Belépés
MLSZ: fókuszban a 2020-as Eb és az idei női BL-döntő
... milliót - a 2016-os, franciaországi Eb-re adták el. Hozzátette, azt szeretnék, hogy minden rendező városban az adott ország lakosai juthassanak hozzá a jegyek 70 százalékához.
Az ír sportvezető emlékeztetett arra, hogy a 12 helyszín közül nyolc főváros, 11 stadion pedig 50 ezer feletti befogadóképességgel rendelkezik - az egyetlen kivételt a koppenhágai létesítmény jelenti -,...
2019-01-16 15:32:01
Debrecen lenne a 2020-as rövidpályás gyorskorcsolya Eb magyar helyszíne
... utolsó, vagy korosztályában toronymagasan első. Jó döntésnek bizonyult, hogy az előbbi mellett maradtunk, ő pedig remek teljesítményt nyújtott" - mondta. A Liu testvérekkel kapcsolatban a sportvezető hozzátette: a 23 éves Shaolin Sándor és a 20 éves, az Eb-n két arany- és két ezüstérmet begyűjtött Shaoang egymás iránt érzett tisztelete, valamint kettejük "csapatmunkája" ugyancsak ...
2019-01-15 11:31:50
Tokió 2020 - A MOB elnöke a riói létszámmal és eredménnyel elégedett lenne
... ők egyelőre nem határoztak meg konkrét számot.
"Nincs rajtunk kényszer ezzel kapcsolatban, mégpedig azért, mert nagyjából tudjuk, hogy mit szeretnénk" - jelentette ki a 47 éves sportvezető. Emlékeztetett, hogy vitorlázásban van már két magyar kvóta, végeredményben pedig a riói létszámhoz hasonló csapatban gondolkodnak. "Azért is képlékeny ez a kérdés, mert a csapasportágakban...
2019-01-15 07:05:25
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: a feladatot sikerrel teljesítettük
...
"Ugyan nincsenek tengerentúli és ázsiai versenyzők, de vannak jó európai gyorskorcsolyázók, akiket le kellett gyűrni és ezt a feladatot most mi sikerrel teljesítettük" - jelentette ki a sportvezető.
Liu Shaolin Sándor összetett Európa-bajnoki címét kifejezetten komoly eredménynek nevezte, amelyért nagyon régóta küzdenek.
"Azért a végén kellett számolgatni, mert volt...
2019-01-14 08:41:33
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: ez mestermunka volt
...
"Lenyűgöző volt, ahogy abszolválták a mai napot" - jelentette ki a sportvezető. "Azt szoktam mondani, hogy ez short track, amiben minden borulhat. De vannak olyan versenyzők, akik tudják érvényesíteni a dominanciájukat, ezt láthattuk ma. Az egyikük tálcán kínálta az aranyat a másiknak, miközben megvédte a maga ezüstjét, majd ugyanezt láthattuk fordítva".
Bánhidi konkrét ...
2019-01-12 20:42:22
Elek Ákos visszatért a Vidihez
... lehetőségeit, egyben pedig tovább növeli a versenyhelyzetet a középpályán. Ebből minden játékosunk profitálhat, s nem utolsósorban természetesen a csapat is előrébb léphet" - mondta a sportvezető, aki elárulta, az új szerzeménynek voltak külföldi és magyar lehetőségei is, de a tárgyalások során végig azt érezte rajta, hogy erős kötődése miatt a Vidiben szeretne játszani.
Elek...
2019-01-08 19:37:03
Asztalitenisz World Tour - A jövő héten világbajnoki főpróba Budapesten
... ezúttal még vonzóbbá teszi a magyarországi viadalt, hiszen egyfajta tesztversenyként is használhatják a külföldi szövetségek, hozzászokhatnak az itteni körülményekhez - tette hozzá a sportvezető. Mint elmondta, a WT-viadal folyamatosan nézettségi rekordot dönt, a tévéközvetítéseknek köszönhetően várhatóan ezúttal is 130-150 millióan követik majd figyelemmel világszerte, s kiemelte...
2019-01-08 13:55:22
Még szűk két hétig lehet javaslatokat tenni a hazai fair play díjakra
... győzelembe került, kerülhetett volna, vagy hatással volt eredményére. Szabadidősport kategóriába az amatőr sporteseményen történt fair play-tetteket kérik jelölni, a kiemelkedő edzői, sportvezetői és szervezői példákat a sport szolgálatában kategóriába javasolják.
A testület azt is várja, hogy akinek "tudomása van a fair play elveit folyamatosan és példamutatóan szem előtt t...
2019-01-03 14:57:13
Olimpia 2032 - Februárban találkoznak a NOB és a két Korea képviselői
... 2020-as tokiói olimpián. Az ötletet egy héttel korábban Do Dzsong Hvan dél-koreai sportminiszter vetette fel, amikor lehetségesnek nevezte egy közös koreai pályázat benyújtását.
A sportvezetők november elején arról állapodtak meg, hogy közös hivatalos levélben jelzik rendezési szándékukat és ezt - az olimpiai sportokra szakosodott insidethegames.biz szakportál beszámolója sz...
2018-12-17 12:01:29
Női kézilabda Eb - Kocsis Máté: példaértékű volt a válogatott egysége
... játékosok és a - felnőtt válogatott szereplést először megtapasztaló - fiatalok milyen remekül működtek együtt, ez pedig kiemelkedő szakmai és emberi stabilitást adott a csapatnak.
A sportvezető szerint jó úton jár a válogatott, és most látszik igazán, milyen hasznos, ha sok magyar fiatal jut klubszinten is játéklehetőséghez.
"Olyan jár a válogatott, és most látszik igaz...
2018-12-14 18:21:05
1 2 3 ..................60 61 .........90 91 .........120 121 
Címkék: Elek Ákos, Asztalitenisz World Tour, Kocsis Máté, Shaolin Sándor, Dzsong Hvan, 2020-as rövidpályás, riói létszámmal, feladatot sikerrel, jövő héten, hazai fair, válogatott egysége, adott ország, egyetlen kivételt, koppenhágai létesítmény, előbbi mellett, sportvezető hozzátette, riói létszámhoz, feladatot most, végén kellett, egyikük tálcán, maga ezüstjét, tárgyalások során, magyarországi viadalt, külföldi szövetségek, itteni körülményekhez, amatőr sporteseményen, kiemelkedő edzői, sport szolgálatában, fair play, héttel korábban, közös koreai, sportvezetők november, olimpiai sportokra, sportvezető szerint, versenyhelyzetet, tesztversenyként, dominanciájukat, hozzászokhatnak, gyorskorcsolya, franciaországi, korosztályában, insidethegames, szabadidősport, körülményekhez, sporteseményen, végeredményben, sportminiszter, vitorlázásban, csapatmunkája, magyarországi, szerzeménynek, teljesítettük, emlékeztetett, asztalitenisz, természetesen, lehetségesnek, használhatják, érvényesíteni, teljesítményt, toronymagasan,
© 2013 TVN.HU Kft.