Belépés
Ministrul ungar al agriculturii: intenţia guvernului ungar este de a facilita competitivitatea comunităţilor ma
... consolidarea cooperării economice în Europa Centrală şi de Est.
Asistenţa morală şi intelectuală iniţială a fost completată de sprijinul financiar oferit firmelor maghiare de peste hotare, în special întreprinderilor agricole, ca urmare a performanţei crescânde a economiei ungare, în principal prin proiectele de dezvoltare economică oferite - a subliniat István Nagy.
El ...
2019-12-05 17:32:17
Idén csaknem kétszáz katona földi maradványait exhumálták a hadisírgondozók
...
Maruzs Roland elmondta, hogy Németországgal elsők között kötöttek megállapodást az elesett katonák méltó nyughelyének kialakítására és gondozására. Magyarország területén a II. világháborúban mintegy 53 ezer német katona vesztette életét vagy tűnt el nyomtalanul.
Sok elesett katona földi maradványa építkezések során kerül elő, de temetőkben is végeznek feltárásokat, hisz...
2019-12-05 17:02:34
AM: a biodiverzitás évét hirdették meg 2020-ra "A legszebb konyhakertek" programban
...
Az MTI-nek csütörtökön eljuttatott közlemény szerint Tarpataki Tamás a program fontos küldetésének értékelte, hogy minden generációt megszólít, külön figyelmet szentelve a gyermekeknek. Mint mondta, a generációk közötti tudásátadásnak köszönhetően, eddig összesen közel negyvenezer 20 év alatti fiatal mutatta meg az általa megművelt konyhakertet. A program az elmúlt évek alatt...
2019-12-05 16:02:12
Franciaországban jelentős mozgósítás várható a nyugdíjreform elleni sztrájknapon
...
Az országot az előrejelzések szerint legalább egy napra teljesen lebénító megmozdulás napok óta vezető belpolitikai téma a francia médiában: sokan szabadságot vesznek ki vagy otthonról dolgoznak majd a közlekedési fennakadások miatt, miközben a kormány a részvételt tesztnek tekinti a reformok folytathatósága szempontjából, és erőszakos megmozdulásokra is számít a tüntetéseken...
2019-12-04 19:21:35
ITM-helyettes államtitkár: fejleszteni kell a digitális médiaműveltséget a gyermekek védelme érdekében
...
Solymár Károly Balázs a Heves megyei településen a Digitális médiaműveltség szülőnek, nagyszülőknek program eredményeiről szóló sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a gyermeknevelés egy speciális kihívásáról van szó, melyre a Digitális Jólét Program megoldást kínál.
Rámutatott: ma már a gyerekek egyre fiatalabb korban használnak digitális eszközöket és vesznek igénybe interne...
2019-12-04 14:31:29
Deník N: Csehországnak 451 millió koronát kell visszafizetnie az uniós kasszába Babis összeférhetetlensége miat
...
"Babis továbbra is az Agrofert holding végső tulajdonosa és 2017 februárjától a két vagyonkezelői alapé is, ezeket közvetlen módon a kezében tartja, és személyes gazdasági érdekei fűződnek a holding sikeréhez" - idézi a befolyásos internetes napilap az uniós ellenőrök mintegy 250 oldalas jelentésének kulcsfontosságú megállapítását.
Az európai uniós ellenőrök januárban j...
2019-12-03 16:52:03
Mikrosebészeti oktatóközpontot alakítottak ki Szegeden
...
Lázár György, az SZTE Általános Orvostudományi Karának dékánja a mintegy 200 millió forintos uniós támogatással megvalósult beruházás keddi átadásán elmondta, a fejlesztés a szegedi orvosképzés hátterét megújító, 6,9 milliárd forintos költségvetésű program része.
A professzor hangsúlyozta, ahhoz, hogy a hallgatók megfelelő elméleti és gyakorlati tudással hagyják el az eg...
2019-12-03 16:12:35
Fülöp Attila: csaknem 190 millió forintra pályázhatnak az autistákat, értelmi fogyatékosokat ellátó intézmények
...
Fülöp Attila azt is elmondta, hogy mintegy 3,3 milliárd forinttal segítik az országban hat, komplex kommunikációs igényű emberek támogatását szolgáló úgynevezett AAK-módszertani központ kialakítását.
A debreceni központnak a Tiszántúli Református Egyházkerület Immánuel otthona ad helyet. A debreceni és a már átadott szegedi és kaposvári után a napokban Miskolcon, Budapes...
2019-12-03 13:21:23
Nagyon magas a szálló por koncentrációja a londoni metróban
...
A kutatók speciális hátizsákban elhelyezett mérőműszerekkel mérték a 2,5 mikronos szálló por szintjét a metróhálózat különböző vonalain és a föld felszínén, például olyan gépjárműforgalommal telített utakon, mint az Oxford Street, vagy a parkokban, mint a Hyde Park - olvasható az intézmény oldalán közzétett közleményben.
Kimutatták, hogy a szálló por koncentrációja vonal...
2019-12-02 19:32:14
Organizatorii momentelor comemorative care marchează izbucnirea Revoluţiei din Timişoara doresc să cladeasca po
... Marea Britanie.
Sâmbătă, în data de 14 decembrie, la Gala - Libertate '89, publicul va putea urmări Ansamblul "Duna" din Budapesta, care va susţine un spectacol conceput şi realizat special pentru acest eveniment.
Duminică, în data de 15 decembrie, va fi inaugurată biserica şi clădirea principală a Centrului Reformat Noul Mileniu, care se construieşte de 20 de ani şi car...
2019-12-02 18:02:24
1 2 3 .................862 863 .........1294 1295 .........1724 1725 1726 
Címkék: Deník, Fülöp Attila, Europa Centrală, István Nagy, Maruzs Roland, Tarpataki Tamás, Solymár Károly Balázs, Digitális Jólét Program, Lázár György, SZTE Általános Orvostudományi Karának, Tiszántúli Református Egyházkerület Immánuel, Oxford Street, Hyde Park, Marea Britanie, Centrului Reformat Noul Mileniu, facilita competitivitatea, biodiverzitás évét, legszebb konyhakertek, nyugdíjreform elleni, digitális médiaműveltséget, gyermekek védelme, uniós kasszába, londoni metróban, fost completată, performanţei crescânde, economiei ungare, subliniat István, elesett katonák, program fontos, generációk közötti, általa megművelt, elmúlt évek, előrejelzések szerint, napra teljesen, francia médiában, közlekedési fennakadások, részvételt tesztnek, reformok folytathatósága, speciális kihívásáról, gyerekek egyre, kezében tartja, holding sikeréhez, befolyásos internetes, uniós ellenőrök, európai uniós, szegedi orvosképzés, professzor hangsúlyozta, hallgatók megfelelő, debreceni központnak, napokban Miskolcon,
© 2013 TVN.HU Kft.