Belépés
Egy tanulságor történet
... a végén. Mindenki az osztályban bele egyezett. A legjobb az 5-ös és a legrosszabb az 1-es osztályzat lesz.

Az első teszt után mindenki 4-est kapott. Így azok, akik tudtak, mert sokat tanultak, reklamáltak, viszont aki kevesebbet tanult, az meg örült az osztályzatnak.

A második teszt alkalmával a hallgatók, akik az első esetben keveset tanultak, még kevesebbet...
2021-09-23 19:45:39
Asztmára és más légzőszervi problémákra
... természetes módszerekkel is ,,gyógyíthatjuk", hiszen ilyenkor nem egy kifejezett tüdőbetegséggel van dolgunk, ezért más tényezők kiiktatásával, az életmód megváltoztatásával is sokat tehetünk a tünetek csökkentése érdekében. Segíthet a diéta is, hiszen ezzel helyreállítjuk a bélflóra egészségét, ami pedig az immunrendszer megerősítése szempontjából hasznos. Az asztma ki...
2021-09-21 17:47:19
Fűszerek és gyógynövények
Fűszerek és gyógynövények, amelyek egészséggel ajándékoznak meg:

Ha szeretjük a fűszereket és a gyógynövényeket, akkor nyert ügyünk van, hiszen szinte észrevétlenül is nagyon sokat teszünk az egészségünk megőrzése érdekében. A cikkben olyan gyógy- és fűszernövényeket sorolunk fel, amelyek nagyon hasznosak lehetnek számunkra.

Az egyik ilyen fűszer a kurkuma, am...
2021-09-20 19:32:16
A kókuszolaj nem csak egészségessé, széppé is tehet
... vegyületekkel. Amennyiben nem fogyasztunk elegendő antioxidánsában gazdag táplálékot, úgy gyulladás és ízületi gyulladás is kialakulhat a szervezetünkben. Már napi egy teáskanálnyi kókuszolajjal is sokat tehetünk az egészségünkért, hiszen ez is segíthet, hogy csökkenjen a szervezetünkben az ízületi gyulladás és megakadályozzuk a kialakulását.

A kókuszolaj nagyon gazdag ...
2021-09-19 12:02:17
Federico Faber - Mosolyod

Federico Faber - Mosolyod

Mosolyod, mely szívedből fakad,
Aranyozza be arcodat.

Mosolyod nem kerül pénzbe,
Mégis sokat ér testvéred szemébe.
Gazdagítja azt, aki kapja
S nem lesz szegényebb az sem, aki adja.
Pillanatig tart csupá...
2021-09-18 21:53:29
Torokfájás ellen
... bíbor kasvirág a torok fájdalmának enyhítésében vesz részt. A gyógynövény antibakteriális és vírusellenes tulajdonságai segítenek felgyorsítani a gyógyulást.

A fokhagyma is nagyon sokat segíthet a fertőzés elleni küzdelemben, mivel erős antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

A cink is hasznos az immunrendszer megerősítésében. Egy kutatá...
2021-09-18 16:00:07
Nem kell távol keresgélni
... szól egy írás, aki együtt rezeg vele, aki érti, érzi, aki tud vele
kezdeni valamit. Lehet, hogy éppen csak elindít valamit, lehet, hogy csak egy
kicsit ad; de az is lehet, hogy sokat ad és megvilágít; az is, hogy minden
szava betalál.

Az, hogy az adott üzeneteket érzékeljük-e, vagy nem, nem külső dolgokon
múlik, hanem saját magunkon. Ez önismeret...
2021-09-16 07:18:36
Ezek okozhatják az időskori memóriaromlást
... egyszerűen ki lehet küszöbölni mégpedig rendszeres mozgással, egészséges táplálkozással, egyszóval életmódváltással. Ha mindent elkövetünk a szív- és érrendszerünk egészségéért, azzal nagyon sokat teszünk annak érdekében, hogy idős korunkban is egészséges maradjon az agyunk.

Napjainkban egyre több gyermek és fiatal küzd túlsúllyal és lesznek cukorbetegek. A diabétesz eg...
2021-09-15 21:20:09
Vacsora
Tegnap este vacsorázni volunk Zsolti haverommal. Későn mentünk és sokat is ettünk. Rosszul aludtam, reggel nem is kívántam az ételt, ezért a reggelit kihagytam. Délre tökfőzeléket főztem, jól esett a könnyű ebéd. Ezt+azt vásároltam hétvégére és megterveztem a jövőheti ebéd sort is. Igyekszem változatos összeállítást készíteni, de tekintettel kell lennem, hogy sok olyan étel van ami...
2021-09-15 14:33:20
Szabados István: Kinyílt az őszirózsa
... öreg hárs felett,
felhők szárnyán üzen a tél.
Esőcsepp csillog a fák alatt,
homok szemet sodor a szél.

Bánatosan susog az erdő,
nincs kedve mesélni már.
Sokat látott a lomb alatt,
száz titkot hagyott rá a nyár.

Távolba egy nyáj legelészik,
szomorú a táj, kihalt a róna.
Öröm járja mégis a szívemet,
kinyílt a kertben...
2021-09-14 14:09:49
1 2 3 ................4809 4810 ........7213 7214 ........9617 9618 9619 
Címkék: Federico Faber, Szabados István, tanulságor történet, időskori memóriaromlást, osztályban bele, 1-es osztályzat, első teszt, második teszt, első esetben, kifejezett tüdőbetegséggel, tünetek csökkentése, bélflóra egészségét, immunrendszer megerősítése, egészségünk megőrzése, cikkben olyan, egyik ilyen, teáskanálnyi kókuszolajjal, ízületi gyulladás, kókuszolaj nagyon, torok fájdalmának, gyógynövény antibakteriális, fertőzés elleni, immunrendszer megerősítésében, adott üzeneteket, reggelit kihagytam, könnyű ebéd, jövőheti ebéd, lomb alatt, nyáj legelészik, életmódváltással, tulajdonságokkal, fűszernövényeket, gyógynövényeket, antibakteriális, megerősítésében, megakadályozzuk, antioxidánsában, szervezetünkben, tüdőbetegséggel, táplálkozással, memóriaromlást, egészségünkért, helyreállítjuk, érrendszerünk, gyógyíthatjuk, vegyületekkel, kiiktatásával, észrevétlenül, tulajdonságai, felgyorsítani, osztályzatnak, kókuszolajjal, immunrendszer, gyógynövények, összeállítást, szempontjából, megerősítése, vírusellenes,
© 2013 TVN.HU Kft.