Belépés
Füstölt túrókrém
... zsírját kisütöm, majd a zsírt leszűröm a pörcről. (Más alkalommal elhasználom.) A pörchöz hozzáteszem a juhtúrót, a tejfölt, majd megsózom, megborsozom, hozzáadom a nagyon finomra vágott snidlinget és a megtisztított, lereszelt (vagy fokhagymaprésen keresztülnyomott) vöröshagymát. Habosra keverem. (Ha füstízű sónk is van, akkor só helyett azzal ízesítem.) Kúp alakban felhalmozom ü...
2010-08-25 20:58:12
Boros márványsajt-krém
... beletéve csak annyira melegítem, hogy ne olvadjon teljesen folyósra, majd ráöntöm a sajtra. Rászórom a megtisztított és szétzúzott fokhag...
2010-08-25 20:26:08
Uborkás burgonyasaláta
... hozzáadjuk a mézet, megsózzuk, borsozzuk, és az egészet jól kikeverj...
2010-08-25 15:12:25
Bajor vese
... Lisztben megforgatjuk, és öt deka vajban élénk tűzön, közben kevergetve megsütjük, majd kiszedjük, melegen tartjuk. A visszamaradt pecsenyelébe 1-1 csokor f...
2010-08-23 19:40:24
Padlizsán sonkás-gombás raguva
... dl tej

Elkészítés:

A padlizsánt megmossuk, 1 centisre szeleteljük, mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, kb. fél órát hűtőben pihentetjük. A gombát, a sonkát és a snidlinget apróra vágjuk. 4 dkg margarinon megpároljuk a gombát, amikor a levét már majdnem teljesen elfőtte, hozzáadjuk a sonkát, együtt pirítjuk kicsit, majd rászórjuk a Knorr Rafinériát, elkeverjük ...
2010-08-19 16:07:42
Töltött hajó
... parmezánnal. A sütőt 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegítjük. Megtöltjük a burgonyapürével a cukkiniket, tűzálló tálba r...
2010-08-19 08:36:08
Sörleves
... elkészítés

1. A vékonyan szeletelt kenyeret vajjal kenjük, és 3x3 centis kockára vágjuk, sajtszeletekkel borítjuk, forró sütőben pirítjuk.
2. A hagymát karikára, a snidlinget apróra vágjuk.
3. Vajon pirítjuk a hagymakarikát.
4. 0,5 l vizet a leveskockákkal és a sörrel összeforralunk, borsot darálunk, szerecsendiót reszelünk rá.
5. Kül...
2010-08-17 18:09:55
Csirkemell Diana módra
... mindkét oldalát 4-4 perc alatt pirosra sütjük. Amikor a hús megsült, tálba szedjük.
4. A visszamaradt zsiradékba belekeverjük a dijoni mustárt, a konyakot, a petrezselymet, a snidlinget, a fél citrom levét és a tyúkhúslevest.
5. Jól összekeverjük és 1-2 perc alatt összefőzzük. Majd fél ek vajat hozzáteszünk, és simára keverjük.
6. A szaftot a húsra locsolj...
2010-08-17 14:50:36
Tésztás lepény
... 1. A tojásokat felverjük, beletesszük a reszelt sajtot, az apró kockákra vágott sonkát és a kifőzött...
2010-08-16 20:09:29
Olajbogyós zöldbabsaláta
... kihűlni. Vágjuk kockára a paradicsomot, és...
2010-08-16 10:20:29
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 55 56 ....70 71 72 
Címkék: Csirkemell Diana, Knorr Rafinériát, zsírt leszűröm, pörchöz hozzáteszem, nagyon finomra, visszamaradt pecsenyelébe, padlizsánt megmossuk, snidlinget apróra, vékonyan szeletelt, hagymát karikára, sörrel összeforralunk, visszamaradt zsiradékba, dijoni mustárt, húsra locsolj, tojásokat felverjük, reszelt sajtot, apró kockákra, keresztülnyomott, burgonyapürével, sajtszeletekkel, fokhagymaprésen, összeforralunk, burgonyasaláta, leveskockákkal, zöldbabsaláta, megtisztított, petrezselymet, összekeverjük, tyúkhúslevest, előmelegítjük, szerecsendiót, hagymakarikát, pecsenyelébe, megforgatjuk, vöröshagymát, paradicsomot, visszamaradt, hozzáteszünk, belekeverjük, pihentetjük, márványsajt, hozzáteszem, összefőzzük, beletesszük, felhalmozom, megborsozom, szeleteljük, elhasználom, parmezánnal, megpároljuk, kevergetve, megtöltjük, alkalommal, csirkemell, snidlinget, cukkiniket, szétzúzott, hozzáadjuk, elkészítés, olajbogyós, zsiradékba, elkeverjük, margarinon, padlizsánt, rafinériát, reszelünk, tojásokat, felverjük, melegítem, borsozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.