Belépés
Van benned valaki, aki nem depressziós! Nem szomorú
... mosolyogva.
És ha félsz - nem fél.
Van benned Valaki, aki több mint te vagy.
Aki a lelkednek tud parancsolni.
Aki ha kövér vagy, le tud fogyasztani.
Aki ha sovány vagy, meg tud hizlalni. Aki ha dohányos vagy, le tud szoktatni a cigiről.
Aki belül mindig nevet.
S ha elfog a "nem érdemes élni!" - láthatatlan lábával jól fenékbe rúg. Nem...
2020-06-12 07:15:40
Természetes növényi vérnyomáscsökkentő ételek
... koleszterinszintjét, az artériás gyulladást és a vérnyomást.

A mandula elősegíti az egészséges keringést, és bár a zsír- és a kalóriatartalma magas, mégis segíti a fogyás folyamatát és a sovány izomtömeg növelését. Dióval kombinálva az egyik legerősebb kardiovaszkuláris "szuperétel". Ezért a mandula a vérnyomáscsökkentő étrend kulcsfontosságú eleme.
Forrás : ...
2020-05-22 22:06:47
Miből tudhatja, hogy túl sok fehérjét fogyaszt?
... kekszet humusszal.

A túl sok fehérjefogyasztás súlytöbbletet is okozhat. Fordítson nagyobb figyelmet a kiegyensúlyozott étkezésre, amely magába foglalja a zö...
2020-05-22 13:50:55
Hat évre eltiltottak az állattartástól egy Nógrád megyei férfit
... két kutyát, nyulakat, sertéseket, kecskéket - tartott, azonban nem látta el őket megfelelően, az ápolási és a felmerülő gyógykezelési feladatainak sem tett eleget. Az állatok ezért kórosan soványak, elhanyagoltak voltak, illetve többük a takarmány és az ivóvíz hiánya, valamint a súlyos elhanyagolás következtében elpusztult.
A férfi a staffordshire terrier kutyáit az udvaron ...
2020-05-21 12:21:30
A csontritkulásról szakszerűen
... csonttömeg csökken, miközben a szerves és szervetlen állomány aránya megmarad. Noha előre jelezhető, hogy kik fognak csontritkulásban megbetegedni, hiszen a hajlamosító tényezők ismertek (pl. sovány testalkat, kevés tejtermék fogyasztása, dohányzás, kevés testmozgás stb.), mégis többnyire csak akkor figyelünk fel a már kialakult bajra, amikor komoly, vissza nem fordítható elváltoz...
2020-05-19 20:28:31
Káros szokások, amelyek csontritkuláshoz vezetnek
... megnő.

Az elhízás nagyon veszélyes a csontokra nézve, nem beszélve az ízületekről, amelyeket nagyon megterheli a súlytöbblet. Azonban több kutatás azt támasztotta alá, hogy a sovány testalkat is elősegítheti a csontritkulás kialakulását.

A túlzásba vitt alkoholfogyasztás nem egészséges és még kalciumot is von el a csontoktól. Azonban napi egy pohár - 1 ...
2020-05-19 18:35:47
Csontritkulás, a rettegett kór
... vitamin szükséges ahhoz, hogy a csontépítő kalcium hasznosulni tudjon.

Sokszor halljuk azt, hogy az elhízás mennyi betegség rizikófaktora lehet. Ez így is van, viszont, ha túl soványak vagyunk, akkor is megnőhet a csontritkulás kialakulásának a kockázata. Ha a BMI-index kevesebb mint 18,5, akkor jelentősen megnőhet ennek a betegségnek a rizikója.

A mértékkel ...
2020-05-19 18:32:47
Hogy hívják
... ? Gonosztevő .
Az okos kisfiú nagyszülőjét ? Agymama .
Az V. kerület orvosát ? Dr Oetker .
A csíkos tehenet? Tigriska .
A hortobágyi rendőr kutyáját? Pulice .
A sovány kutyát ? Anorex.
A kakukk drogját ? Kakukkfű .
A borostás papot ? Szőrzetes .
A fémszálas intimbetétet ? Havi metál .
A tréfás kávéfőzőt ? Mokka mester .
Azt a cápát...
2020-05-15 11:30:56
Koronavírus - AM: Magyarország rendkívüli uniós támogatási intézkedések bevezetését kérte Brüsszeltől a baromfi
... Európai Bizottságot, hogy a baromfi-, a sertés- és a tejágazat esetében is tegye lehetővé a magántárolás uniós forrásokból történő támogatását. A Bizottság által korábban javasolt sajt és sovány tejpor magántárolásának támogatása nem oldja meg a magyar tejtermelők problémáit, ezért Magyarország az UHT tejre is kérte annak kiterjesztését.
A sertéságazatban a koronavírus-járván...
2020-05-14 13:52:50
Súlygyarapodás: a menopauza egyik mumusa
... gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket. Ezek sok rostot, vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak és még a fogyást is elősegítik. Egyen sok hüvelyest, diófélét, sovány húsokat és csökkentse a telített zsír bevitelét. A fehérjefogyasztás nagyon fontos idősebb korban, hiszen ez segít fenntartani az izomtömeget.

A menopauzába lépő nőknek naponta ...
2020-05-11 08:54:52
1 2 3 ...................468 469 ..........702 703 .........935 936 937 
Címkék: Európai Bizottságot, csontritkulásról szakszerűen, menopauza egyik, artériás gyulladást, mandula elősegíti, egészséges keringést, kalóriatartalma magas, fogyás folyamatát, sovány izomtömeg, egyik legerősebb, kiegyensúlyozott étkezésre, felmerülő gyógykezelési, állatok ezért, ivóvíz hiánya, súlyos elhanyagolás, staffordshire terrier, hajlamosító tényezők, elhízás nagyon, csontokra nézve, sovány testalkat, csontritkulás kialakulását, túlzásba vitt, pohár &#8211, csontépítő kalcium, elhízás mennyi, csontritkulás kialakulásának, okos kisfiú, csíkos tehenet, hortobágyi rendőr, sovány kutyát, kakukk drogját, borostás papot, fémszálas intimbetétet, tréfás kávéfőzőt, tejágazat esetében, magántárolás uniós, magyar tejtermelők, telített zsír, fehérjefogyasztás nagyon, menopauzába lépő, csontritkulásról, csontritkuláshoz, magántárolásának, kiegyensúlyozott, csontritkulásban, sertéságazatban, kulcsfontosságú, kalóriatartalma, állattartástól, kiterjesztését, súlygyarapodás, kialakulásának, csontritkulás,
© 2013 TVN.HU Kft.