Belépés
A tavaszi allergiának nem muszáj rémálomnak lennie
... allergiás tüneteket a pollen ellen küzdő aktív összetevők miatt. A halolaj és a krillolaj fogyasztása is javasolt, mivel omega-3 zsírsavakban bővelkednek, amelyek jelentős gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkeznek.

A szezonális allergiák tehát sokféle tünetet okozhatnak. Az allergiát okozó pollenek szinte megülnek a szempillákon és a hajban, emiatt nagyon hasznos lehet...
2023-03-24 22:30:40
A bojtorjángyökér és a méregtelenítés
... már évezredek óta alkalmazza a hagyományos orvoslás. Belsőleg és külsőleg is kihasználták a remek gyulladáscsökkentő tulajdonságát, illetve úgy gondolták, hogy kitűnő antibakteriális hatásokkal rendelkezik.

A gyógynövény fenolos savakban, kvercetinben és luteolinban is bővelkedik, amelyek remek egészségvédő és antioxidáns hatásokkal rendelkeznek.

A bojtorjáng...
2023-03-24 22:24:20
Egyszer, amikor a templomban imádkoztam, a lelkemben -
... valamilyen szinten azóta is tart. Ennél szebbet, boldogítóbbat, örömtelibbet, mint beszélni az Élő Istennel, nem tudok elképzelni. Az Ő jelenlétében az ember mintha fényben állna, minden sokkal egyszerűbbé, világosabbá válik, eltelik erővel, bizalommal szeretettel és a legszebb erények maguktól bomlanak ki az imádság útjára lépő emberben.

Böjte Csaba
...
2023-03-24 09:08:02
Mai harmónia kártyám
... vagy bukik a világ sorsa. A szürke a feltűnésmentesség színe.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatodban lassan történnek a dolgok, lehet, hogy látszólag másodlagos apróságok valójában sokkal fontosabbak, mint hinnéd. Hol nyomod meg a fogkrémet? Melyik irányban rakod a tartóba a papírt? Lehajtod-e a deszkát? Megannyi apró válóok! Figyelj oda!

Ezt mondja neked:
...
2023-03-24 07:55:33
A koncertek és a zenehallgatás előnyei
... terápiás eszköznek számít azon emberek esetében is, akik poszttraumás stressztől szenvednek.

A zene a kreativitásra is pozitív hatást gyakorol. Egy tanulmány azt írta le, hogy a zene sokkal inkább fokozza a kreativitást, mint a csend, a csendben töltött gondolkodás.

Az álmatlanság, ha nem megfelelő az alvás mennyisége és minősége, az nagyon negatívan hat a te...
2023-03-23 21:14:41
Tanulságok
Lassan 3. hete tart a fogyásom. Amit észrevettem, hogy az emésztésem lelassult. Ez valahol várható volt, hiszen kevsebbet eszem, az is lassabban megy keresztül rajtam. A csokoládé alig fogy, és kenyeret is sokkal kevesebbet fogyasztok. Itt a jó idő, a jövő héten tervezem a kerékpáromat újra üzembe helyezni, az is több mozgást eredményez így picit többet fogok mozogni....
2023-03-23 13:28:33
A műanyagok és az elhízás
Azt már eddig is tudtuk, hogy a súlytöbbletért többek között az a felelős, ha sokkal több kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyire a testünknek szüksége van vagy amennyit el tudunk ,,égetni". Hiszen a rendszeres mozgással és sporttal nagyon sok plusz kalóriától szabadulhatunk meg, illetve a tudatos étkezéssel nagyon sok kalóriát be sem viszünk a szervezetünkb...
2023-03-22 21:43:32
Szép foglalkozásod van .
... nagyon nehéz lehet hidakat építeni.
- Ha valaki megtanulta, akkor könnyű,
- mondta az öreg hídépítő.
Könnyű hidakat építeni, betonból és acélból.
Más hidakat építeni sokkal nehezebb...
- Milyen más hidakat?
- kérdezte a gyerek.
- Hidakat építeni, egyik embertől a másikhoz,
a sötétségből a fénybe,
a szomorúságból az örömbe.
Erre...
2023-03-22 09:44:28
boldogság világnapja
... engedhetünk meg magunknak, mi fontos az életünkben.
A megelégedettség ajándék az ember életében, ha nem nézi a többi embernek mije van és nem sóvárog, nem írigykedik, akkor neki van sokkal több, hátha még a reggeleknek is képes örülni, ha szívében békesség és nyugalom van, akkor boldognak mondható.
A boldogsághoz elengedhetetlen a családi béke, az egymás iránti tisztele...
2023-03-21 00:57:05
A bogyós gyümölcsök előnyeiről
... gyümölcs építi a csontokat, melyik védhet meg bennünket a cukorbetegségtől és melyik bogyós gyümölcs segítheti felpörgetni az anyagcserénket.

A fekete áfonya tele van antioxidánsokkal, pontosabban antociánokkal, amelyek jelentősen csökkentik a szívkoszorúér-betegség kockázatait. Az antioxidánsok mindezek mellett késleltetik az öregedési folyamatokat, illetve csökkentik ...
2023-03-19 21:31:55
1 2 3 .....5144 5145 ..7716 7717 ...10287 10288 10289 
Címkék: Böjte Csaba, tavaszi allergiának, templomban imádkoztam, zenehallgatás előnyei, bogyós gyümölcsök, pollen ellen, krillolaj fogyasztása, szezonális allergiák, allergiát okozó, hagyományos orvoslás, gyógynövény fenolos, ember mintha, legszebb erények, imádság útjára, világ sorsa, feltűnésmentesség színe, zene sokkal, csendben töltött, alvás mennyisége, nagyon negatívan, emésztésem lelassult, csokoládé alig, jövő héten, kerékpáromat újra, súlytöbbletért többek, testünknek szüksége, rendszeres mozgással, tudatos étkezéssel, öreg hídépítő, megelégedettség ajándék, ember életében, többi embernek, boldogsághoz elengedhetetlen, családi béke, egymás iránti, fekete áfonya, antioxidánsok mindezek, öregedési folyamatokat, cukorbetegségtől, antioxidánsokkal, megelégedettség, bojtorjángyökér, elengedhetetlen, antibakteriális, kapcsolatodban, szervezetünkbe, anyagcserénket, súlytöbbletért, szabadulhatunk, méregtelenítés, zenehallgatás, szomorúságból, foglalkozásod, szívkoszorúér, antociánokkal, szervezetünkb,
© 2013 TVN.HU Kft.