Belépés
Alkotmányozó nemzetgyűlést!
... magyar állampolgárok, és a birtokaik biztonságban kell, hogy legyenek, ezek ellen semmilyen törvény, cselekedet, de még fenyegetés sem irányulhat. Magyarország biztosítja lakói, területe, és értékei biztonságát, védelmét minden ellene irányuló hatással szemben.

Tényállás: A politikai vezetés 1956 óta idegen érdekeket képvisel: egykor Moszkvai Kreml érdekeit, ma Izrael, ...
2009-03-31 19:17:41
Alkotmányozó nemzetgyűlést, va
... magyar állampolgárok, és a birtokaik biztonságban kell, hogy legyenek, ezek ellen semmilyen törvény, cselekedet, de még fenyegetés sem irányulhat. Magyarország biztosítja lakói, területe, és értékei biztonságát, védelmét minden ellene irányuló hatással szemben.

Tényállás: A politikai vezetés 1956 óta idegen érdekeket képvisel: egykor Moszkvai Kreml érdekeit, ma Izrael, ...
2009-03-30 19:19:14
A Disznófejű Nagyúr 21.
... Valutaalapnak és a Világbanknak létrehozása és kitartó működtetése, a Hetek (a világ legerősebb tőkés országai) pénzügyminisztereinek rendszeres találkozói, a konvertibilis valuták relatív értékeinek szoros keretek közt való fenntartására vonatkozó árfolyamszabályozási egyezmény, az úgynevezett EMS (European Monetary System), az állami jegybankok szerves együttműködése és együttes...
2009-02-03 18:38:22
önbecsülés
... Előfordulhat majd, hogy újra úgy érzi, önbecsülése nincs éppen a magaslatokban. Koncentráljon akkor az itt tanultakra, és dolgozzon a változásért!
Egy kiegyensúlyozott, reális énkép, és értékeink elfogadása boldogságot, és magabiztosságot fog eredményezni. Ennek pedig nyilvánvaló hatása lesz Önre és a környezetére is.

Forrás: http://www.mayoclinic.com/health/sel f-e...
2008-09-28 00:16:25
Vona Gábor közleménye
...

Szeretnénk a saját gondolatainkat elmondani, az emberek tapasztalatát megismerni, kérdéseiket összegyűjteni, hogy még az idén egy olyan uniós programmal állhassunk elő, amely alkalmas értékeink és érdekeink képviseletére, és amely végre utat vág a hazai, EU-val kapcsolatos hazugságok és maszatolások erdejében.

Fontosnak tartom elmondani, hogy a mai naptól n...
2008-09-10 13:13:34
Közlemény angolul és magyarul
... Szeretnénk a saját gondolatainkat elmondani, az emberek tapasztalatát megismerni, kérdéseiket összegyűjteni, hogy még az idén egy olyan uniós programmal állhassunk elő, amely alkalmas értékeink és érdekeink képviseletére, és amely végre utat vág a hazai, EU-val kapcsolatos hazugságok és maszatolások erdejében.

Fontosnak tartom elmondani, hogy a mai naptól nem...
2008-09-03 20:20:39
Nincs Cím
... korlátozottabb lesz, a rögeszmék egyre jobban elhatalmasodnak rajta.

A két főszereplőn kívül Mercutiónak jut a legértékesebb szerep. Ő képviseli talán a legteljesebben a fiatalság értékeit és korlátait. Saját megismerő képességét korlátlannak véli, mindent értelmez amit érzékel. Korai halála azt jelképezi, hogy a korlátlan szabadság érzése csupa ábránd. ( Ennek ellenére...
2008-08-22 13:09:26
Fizikai és asztrofizika
... elméletét az alábbiakban.

Egy adott erejű gravitációs térből egy más erejű gravitációs térbe
átnézve és "átmérve" a mért, időtől függő fizikai mennyiségek értékei a
szerző korábbi, fent hivatkozott elmélete alapján a mért térben levő és a
mérés helyén levő idő telési sebességek arányától is függenek.

Egy hatalmas tömegű ...
2008-08-08 21:21:35
Bika
...BIKA (IV 21.-V 20.)
A legfontosabb számára az, hogy tisztában legyen saját értékeivel. Elsősorban egy stabil állásra és rendszeres jövedelemre törekszik. Igyekszi...
2008-07-17 11:50:26
Gazdagodás a horoszkóp tükrébe
... cikkekhez és a közügyekhez.

Ha a horoszkópodban rosszul áll a Hold, akkor anyagi javaid is úgy változnak, mint az apály és a dagály. Szívesen adsz mindent szellemi vagy anyagi értékeidből, de ehhez szükséges, hogy érzelmileg érintve legyél. Félsz a szegénységtől, annak ellenére, hogy veleszületett képességeid vannak a pénzszerzésre.

Külföldön nem tudsz olya...
2008-07-01 20:34:20
1 2 3 6 7 9 10 12 13 14 
Címkék: Disznófejű Nagyúr, Vona Gábor, Nincs Cím, Moszkvai Kreml, European Monetary System, horoszkóp tükrébe, birtokaik biztonságban, politikai vezetés, világ legerősebb, konvertibilis valuták, állami jegybankok, saját gondolatainkat, emberek tapasztalatát, olyan uniós, rögeszmék egyre, legértékesebb szerep, fiatalság értékeit, korlátlan szabadság, mért térben, legfontosabb számára, stabil állásra, horoszkópodban rosszul, kiegyensúlyozott, elhatalmasodnak, magabiztosságot, korlátozottabb, együttműködése, gondolatainkat, legteljesebben, horoszkópodban, magaslatokban, nemzetgyűlést, koncentráljon, legértékesebb, tapasztalatát, szegénységtől, állampolgárok, veleszületett, konvertibilis, fenntartására, képviseletére, összegyűjteni, valutaalapnak, pénzszerzésre, magyarország, maszatolások, környezetére, előfordulhat, asztrofizika, világbanknak, alkotmányozó, legfontosabb, biztonságban, korlátlannak, eredményezni, főszereplőn, kapcsolatos, gravitációs, mennyiségek, hivatkozott, mercutiónak, photobucket, önbecsülése, létrehozása,
© 2013 TVN.HU Kft.