Belépés
A gyomorégés enyhítése
... minden állhat, többek között oka lehet a dohányzás, a túlevés, a stressz, a szorongás, egyes italok és ételek, bizonyos gyógyszerek és a túlsúly.

Néhány életmódbeli változtatás is sokat segíthet a probléma megszüntetésében. Nagyon lényeges, ha gyomorégéssel küzdünk, hogy elkerüljünk egyes ételeket és italokat. Mi okozhat ilyen emésztési problémát?
Például a szénsa...
2024-02-24 21:34:44
Amit Isten tehet
... hogy már csak hat hónapja van hátra. Hazavonszolva magát, nincstelenül és szánalmasan, anyja karjaiban omlott össze, mondván: "Anyám, összetörtem a szívedet. Szeretném, ha üdvözülnék, de túl sokat vétkeztem".
Az idős asszony kinyitotta a Bibliáját, és felolvasta az Ézsaiás 1:18-at: "Ha bűneid olyanok is, mint a skarlát, fehérek lesznek, mint a hó." Azon a szélfútta reggelen, ...
2024-02-22 21:48:34
Datolya : több mint gyógyszer
... hölgyek legjobb tápszere.

A muzulmán hagyomány szerint a böjt megtörésekor pár szem datolyát és egy kis vizet vesznek magukhoz, ez segít elkerülni, hogy a böjt után hirtelen túl sokat egyenek. Amint a szervezet felvette a datolya értékes anyagait, az éhségérzet azonnal csillapodik. A datolya ideális támogatója az emésztés kiegyensúlyozásának. A fáradt testnek fél órán b...
2024-02-21 21:17:19
A humor, vagyis az a képesség
A humor, vagyis az a képesség, hogy valamit más, szokatlan szemszögből nézzünk, mindenképpen kicsit hátralépve szemléljük a dolgot, sokat segít a hétköznapokban.

Basa Ágnes...
2024-02-20 20:21:58
A nyugalom napjának megtartása
... felmentünk az autópályára, és siettünk az idősek otthonába, hogy minél hamarabb eljussunk Bonnie szobájába.
A szemei felcsillantak, amikor meglátott minket. Merev mosolyán keresztül nem sokat tudott közölni, de ez nem rettentett el Mary Jeant és engem. Énekeltünk Bonnie-nak. Időnként csendben ültünk, és élveztük az ablakon kívül csicsergő madarakat. Látogatásunk végén megkérd...
2024-02-19 21:29:03
A jóga előnyei
... Lehetővé teszi az inak és az ízületek kenését, ami pedig javítja a funkcionalitásukat, illetve sokkal rugalmasabbá varázsolja azokat.

A rendszeresen végzett jógagyakorlatok nagyon sokat segíthetnek a fogyásban is. Ha ezt még az egészséges táplálkozással is kiegészítjük, garantált lesz a sikerélmény, már ami a fogyókúránkat illeti.

A jóga az izom és a csontren...
2024-02-19 21:21:02
A rendszeres nyújtás hasznos - még idősebb korban is
... mozgástartományuk. Ha azonban nyújtunk, akkor jobb lesz a teljesítményünk és az egyensúlyunk, ez pedig nagyon lényeges ahhoz, hogy idősebb korunkban mobilisak maradjunk.

A rendszeres nyújtás sokat segít a relaxációban és a stresszoldásban is.

Nem mindenkinek van szüksége ugyanolyan hosszú és intenzitású nyújtásra. Van, akinek elegendő 5-10 perc is, míg másokn...
2024-02-18 22:25:08
A kézremegés mögött sok minden meghúzódhat
... szélsőséges állapot az oka, akkor ki lehet próbálni olyan módszereket, amelyekkel nagyon jól kontrollálható a remegés, de akár teljesen meg is szűnhet ez a probléma.

Amennyiben sokat stresszelünk, idegeskedünk, izgulunk, akkor adrenalin szabadul fel a szervezetben, ami súlyosbítja a kézremegés problémáját. Nagyon lényeges, hogy valamilyen módon irányítani tudjuk a bennü...
2024-02-18 21:29:19
A vitaminokat is túl lehet adagolni
... rendellenességek, csont- és ízületi fájdalom, hasmenés, hányinger, bőrirritáció, csontritkulás, homályos látás, hányás, hányinger, szédülés.

Amennyiben a D-vitaminból veszünk be túl sokat, akkor jelentkezhet hányás, hasmenés, gyakori vizelés, csontfájdalom és veseproblémák.

Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Nagy mennyiségben fogyasztva je...
2024-02-18 20:41:16
Macskák napja Európában február 17.
... ízlésesebb megoldások is, mint például lépjünk hármat hátra felé vagy fordítsunk azonnal hátat.

3: Az időjárással is kapcsolatba hozhatóak házi kedvenceink. A macska feltűnően sokat nyalja magát, akkor esős idő várható. A kályhára fekszik, akkor hideg fagyos idő várható. Ha a macska a hátán fekszik, és a hasát mutatja, meleg és száraz idő várható.

4: Aki eg...
2024-02-18 14:18:11
1 2 3 ................4871 4872 ........7307 7308 ........9742 9743 9744 
Címkék: Amit Isten, Basa Ágnes, Mary Jeant, Énekeltünk Bonnie-nak, gyomorégés enyhítése, nyugalom napjának, jóga előnyei, rendszeres nyújtás, kézremegés mögött, probléma megszüntetésében, idős asszony, szélfútta reggelen, muzulmán hagyomány, böjt megtörésekor, böjt után, szervezet felvette, datolya értékes, éhségérzet azonnal, datolya ideális, fáradt testnek, idősek otthonába, szemei felcsillantak, ablakon kívül, ízületek kenését, rendszeresen végzett, egészséges táplálkozással, fogyókúránkat illeti, kézremegés problémáját, macska feltűnően, kályhára fekszik, hátán fekszik, hasát mutatja, tulajdonságokkal, megszüntetésében, rendellenességek, teljesítményünk, jógagyakorlatok, stresszoldásban, hétköznapokban, kontrollálható, táplálkozással, csontritkulás, csontfájdalom, felcsillantak, gyomorégéssel, hazavonszolva, fogyókúránkat, veseproblémák, stresszelünk, relaxációban, idegeskedünk, egyensúlyunk, szervezetben, kiegészítjük, megtörésekor, rugalmasabbá, nincstelenül, mennyiségben, jelentkezhet, látogatásunk, rendszeresen,
© 2013 TVN.HU Kft.