Belépés
Mai horoszkopunk: ....
...

Ennél az aspektusnál a biztonságvágya és bizonyos értékekhez való kötődése csupán eszközül szolgálnak az utazásaihoz, meggyőződéseihez és nézeteihez. Az állandóság iránti igénye, a stabil értékei kifejeződésre jutnak a nézeteiben, eszméiben, igazságérzetében, és minden olyan meggyőződésében, amelyet próbál másoknak is közvetíteni.
...
2007-05-31 13:12:25
Az ellenzék ereje
... belső egységet teremtő vezetője, gyarapodó számú
elfogadott politikusa, van ellenzékben is terebélyesedő intézményi hálózata,
világos ellenfélképe, és vannak közösen vállalt értékei, céljai.
Erejéből olyan okos gesztusokra is futhatja, amelyekkel magához köti az új
többség megteremtéséhez nélkülözhetetlen, az utóbbi hónapokban hol hozzá
csapódó, hol el...
2007-05-21 23:55:34
Mai horoszkopunk: ......
... 20.


Ennél az aspektusnál a biztonságvágya és bizonyos értékekhez való kötődése csupán eszközül szolgálnak az utazásaihoz, meggyőződéseihez és nézeteihez. Az állandóság iránti igénye, a stabil értékei kifejeződésre jutnak a nézeteiben, eszméiben, igazságérzetében, és minden olyan meggyőződésében, amelyet próbál másoknak is közvetíteni....
2007-05-10 22:16:21
Politikai koncert: vezényel Or
Csapó Endre : Politikai koncert: vezényel Orbán Viktor
Megjelent a Magyar Élet (Ausztrália) 2007. március 1-i számában.

Országértékelô beszédet mondani államfôi szokás olyan országokban, ahol az államfô nemcsak a címet viseli, de irányítója is a politikának.
Magyarországon a rendszerváltoztatók megegyeztek abban, hogy nem bízzák a népre az elsô ember megvála...
2007-03-09 17:13:07
Demográfia, közegészség
... növekedett. Ez a legmagasabb érték a várható élettartamok csaknem százéves idősorában, nemzetközi összehasonlításban azonban alacsony. (A születéskor várható átlagos élettartam magyarországi értékei 1970-ben 2 évvel, 2001-ben pedig már 6,7 évvel maradtak el az EU-átlagtól.)

A haláloki struktúrában a keringési rendszer betegségei, a daganatok, az emésztőrendszer és a lég...
2006-10-15 21:54:12
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Csapó Endre, Orbán Viktor, Magyar Élet, ellenzék ereje, állandóság iránti, stabil értékei, utóbbi hónapokban, államfô nemcsak, címet viseli, elsô ember, legmagasabb érték, várható élettartamok, születéskor várható, haláloki struktúrában, keringési rendszer, nélkülözhetetlen, igazságérzetében, meggyőződéseihez, megteremtéséhez, meggyőződésében, emésztőrendszer, biztonságvágya, magyarországon, terebélyesedő, kifejeződésre, magyarországi, országértékel, struktúrában, csillaglilla, ellenfélképe, horoszkopunk, élettartamok, gesztusokra, születéskor, aspektusnál, közvetíteni, ellenzékben, utazásaihoz, közegészség, országokban, legmagasabb, megegyeztek, politikának, csillagkert, nézeteiben, intézményi, növekedett, elfogadott, demográfia, állandóság, politikusa, irányítója, amelyekkel, ausztrália, idősorában, nézeteihez, nemzetközi, szolgálnak, értékekhez, élettartam, hónapokban, betegségei, politikai, keringési, eszméiben, megjelent, gyarapodó, daganatok, vezényel, eszközül, haláloki,
© 2013 TVN.HU Kft.