Belépés
Férfi vízilabda E.B. mérkőzések eredményei 01.24
Magyarország - Montenegró 10 - 8
Férfi csapatunk a döntőbe került és Spanyolországgal fog játszani a Bajnoki címért. közvetlenül kvalifikálja magát a tokiói olimpiára.
...........
*
- Eb-döntős és olimpiai résztvevő a magyar pólócsapat.
A magyar vízilab...
2020-01-24 20:21:08
Férfi kézilabda Eb - Chema Rodríguez: próbálunk új impulzusokat adni
... spanyol szövetségi kapitányai, és természetesen ő is ezt a vonalat képviseli.
"Mindig csak a következő mérkőzéssel foglalkozunk, de elárulhatom, fantasztikus lenne számomra, ha Spanyolországgal játszhatnánk. Nagyon sok barátom van ott, az egy nagyszerű meccs lenne, számunkra pedig egy nagyszerű teszt. Ők a legkeményebb ellenfelek, akikkel most találkozhatunk" - magyarázta....
2020-01-21 11:31:42
Románia továbbra is támogatja az EU nyugat-balkáni bővítését
... céljának tekinti a schengeni csatlakozást.
Beszédében megemlítette, hogy különös figyelmet szentelnek a Németországgal, Franciaországgal, Lengyelországgal, Olaszországgal, Spanyolországgal, az Egyesült Királysággal, Törökországgal, Izraellel kötött stratégiai partnerségek fejlesztésének, akárcsak a szomszédos országokkal kötött stratégiai partnerségeknek.
Az európai tér...
2020-01-16 15:01:46
Curling Eb - A magyar női csapat jó hajrával bizonyult jobbnak a törököknél
... keresztbe játszanak az elődöntőbe kerülésért, majd a finalisták lépnek az A divízióba. A magyarok most két-két győzelemmel és vereséggel harmadikak saját csoportjukban, holtversenybe...
2019-11-19 16:52:23
Curling Eb - A spanyolok legyőzték a magyar férfi csapatot
... keresztbe játszanak az elődöntőbe kerülésért, majd a finalisták lépnek az A divízióba. A magyarok most két-két győzelemmel és vereséggel harmadikak saját csoportjukban, holtversenyben Spanyolországgal és Walesszel.
A nőknél a tízcsapatos másodosztályból az első négy játszhat az elődöntőben, amelynek győztesei feljutnak az élvonalba. A magyarok öt fordulót követően három győze...
2019-11-19 13:02:54
Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ francia oldalán
... bíróság szabott ki rájuk a két éve alkotmányellenesen megrendezett elszakadási népszavazás miatt.
A tüntetők cé...
2019-11-11 21:11:59
Brexit - Főpróbát tartanak a teherszállítóknak a francia-brit határon
... mintha Dél-Afrikával lenne dolgunk a határainkon" - hívta fel a figyelmet. "Dél-Afrikával is kereskedünk, csak éppen több az adminisztrációs munka, mint amikor Belgiummal vagy Spanyolországgal tesszük" - tette hozzá.
A tárca adatai szerint mintegy 100 ezer francia cégnek van kapcsolata Nagy-Britanniával.
Március elejétől május közepéig jelentős fennakadások voltak a kam...
2019-08-30 12:41:37
Női junior kézilabda Eb - Magabiztos sikerrel kezdtek a magyarok
... legeredményesebb játékosa Albek Anna, Schatzl Natalie és Tóth Nikolett volt egyaránt négy góllal.
Golovin Vlagyimir szövetségi edző csapata pénteken Ausztriával, vasárnap pedig Spany...
2019-07-11 20:13:00
Vizes-vb - Jansik Dávid helyett Angyal Dániel a vízilabda-válogatott keretében
... világliga belgrádi nyolccsapatos szuperdöntőjében.
A magyarok pénteken (ma) utaztak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, a folytatásban pedig még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Angyal Dániel (Szolnok), Bá...
2019-07-05 13:31:22
Vizes-vb - Märcz Tamás keretet hirdetett
... magát.
A magyarok a szerdai pihenőnap után csütörtökön folytatják a felkészülést, majd pénteken utaznak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, amelyben még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Bátori Bence (Szoln...
2019-07-03 10:11:16
1 2 3 ..10 11 .15 16 .20 21 22 
Címkék: Chema Rodríguez, Curling Eb, Jansik Dávid, Angyal Dániel, Märcz Tamás, Egyesült Királysággal, Albek Anna, Schatzl Natalie, Tóth Nikolett, Golovin Vlagyimir, Dél-afrikai Köztársasággal, Nagy Viktor, Vogel Soma, Bátori Bence, spanyolok legyőzték, magyar férfi, határ francia, francia-brit határon, döntőbe került, tokiói olimpiára, magyar pólócsapat, magyar vízilab, vonalat képviseli, következő mérkőzéssel, nagyszerű teszt, legkeményebb ellenfelek, schengeni csatlakozást, szomszédos országokkal, elődöntőbe kerülésért, finalisták lépnek, magyarok most, tízcsapatos másodosztályból, első négy, adminisztrációs munka, tárca adatai, magyarok pénteken, vb-n július, folytatásban pedig, férfi válogatott, szerdai pihenőnap, szuperdöntőjében, franciaországgal, spanyolországgal, lengyelországgal, legeredményesebb, másodosztályból, mezőnyjátékosok, adminisztrációs, partnerségeknek, holtversenyben, fejlesztésének, törökországgal, köztársasággal, találkozhatunk, németországgal, olaszországgal, nyolccsapatos, holtversenybe,
© 2013 TVN.HU Kft.