Belépés
Illegális bevándorlás - Merkel: szolidáris menekültügyi rendszert kell építeni az EU-ban
... nem egyirányú utca.
Ez azt jelenti, hogy minden tagállam felelősséget visel az egész közösségért, és ennek a felelősségnek természetes módon része az EU alapját alkotó közös európai értékeink megőrzése - mondta a német kancellár.
Kifejtette, hogy egy modern EU-s költségvetést kell kialakítani, amely azokra a területekre összpontosít, amelyeken a közösségi támogatással tö...
2018-02-22 13:26:53
Ünnepek - Angela Merkel a társadalmi összetartás erősítésére szólított fel újévi köszöntőjében
... élesen eltérő véleményeket hallani, és megjelent a társadalom megosztottságának érzése is.
Az egyik jellemző vélemény szerint Németország "csodálatos ország", ahol az alaptörvény értékeinek jegyében zajlik az élet, és amely erős, gazdaságilag sikeres. Olyan ország, ahol minden eddiginél több embernek van munkája, és amelynek "a világra nyitott, sokszínű társadalmában erős az...
2017-12-31 13:07:43
Hátborzongató
... nemzetben. Tudom, hogy az EU nyomás alá helyezi diktatórikus eszközökkel, hogy elfogadjanak bármit, amit az EU akar, beleértve a teljes korrupt Soros-hálózat helyreállítását, amely a magyar nép értékeit akarja aláaknázni".

KÉT ÉVE SZENV...
2017-11-25 14:00:39
Orosz vezetők szerint Oroszországnak evolúcióra, nem pedig forradalomra van szüksége
... Putyin orosz elnök hé...
2017-11-01 17:43:25
Cseh választás - Andrej Babis: az ANO nem jelent veszélyt a demokráciára
... pártja "nem fog tárgyalni az ANO-val a kormánykoalícióról", és továbbra is "a konzervatív-liberális értékeket" fogja védeni. "Arra számítunk, hogy a közeljövőben nagy harc lesz a cseh állam értékei és külpolitikájának irányai körül" - szögezte le.
Az ODS színeiben Prágában képviselőházi mandátumot szerzett az ifjabb Václav Klaus, a volt cseh elnök Václav Klaus fia.
Ivan ...
2017-10-21 20:36:34
Budaházy György gondolatai egy új közjogi rendszerről
... értelemben a mai neoliberális rendszer tényleg a végállomás. De hát nem kell feltétlenül ugyanarra menni, el is lehet az egészet messze kerülni, nem kell versenyezni, mindent az ő ,,értékei" szerint mérni.

Ország-irányítási rendszerek

Alapvetően kétféle ország-irányítási rendszer létezik. Az egyik a vezérelvű, ahol az élen egy tejhatalmú ...
2017-07-05 23:20:54
Novák: országos hálózattá fejlődött a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
... amelyek "valódi értékeket közvetítenek, valódi ügyek mellé állnak, és valódi emberek állnak mögöttük". "Ezekkel a szervezetekkel igyekszünk a lehető legtöbb formában együttműködni, hiszen az értékeink és a céljaink hasonlók, az eszköztárunk viszont különbözik" - fogalmazott.
Elmondta: a kormány feladata, hogy stabil környezetet teremtsen ezeknek a szervezeteknek a működésükhö...
2017-06-21 11:53:04
Családok világtalálkozója - Balog: a családokban van Magyarország jövője
...
Balog Zoltán arról beszélt, ki kell mondani az igazságot, nem szabad megengedni, hogy elnyomják azok hangját, akik a családi értékeket akarják erősíteni. A miniszter hozzátette, a többséget nem mindig könnyű meggyőzni, de ha elég sokszor elmondják az igazságot, akkor akár népszerűvé is válhat.
A miniszter azt hangoztatta, nem elég csak gondolkodni, cselekedni is kell, mi...
2017-05-26 13:42:40
Ma van a Magyar Természet Napja
... aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy megerősítse a hazai természetvédelem helyzetét. A célok között szerepelt a Magyar Természet Napjának megalapítása, mellyel a hazai természeti értékeink fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

A választás május 22-re esett, mely világszerte a biológiai sokféleség világnapja is egyben.

A kitüntetett nap a te...
2017-05-22 19:28:08
Krónika 1. rész (költségvetés)
... Magyarország külső és belső biztonságának erősítése mellett. Hozzátette: a jövő évi költségvetés, követve a korábbi évek fiskális politikáját, a kiszámíthatóság, a biztonság és a fejlődés értékein alapszik.

ÁSZ: a javaslat hozzájárul Magyarország költségvetési stabilitásához
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke szerint megalapozott a 2018-as költségvetés, a javaslat...
2017-05-17 11:11:57
1 2 3 4 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Angela Merkel, Andrej Babis, Budaházy György, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, Magyar Természet Napja, Václav Klaus, Balog Zoltán, Magyar Természet Napjának, Állami Számvevőszék, társadalmi összetartás, egész közösségért, felelősségnek természetes, német kancellár, modern EU-s, területekre összpontosít, közösségi támogatással, társadalom megosztottságának, egyik jellemző, alaptörvény értékeinek, világra nyitott, teljes korrupt, közeljövőben nagy, cseh állam, ifjabb Václav, volt cseh, egészet messze, szervezetekkel igyekszünk, lehető legtöbb, céljaink hasonlók, eszköztárunk viszont, kormány feladata, családi értékeket, miniszter hozzátette, hazai természetvédelem, célok között, hazai természeti, választás május, biológiai sokféleség, korábbi évek, fejlődés értékein, javaslat hozzájárul, 2018-as költségvetés, aláírásgyűjtésbe, világtalálkozója, külpolitikájának, természetvédelem, helyreállítását, kiszámíthatóság, stabilitásához, szervezeteknek, szervezetekkel, oroszországnak, hátborzongató,
© 2013 TVN.HU Kft.