Belépés
Szabó Tünde a LEN új alelnöke
Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, olimpiai ezüstérmes úszót választották a Európai Úszó Szövetség (LEN) alelnökévé a szervezet vasárnapi választókongresszusán, amelyet a koronavírus-járvány miatt online tartottak meg.
......................
A Magyar Úszó Szövetség beszámolója s...
2020-11-10 22:37:13
Kamion Eb - Bemutatkozott Kiss Norbert új csapata és versenykamionja
...
A sajtótájékoztatón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár azt mondta, az autó- és motorsport a 21. század egyik legnépszerűbb sportága, az állami sportigazgatásnak pedig szintén nagy öröm a Révész TRT megalakulása, amelyre nemcsak az ország keleti része, hanem egész Magyarország büszke lehet.
"A sikerek idején általában csak a sportolót látjuk, de azt nem, hogy az ere...
2020-08-12 15:22:11
Faragó Tamás hivatalosan is a Nemzet Sportolója
... sportállamtitkárság Hold utcai székházában megtartott ülésen, Bíróné Keleti Ágnes és Balczó András telefonon adta le szavazatát, de a voksolás titkos volt.
A döntés után Szabó Tünde sportért felelős államtitkár tájékoztatta a sajtót a jelölt személyéről, kiemelve, hogy már az első körben eldőlt a szavazás, hiszen Faragó Tamás megkapta a szavazatok több mint ötven százalékát.|...
2020-08-01 13:27:52
Negyedmilliárdos áfacsalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
... Mártont, az Összefogás Szegedért Egyesület egyik önkormányzati képviselőjét, aki a cikk szerint Botka László polgármester legszűkebb köréhez tartozik, család- és szociálpolitikáért, valamint sportért felelős tanácsnok, és a 2018-as választáson az MSZP és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltje volt Csongrád megye 2-es körzetében.
A szegedi önkormányzat szintén kedde...
2020-07-30 17:52:03
Többszázmilliós áfacsalással gyanúsított bűnszervezet nyolc tagjának letartóztatását kezdeményezte az ügyészség
... (Összefogás Szegedért Egyesület) polgármester "bizalmasát", aki a cikk szerint Botka László legszűkebb köréhez tartozik, a szegedi önkormányzatban a család- és szociálpolitikáért, illetve sportért felelős tanácsnok, és a 2018-as választáson az MSZP és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltje volt Csongrád megye 2-es körzetében (Szeged).
A szegedi önkormányzat azt köz...
2020-07-30 10:41:11
A WADA-elnök bízik az amerikai támogatás megmaradásában
...
"Nyitott vagyok a párbeszédre, közös céljaink vannak, az ellenséget máshol kell keresni"- fogalmazott Witold Banka a Sportowe Fakty lengyel portálnak nyilatkozva. Megítélése szerint a tiszta sportért folytatott harcban a két félnek kölcsönösen szüksége van a másikra.
"Biztos vagyok abban, hogy előbb vagy utóbb képesek leszünk megállapodni és folytatni az együttműködést" ...
2020-07-29 13:33:01
Origo: többszázmilliós áfacsalás miatt őrizetbe vettek egy szegedi MSZP-s önkormányzati képviselőt
... portálon kedd kora este megjelent cikk szerint Joób Márton a szegedi polgármester, Botka László legszűkebb köréhez tartozik és az önkormányzatban a család- és szociálpolitikáért, illetve sportért felelős tanácsnok.
A 2018-as választáson az MSZP és a Párbeszéd közös országgyűlési képviselőjelöltje volt Csongrád megye 2-es körzetében (Szeged), de B. Nagy László, a Fidesz-KDNP j...
2020-07-29 07:25:23
Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
...
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár emlékeztetett arra, hogy az államtitkárság 2016 őszén hirdette meg a három pillérből álló HISZEK Benned! Sport Programot.
Ennek célja - az ország népegészségügyi mutatóinak javítása érdekében - a szabadidősportolók körének bővítése, az egészséges életmódra nevelés, valamint minél több fiatal bevonása az utánpótlássportba és a teh...
2020-07-20 13:21:48
Csepelen átadták a Laurencz László Sportcsarnokot
...
Az avatón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár beszédében kiemelte: nagy szükség volt erre a létesítményre, a 86. születésnapját 11 nap múlva ünneplő Laurencz László pedig csepeliként méltó a névadó szerepre, hiszen rendkívül sokat tett a magyar sportért.
"Jelképes ez a hely azért is, mert Laurencz László egész pályafutásával megmutatta, hogy egy játékos vagy egy csa...
2020-07-18 13:11:42
Jean Todt: meghagyom másoknak, hogy megítéljék az elnöki tevékenységemet
... is. A szövetség erős, ráadásul professzionálisan és elkötelezetten végzi a munkáját" - mondta a FIA-elnök, hozzátéve, hogy szoros az együttműködésük a magyar kormánnyal is, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár pedig meglátása szerint elkötelezett az autó- és motorsport magyarországi fejlesztése iránt.
A koronavírus-járvány nyomán kialakult helyzettel kapcsolatban Jean Tod...
2020-07-17 14:12:03
1 2 3 .................57 58 .........86 87 .........114 115 116 
Címkék: Szabó Tünde, Kamion Eb, Bemutatkozott Kiss Norbert, Faragó Tamás, Nemzet Sportolója, Laurencz László Sportcsarnokot, Jean Todt, Európai Úszó Szövetség, Magyar Úszó Szövetség, Révész TRT, Bíróné Keleti Ágnes, Balczó András, Összefogás Szegedért Egyesület, Botka László, Witold Banka, Sportowe Fakty, Joób Márton, Nagy László, HISZEK Benned, Sport Programot, Laurencz László, Jean Tod, amerikai támogatás, szegedi MSZP-s, elnöki tevékenységemet, szervezet vasárnapi, sajtótájékoztatón Szabó, állami sportigazgatásnak, ország keleti, sikerek idején, sportolót látjuk, voksolás titkos, döntés után, jelölt személyéről, első körben, szavazatok több, cikk szerint, 2018-as választáson, szegedi önkormányzat, szegedi önkormányzatban, ellenséget máshol, tiszta sportért, szegedi polgármester, államtitkárság 2016, három pillérből, ország népegészségügyi, egészséges életmódra, avatón Szabó, névadó szerepre, magyar sportért, hely azért, játékos vagy, szövetség erős, magyar kormánnyal, negyedmilliárdos, sportszervezetek,
© 2013 TVN.HU Kft.