Belépés
Csabai László kapta az idei Mészöly Miklós-díjat
... panorámát".
A díjazott - aki magát egy interjúban történetközpontú íróként jellemezte - az elismerés átvétele után megjegyezte: munkásságában nagy jelentősége van a helyeknek, gyűjti a városokat, keresi, "miből mit fog elvenni". "Történetvámpír vagyok, sokat olvasok, de emberekkel szeretek a legjobban találkozni, mindent elveszek tőlük, amit mondanak nekem, és gátlástalanul m...
2020-01-17 13:51:37
Vízilabda Eb - Märcz Tamásnak tetszett a csapat
... több fájó hibát is elkövetett, de összességében tetszett neki a csapat hozzáállása és teljesítménye.
"Most ez erre volt elég, de a világbajnoki ezüstérmesről beszélünk, amely a vb óta sokat fejlődött, ahogyan szerintem mi is, amire még szükségünk is lesz a tornán belül" - mondta a magyar kapitány. Vogel Somával kapcsolatban megjegyezte, elégedett volt a kapus teljesítményével...
2020-01-16 21:24:49
Egészségtelen szokások
... oka az, hogy a szájban tanyázó baktériumok bekerülnek a véráramba, és ez gyulladásban tartja az ereket, ami oka lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának.

Ha valaki sokat ül számítógép előtt, a szeme hamar kifáradhat és a retinája is sérülést szenvedhet. Ha valakinek mégis muszáj sokat dolgoznia, akkor annyit tegyen meg, hogy húszpercenként alaposan megtorn...
2020-01-16 20:33:42
Vízilabda Eb - Döntetlen a spanyolok ellen
... visszaállította a különbséget. A következő spanyol előnyt már éppen kivédekezte a magyar csapat, de Vogel védése után rossz helyre pattant a labda, a rivális pedig azonnal büntetett. Nem kellett sokat várni az újabb magyar gólra, fórban Varga Dénes tökéletesen tálalt Pohl kezére, aki magasan kiemelkedve húzott a kapuba (4-2).
A második játékrészt Felipe Perrone gyors gólja ve...
2020-01-16 20:31:57
Emésztéskímélő és elme-kiegyensúlyozó megoldások
... mély lélegzetvétel étkezés előtt nagyban javítja az emésztést, de egyéb megoldások is léteznek az emésztés javítására, illetve a háborgó idegrendszer lecsillapítására.

Ha valaki sokat ül, az gátolja az emésztést. Az étkezés utáni sétát nem véletlenül javasolják a szakemberek, hiszen a mozgás nagyon jót tesz a véráramlásnak és ez jobb közérzetet is biztosít.

A...
2020-01-16 20:28:56
Férfi kézilabda Eb - A magyar szurkolók meglátogatták a válogatottat
... középdöntő II. csoportjában szereplő hat csapat kivétel nélkül sajtófélórát tartott. Ennek ellenére fél 2-kor minden szem a magyar szurkolókra szegeződött, akik addig énekeltek különféle rigmusokat és dalokat, amíg a játékosok az ebédjük elfogyasztása után megjelentek az aulában.
Mint kiderült, a drukkerek búcsúzni jöttek. Az oroszok és az izlandiak elleni győztes mérkőzésen ...
2020-01-16 19:52:10
Több mint 430 millió éves skorpiókat azonosítottak kutatók
... összehasonlították a mai skorpiókéval, meglepő hasonlóságokat találtak a keringési rendszerükben és a légzőszervekben. Ez azt jelzi, hogy a skorpiók belső anatómiájának bizonyos részei nem sokat változtak az elmúlt mint 440 millió évben - írta Jason Dunlop, a berlini Természetrajzi Múzeum pókszabásúak osztályának kurátora a Science című folyóirat honlapján.
A kutatók a fosszí...
2020-01-16 19:22:12
Férfi kézilabda Eb - Bánhidi Bence: támadásban fog eldőlni a magyar-norvég mérkőzés
... meccset.
Bánhidi arról is beszélt, helyes döntésnek tartja a magyar szövetség és az edzői stáb részéről, hogy ezzel a fiatal csapattal szemben nem fogalmaztak meg konkrét célkitűzéseket, elvárásokat a torna előtt, sőt szerinte ennek is köszönhető, hogy idáig jutottak.
"Nem tudni, a fiatalok hogyan kezelnék a nyomást. Eddig is teher nélkül játszottunk, és a következő mérk...
2020-01-16 17:42:16
Átadták a Raoul Wallenberg-díjakat
... szélsőséges csoportok és a félkatonai szervezetek ellen".
Díjat kapott Bogdán László, a Baranya megyei Cserdi független polgármestere, cigány polgárjogi aktivista, aki a méltatás szerint sokat tesz a kisebbségi és többségi társadalom békés együttéléséért.
Kitüntették Iványi Gábor lelkészt, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnökét, aki az indoklás szerint "mélt...
2020-01-16 16:41:52
Hamarosan hidegfront jön és kitisztul a levegő
... magasabban fekvő te...
2020-01-16 15:46:49
1 2 3 ...............4729 4730 ........7093 7094 ........9457 9458 9459 
Címkék: Csabai László, Mészöly Miklós-díjat, Vízilabda Eb, Märcz Tamásnak, Bánhidi Bence, Raoul Wallenberg-díjakat, Vogel Somával, Varga Dénes, Felipe Perrone, Jason Dunlop, Természetrajzi Múzeum, Bogdán László, Kitüntették Iványi Gábor, Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, idei Mészöly, spanyolok ellen, magyar szurkolók, magyar-norvég mérkőzés, interjúban történetközpontú, elismerés átvétele, legjobban találkozni, csapat hozzáállása, világbajnoki ezüstérmesről, tornán belül, magyar kapitány, kapus teljesítményével, szájban tanyázó, szeme hamar, következő spanyol, magyar csapat, rivális pedig, újabb magyar, második játékrészt, emésztés javítására, háborgó idegrendszer, étkezés utáni, mozgás nagyon, magyar szurkolókra, ebédjük elfogyasztása, drukkerek búcsúzni, izlandiak elleni, keringési rendszerükben, skorpiók belső, elmúlt mint, berlini Természetrajzi, magyar szövetség, edzői stáb, fiatal csapattal, torna előtt, fiatalok hogyan, következő mérk, félkatonai szervezetek, méltatás szerint, indoklás szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.