Belépés
Jövő januárban tartja tisztújító közgyűlését a Budapesti Honvéd Sportegyesület
...
A klub honlapján Gergely István ügyvezető elnök emlékeztetett, hogy a koronavírus-járvány miatt a 2020-as tokiói olimpia megrendezését egy esztendővel eltolta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a játékok szervezőbizottsága, így minden szempontból különleges helyzet adódott.
"A BHSE vezetése úgy véli, ebben a rendkívüli, bizonytalan helyzetben is biztosítani kell az egyes...
2020-08-03 16:42:53
Gyergyószentmiklóson letették a magyar állami támogatással épülő ökölvívó központ alapkövét
...
A rendezvényen Bajkai István, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is részt vett, és beszédet mondott. Az esemény végén a magyar közmédiának úgy nyilatkozott: az épület több lesz egy egyszerű sportközpontnál, közvetve az erdélyi magyarok szülőföldön való megmaradását is szolgálja.
Elmondta: céljának tekinti, hogy a magyar ökölvívó-bajnokságot kiterjesszék az egész Kárpát-...
2020-08-01 14:31:37
Nagy Tímea lett a halhatatlan magyar sportolók elnöke
...
A közgyűlés összehívására az eddigi elnök, Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó júniusi halála miatt volt szükség.
Az egyedüli jelölt Nagy Tímeát egyhangúlag választották meg a szervezet elnökévé.
"Amikor az elnökség javaslatára elvállaltam a jelölést, azt kértem, hadd írhassak levelet minden Halhatatlannak, hogy csak akkor jelöltetem magam, ha ne...
2020-07-29 12:21:44
Tokió 2020 - Az utcai számokban már szeptembertől lehet szintet elérni
...
A WA a koronavírus-járvány miatt korábban úgy határozott, hogy a kvalifikációs időszakot április 6-tól november 30-ig felfüggeszti, s az augusztusban kezdődő idei szabadtéri szezonban elért eredmények nem számítanak bele a kvótaszerző időszakba.
A szövetség legújabb hírlevelében viszont jelezte, hogy a maratoni futók és a gyaloglók számára csak augusztus végéig tart a fe...
2020-07-29 07:09:03
Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
...
Szabó Tünde sportért felelős államtitkár emlékeztetett arra, hogy az államtitkárság 2016 őszén hirdette meg a három pillérből álló HISZEK Benned! Sport Programot.
Ennek célja - az ország népegészségügyi mutatóinak javítása érdekében - a szabadidősportolók körének bővítése, az egészséges életmódra nevelés, valamint minél több fiatal bevonása az utánpótlássportba és a teh...
2020-07-20 13:21:48
Hat WADA-akkreditált labor ismét munkába állt
...
A tevékenységüket folytató központok közé került a montreali, a párizsi, a római, a barcelonai, a londoni és a Los Angeles-i labor, amelyekben április vége óta szünetelt a munka. Még várat magára a havannai, az ankarai, a riói, a dohai, a bukaresti, a madridi és a bloemfonteini centrum újranyitása.
A WADA által elfogadott, nemzetközileg hitelesített laborokból harminc va...
2020-07-19 16:53:01
Fontana a pekingi olimpiáig a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázókkal készül
...
Az olasz világklasszis pénteken a Facebook-oldalán jelentette be, hogy edzőjével, Anthony Lobellóval együtt, aki egyben a férje is, a magyar csapathoz csatlakozik.
"Új kaland kezdődik. Kicsit ideges, egyúttal izgatott is vagyok. Boldog vagyok, de egyúttal szomorú is, mert nem az olasz korcsolyázókkal edzem együtt és így nem segíthetem őket. Mindegyikünknek döntéseket kel...
2020-07-17 20:13:10
Elmarad az idei koronglövő Eb
...
Az eseményt eredetileg Franciaország rendezte volna, majd Ciprus jelentkezett házigazdának.
"Örültünk volna, ha versenyzőink részt tudnak venni a junior és a koronglövő Eb-n is. Így az év második felében az országos bajnokságok mellett sportolóink a hazai nemzetközi versenyekre készülhetnek, a novemberi Hungarian Openre, ahol a puskások és a pisztolyosok versengenek és a...
2020-07-17 15:22:21
Tokió 2020 - Megvan a módosított kajak-kenu menetrend a játékokig
...
Az MKKSZ csütörtöki hírlevelében kiemeli: a sportág szakmai vezetése a vírushelyzet kezdete óta azon dolgozik, hogy a versenyzők felkészülése zökkenőmentes legyen a tokiói játékokra. Jövőre rendkívül mozgalmas szezon vár a mezőnyre, mert az ötkarikás játékok mellett pótkvalifikációs versenyt, világkupákat, Európa-bajnokságot és gyorsasági világbajnokságot is rendeznek.
A...
2020-07-16 15:33:06
Szomatodiagnosztikai laboratórium kezdi meg működését a Testnevelési Egyetemen
...
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára arról beszélt: a magyar találmányra, fejlesztésre épülő laboratóriumban azt is képesek lesznek káros hatások nélkül megállapítani a vizsgált sportolókról, hogy mire alkalmasak, képesek és mire nem.
Az államtitkár kitért arra is, hogy a korm...
2020-07-16 14:03:20
1 2 3 .................215 216 .........323 324 .........430 431 432 
Címkék: Budapesti Honvéd Sportegyesület, Nagy Tímea, Testnevelési Egyetemen, Gergely István, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Bajkai István, Magyar Ökölvívó Szövetség, Kárpáti György, Nagy Tímeát, Szabó Tünde, HISZEK Benned, Sport Programot, Anthony Lobellóval, Hungarian Openre, Menczer Tamás, magyar állami, halhatatlan magyar, utcai számokban, pekingi olimpiáig, magyar rövidpályás, idei koronglövő, módosított kajak-kenu, klub honlapján, 2020-as tokiói, esztendővel eltolta, rendezvényen Bajkai, esemény végén, magyar közmédiának, épület több, egyszerű sportközpontnál, erdélyi magyarok, egész Kárpát-, közgyűlés összehívására, eddigi elnök, egyedüli jelölt, szervezet elnökévé, elnökség javaslatára, kvalifikációs időszakot, augusztusban kezdődő, kvótaszerző időszakba, szövetség legújabb, maratoni futók, gyaloglók számára, államtitkárság 2016, három pillérből, ország népegészségügyi, egészséges életmódra, tevékenységüket folytató, bloemfonteini centrum, olasz világklasszis, magyar csapathoz, olasz korcsolyázókkal,
© 2013 TVN.HU Kft.