Belépés
Két ökölvívó kvótában bízik Balzsay Károly szövetségi kapitány
... szakember elmondta: egyre jobban van, már százszázalékos munkát végezhet.
Előre tekintve kifejtette, márciusban Londonban európai, majd májusban Párizsban világkvalifikáció lesz a sportágban az ötkarikás játékokra.
"Azt remélem, hogy egy-egy olimpiai kvótát tudunk szerezni ezeken a versenyeken. Reális esélyünk erre Harcsa Zoltánnál, illetve az alsóbb súlycsoportokban van...
2019-12-02 19:52:55
Könyv jelent meg a nemrég elhunyt Dömötör Zoltánról
... ember volt, ezt támasztják alá a könyvben megszólaló iskolatársak, sporttársak és tanítványok" - mondta Jocha Károly.
Dömötör úszóként kezdte pályafutását - kontinensbajnok lett a sportágban -, és alig 19 évesen, 1954-ben, Torinóban tagja volt az Európa-bajnokságot nyert 4x200-as gyorsúszóváltónak. Csak később pártolt át a vízilabdához, ahol úszótudását hasznosítva, ráadásul ...
2019-12-02 15:52:39
Harminc magyar érem az antalyai kick-box világbajnokságon
... még a felnőttek között pointfightingban az újonc Bálint Martin, valamint Rohonczi Jenő, Murvai Lívia és Kondár Anna. Utóbbi ezzel tizedik vb-címét nyerte, ami egyedülálló a nőknél a sportágban. Kick-lightban szintén pályafutása első felnőtt világversenyén diadalmaskodott Fésű Lajos és Bálint Zoltán.
Valamennyi magyar világbajnokot a Jároszkievicz Krisztián irányította csepeli...
2019-12-01 15:51:35
Kamuti: egyre szélesebb körben jelenik meg a fair play
... ott lehettem az ünnepségen" - mondta Kamuti, hozzátéve, hogy mostanra a fair play már a hivatalos kategóriák között szerepel az atlétikai gálákon.
Emlékeztetett rá, hogy ebben a sportágban a 2003-as párizsi vb óta van lehetőségük sportszerű cselekedet, pályafutás elismerésére, az első díjazott Jonathan Edwards brit hármasugró volt.
Kamuti Jenő örömmel számolt be arról, h...
2019-11-25 11:31:13
Világsztárok tartanak bemutatót a debreceni nemzetközi kapusedzői konferencián
... konferencia célja, hogy a kézilabdakapusok társadalmára felfigyeljen a sportvilág. A bemutató előadásokon a többi között arra szeretnének példákat mutatni, hogy miként lehet eljutni a sportágban olyan magas szintre, mint amit a meghívott vendégek elértek.
Az idei konferencián a norvég női válogatott és a Győri Audi ETO kapusa, Kari Aalvik Grimbsbö és a MOL-Pick Szeged horvát...
2019-11-20 12:12:03
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Győzött a férfi váltó és Liu Shaolin Sándor 500 méteren
... embere kívül próbálta legyorsulni a magyar klasszist, de közöttük még célfotó sem tudott dönteni, így holtversenyben győzött a magyar és a dél-koreai kvartett, ami rendkívül ritka ebben a sportágban, tekintve, hogy ezredeket is mérnek.
A 3000 méteres női váltóversenyt a Salt Lake Cityben is győztes kínaiak nyerték, a negyeddöntőben kiesett magyar négyes 11. lett.
A vk-so...
2019-11-11 07:04:03
Európai kupacsata előtt a kaposvári röplabdázók
... feltérképezni, és remélem, hazai környezetben biztató eredményt érünk majd el" - nyilatkozta Ruben Wolochin vezetőedző.
A sajtótájékoztató résztvevői szerint Kaposvár Magyarország...
2019-11-05 15:38:53
SUP-vb - Horváth Noémi aranyérmes
... zárul, a többi között a technikai versenyszámmal...
2019-10-26 18:02:06
SUP-vb - Két magyar érem a nyitónapon
...
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség tájékoztatása alapján a hosszú távú versenyben Hasulyó Brúnó a második, Hasulyó Dániel pedig a harmadik helyen végzett.
A SUP a Stand Up Paddling angol kifejezés rövidítése, a dinamikusan fejlődő új sportágban a versenyzők egy deszkán állva eveznek a vízen....
2019-10-25 21:48:44
Magyar sportmászó nyerte az ifjúsági Európa-bajnokságot
...
A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség keddi tájékoztatásában kiemelte: az olimpián jövőre debütáló sportágban a 15 éves sportoló idén megnyerte az Európa-kupa-sorozatot is. Hozzátették: a nógrádi faluban, Szügyben élő versenyző Eb-győzelme azért jelentős siker, mert lényegesen nagyobb mászómúlttal rendelkező országok támogatott versenyzőit győzte le, akik felkészült szakembe...
2019-10-22 17:32:57
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: Balzsay Károly, Dömötör Zoltánról, Shaolin Sándor, Horváth Noémi, Harcsa Zoltánnál, Jocha Károly, Bálint Martin, Rohonczi Jenő, Murvai Lívia, Kondár Anna, Fésű Lajos, Bálint Zoltán, Jároszkievicz Krisztián, Jonathan Edwards, Kamuti Jenő, Győri Audi ETO, Kari Aalvik Grimbsbö, MOL-Pick Szeged, Salt Lake Cityben, Ruben Wolochin, Kaposvár Magyarország, Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Hasulyó Brúnó, Hasulyó Dániel, Stand Up Paddling, Magyar Hegy-, Sportmászó Szövetség, nemrég elhunyt, antalyai kick-box, fair play, debreceni nemzetközi, férfi váltó, kaposvári röplabdázók, ötkarikás játékokra, alsóbb súlycsoportokban, könyvben megszólaló, felnőttek között, újonc Bálint, hivatalos kategóriák, atlétikai gálákon, 2003-as párizsi, első díjazott, kézilabdakapusok társadalmára, bemutató előadásokon, többi között, sportágban olyan, meghívott vendégek, idei konferencián, magyar klasszist, dél-koreai kvartett, 3000 méteres, negyeddöntőben kiesett, sajtótájékoztató résztvevői, technikai versenyszámmal, hosszú távú,
© 2013 TVN.HU Kft.