01:18
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 55 ....70 71 72 
Címkék: Csirke Cordon Bleu, csirkemellet kicsontozzuk, tölteléknek zsebet, finomra vágott, többi hozzávalóval, szokásos módon, fokhagymát megtisztítjuk, zöldségeket megtisztítjuk, másik edénybe, pecsenyeléhez adjuk, maradék olajat, tejfölbe belekeverem, cukor karamellesedni, sajt széleit, többit felkockázzuk, snidlinget felaprítjuk, belisztezett konyharuhán, lángot elzárjuk, chapati szárazabb, száraz babot, babbal leemeljük, tortát hagyjuk, paradicsomot megmossuk, gombát megtisztítjuk, hagymákat megtisztítjuk, reszelt tojást, ecetes hagymát, őrölt fehér, felhalmozhatunk, napraforgómagot, zsemlemorzsába, zöldfűszereket, felforrósítjuk, karamellesedni, összekeverjük, összecsavarod, megszurkáljuk, megtisztítjuk, petrezselymet, lilahagymával, pecsenyeléhez, felkockázzuk, csirkemellet, paradicsomot, kicsontozzuk, zellersaláta, megborsozzuk, vöröshagymát, felforraljuk, belisztezett, hozzávalóval, konyharuhán, burgonyával, sertésborda, belekeverem, hagymaleves, zöldségeket, forrósítjuk, lilahagymát, felaprítjuk, töltelékhez,
© 2013 TVN.HU Kft.