Belépés
Az meg mi, hogy orbán tetű viktor, SORONKÍVÜL előreodalgott egy rendelőben?
...https://www.startlap.hu/kiemelt-hire k/megszolalt-az-ujsagiro-akit-orban- viktor-beelozott-a-budapesti-korhazb an/

Ez-ügyben, már vicc is született:
Orbán Viktor: - Elnézést, előreengedne?...
A megszólított: - Nem! ÉN vagyok a soros!...

Ám ez azért, mégsem annyira vicces!
A tetű miatt ugyanis, KITESSÉKELTÉK A RENDELŐBŐL AZ ÉPPEN ORV...
2018-06-13 18:29:13
Szerintetek a trollkodás az magánügy vagy politikai kérdés?
...#100.
Amatőr vagy!
Van ugye a várólista és van a soronkívüliség. Hivatalos tarifákkal.
Nos, ha ez a 2 opció lenne, akkor az orvosok trabanttal járnak s kelnének.
De van a köztes megoldás. Amikor 100-ért (vagy valamennyiért) ugyanúgy soronkívüli leszel, mint 350-ért. (Persze az orvos zsebébe)
Ha kivárod a várólistát, vagy kifizeted a hivatalos díjat, a doki...
2017-06-30 08:56:03
Segély és kártérítés
... érdekelteket,hogy a tényállás igazolásával azonnal jelentkezzenek az üzemek, hivatalok, intézmények üzemi,illetőleg szakszervezeti bizottságainál. Az üzemek,hivatalok, intézmények bizottságai soronkívül továbbítsák a beérkezett kérelmeket a Szabad Szakszervezetek Győr- Sopron megyei tanácsához,amely azonnal intézkedik a segélyek folyósítása iránt.
Az üzemi bizottságok gondos...
2013-11-28 04:52:05
Szaros lett a Békemenet molinója: polgári körösöket és békem
... második világháborúban. Címzettje köteles volt 48 órán belül bevonulni. Nevét a parancson feltüntetett nagy betűs ,,SAS" feliratról kapta, amely a ,,Sürgős, Azonnali, Soronkívüli" kifejezések rövidítése volt, amit a köznyelv a "Siess, Adolfnak Sürgős" felszólítás rövidítéseként értelmezett.)


http://maria.blog.hu/2013/03/07/szar os_lett_a_bekem...
2013-03-07 19:46:18
Ki az anya és ki a szülő?

Ki az anya és ki a szülő...

.
Hogy is magyarázzam csak ezt? Mint mikor azt mondja az ember állam meg azt mondja haza. A hazáért élek és halok, az államnak adót fizetek.
Hát így vagyunk valahogy az anyával és a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés, az anya magánjellegű.
Aki a 3. szobából csukott ajtókon át is meghallja, hogy 6 hetes kis...
2012-05-18 07:23:20
NFM: megfelel az igényeknek a menetrend Tolnában
... nyolc pedig D...
2012-05-03 13:12:41
szeretettel
... háznak egy másik előnye is, mégpedig a telefonja. Akkoriban, csak nehezen és drágán lehetett telefonhoz jutni Franciaországban is, egy breton kisfaluban pláne. Az orvosoknak viszont soronkívül vezették be. Persze vissza is éltek ezzel a szomszédok meg távoli ismerősök, akik mind hozzánk jártak telefonálni.
Így volt szerencsém La Trinitének egy később illus...
2012-04-04 20:06:41
Jogbiztonsági katasztrófa okán
... történjenek,

tudva azt, hogy a Kolontári vörösiszapkárosodás miatti kártérítési perekben akadálya nem volt annak, hogy
valamennyi peres eljárásban a Fővárosi Bíróság soronkívüli eljárásban és példamutatóan, érdemi tárgyalásra, bizonyítás felvételre már az első tárgyaláson sort kerítően tárgyaljon úgy, hogy ugyanebben az időszakban a Fővárosi Bíróság devizalapu kö...
2011-05-25 02:59:10
A soproni zsidókapu X. rész
...
Felpétzi Győry Jenő: A soproni zsidókapu X. rész


XIV. Titkos tanácskozás.

A Zsidó utca legelején, a ghettó első háza a zsinagóga.

Ugyanaz a ,,zsidóház" sötét bejáróval, homályos szögleteivel, titokzatos helyiségeivel, amelyet már ismerünk. éppencsak négyszáz évvel korábbi állapotban, ami azonban lényeges különbséget nem jelent, m...
2011-04-11 20:22:57
Bibliai tanítások
... amely Izráel helyreállításakor alapul szolgálhat Isten népe majdani létszámbeli felemelkedéséhez. (Tudjuk, hogy az Úr Jézus Krisztus - a dicsőséges eljövetelét követően - soronkívül gondoskodik majd arról, hogy ezeket a választottjait a világ minden részéből összegyűjtsék, azaz a Békebirodalomban Ővele lehessenek - Izráelben.)

,,... áron vétet...
2010-10-20 16:08:30
1 2 3 
Címkék: Orbán Viktor, KITESSÉKELTÉK RENDELŐBŐL AZ ÉPPEN ORV, Szabad Szakszervezetek Győr- Sopron, Adolfnak Sürgős, Fővárosi Bíróság, Felpétzi Győry Jenő, Jézus Krisztus, Békebirodalomban Ővele, magánügy vagy, menetrend Tolnában, soproni zsidókapu, tetű miatt, orvosok trabanttal, köztes megoldás, orvos zsebébe, hivatalos díjat, tényállás igazolásával, beérkezett kérelmeket, segélyek folyósítása, üzemi bizottságok, parancson feltüntetett, ember állam, hazáért élek, államnak adót, szülő hivatalos, anya magánjellegű, másik el&#245, breton kisfaluban, orvosoknak viszont, első tárgyaláson, ghettó első, dicsőséges eljövetelét, világ minden, franciaországban, felemelkedéséhez, békebirodalomban, szakszervezetek, választottjait, soronkívüliség, szakszervezeti, bizottságainál, világháborúban, jelentkezzenek, rövidítéseként, kitessékelték, valamennyiért, előreodalgott, jogbiztonsági, példamutatóan, összegyűjtsék, helyiségeivel, megszólított, érdekelteket, feltüntetett, előreengedne, szögleteivel, magánjellegű,
© 2013 TVN.HU Kft.