Belépés
Hátborzongató
... nemzetben. Tudom, hogy az EU nyomás alá helyezi diktatórikus eszközökkel, hogy elfogadjanak bármit, amit az EU akar, beleértve a teljes korrupt Soros-hálózat helyreállítását, amely a magyar nép értékeit akarja aláaknázni".

KÉT ÉVE SZENV...
2017-11-25 14:00:39
Orosz vezetők szerint Oroszországnak evolúcióra, nem pedig forradalomra van szüksége
... Putyin orosz elnök hé...
2017-11-01 17:43:25
Cseh választás - Andrej Babis: az ANO nem jelent veszélyt a demokráciára
... pártja "nem fog tárgyalni az ANO-val a kormánykoalícióról", és továbbra is "a konzervatív-liberális értékeket" fogja védeni. "Arra számítunk, hogy a közeljövőben nagy harc lesz a cseh állam értékei és külpolitikájának irányai körül" - szögezte le.
Az ODS színeiben Prágában képviselőházi mandátumot szerzett az ifjabb Václav Klaus, a volt cseh elnök Václav Klaus fia.
Ivan ...
2017-10-21 20:36:34
Budaházy György gondolatai egy új közjogi rendszerről
... értelemben a mai neoliberális rendszer tényleg a végállomás. De hát nem kell feltétlenül ugyanarra menni, el is lehet az egészet messze kerülni, nem kell versenyezni, mindent az ő ,,értékei" szerint mérni.

Ország-irányítási rendszerek

Alapvetően kétféle ország-irányítási rendszer létezik. Az egyik a vezérelvű, ahol az élen egy tejhatalmú ...
2017-07-05 23:20:54
Novák: országos hálózattá fejlődött a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
... amelyek "valódi értékeket közvetítenek, valódi ügyek mellé állnak, és valódi emberek állnak mögöttük". "Ezekkel a szervezetekkel igyekszünk a lehető legtöbb formában együttműködni, hiszen az értékeink és a céljaink hasonlók, az eszköztárunk viszont különbözik" - fogalmazott.
Elmondta: a kormány feladata, hogy stabil környezetet teremtsen ezeknek a szervezeteknek a működésükhö...
2017-06-21 11:53:04
Családok világtalálkozója - Balog: a családokban van Magyarország jövője
...
Balog Zoltán arról beszélt, ki kell mondani az igazságot, nem szabad megengedni, hogy elnyomják azok hangját, akik a családi értékeket akarják erősíteni. A miniszter hozzátette, a többséget nem mindig könnyű meggyőzni, de ha elég sokszor elmondják az igazságot, akkor akár népszerűvé is válhat.
A miniszter azt hangoztatta, nem elég csak gondolkodni, cselekedni is kell, mi...
2017-05-26 13:42:40
Ma van a Magyar Természet Napja
... aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy megerősítse a hazai természetvédelem helyzetét. A célok között szerepelt a Magyar Természet Napjának megalapítása, mellyel a hazai természeti értékeink fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

A választás május 22-re esett, mely világszerte a biológiai sokféleség világnapja is egyben.

A kitüntetett nap a te...
2017-05-22 19:28:08
Krónika 1. rész (költségvetés)
... Magyarország külső és belső biztonságának erősítése mellett. Hozzátette: a jövő évi költségvetés, követve a korábbi évek fiskális politikáját, a kiszámíthatóság, a biztonság és a fejlődés értékein alapszik.

ÁSZ: a javaslat hozzájárul Magyarország költségvetési stabilitásához
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke szerint megalapozott a 2018-as költségvetés, a javaslat...
2017-05-17 11:11:57
Müncheni konferencia - Német védelmi miniszter: a stabil EU ugyanúgy amerikai érdek, mint az egységes NATO
... emberi méltóság tiszteletén alapuló "értékközösség". Ez a többi között azt jelenti, hogy megengedhetetlen a kínzás, és senki sem tarthat "egyenlő távolságot" a szövetség tagállamaival és az értékeit tagadó, a "határokat és a nemzetközi jogot megkérdőjelező" országokkal szemben.
Hozzátette: együtt kell érvényesíteni azt a közös érdeket, hogy ismét megbízható kapcsolatok alakul...
2017-02-17 16:12:31
Takács Szabolcs: szembe kell nézni a holokauszt világmegrázó tragédiájával
... volt".
A zsidó közösségek elleni erőszakos támadások elszaporodása és az Európa-szerte növekvő antiszemitizmus "közvetlen fenyegetést jelent a demokráciára, civilizációnk alapvető értékeire, valamint társadalmaink általános biztonságára" - hangsúlyozta az államtitkár. Hozzátette, a nemzetközi közösség előtt álló feladat egyértelmű: az olyan súlyos kihívásokat, mint az antisze...
2017-01-26 19:14:46
1 2 3 4 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Andrej Babis, Budaházy György, Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, Magyar Természet Napja, Takács Szabolcs, Václav Klaus, Balog Zoltán, Magyar Természet Napjának, Állami Számvevőszék, egységes NATO, holokauszt világmegrázó, teljes korrupt, közeljövőben nagy, cseh állam, ifjabb Václav, volt cseh, egészet messze, szervezetekkel igyekszünk, lehető legtöbb, céljaink hasonlók, eszköztárunk viszont, kormány feladata, családi értékeket, miniszter hozzátette, hazai természetvédelem, célok között, hazai természeti, választás május, biológiai sokféleség, korábbi évek, fejlődés értékein, javaslat hozzájárul, 2018-as költségvetés, többi között, szövetség tagállamaival, értékeit tagadó, nemzetközi jogot, közös érdeket, zsidó közösségek, nemzetközi közösség, olyan súlyos, természetvédelem, világtalálkozója, külpolitikájának, megengedhetetlen, aláírásgyűjtésbe, antiszemitizmus, helyreállítását, kiszámíthatóság, megkérdőjelező, oroszországnak, szervezetekkel, szervezeteknek, stabilitásához, tragédiájával,
© 2013 TVN.HU Kft.