Belépés
Krónika 1. rész (költségvetés)
... Magyarország külső és belső biztonságának erősítése mellett. Hozzátette: a jövő évi költségvetés, követve a korábbi évek fiskális politikáját, a kiszámíthatóság, a biztonság és a fejlődés értékein alapszik.

ÁSZ: a javaslat hozzájárul Magyarország költségvetési stabilitásához
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke szerint megalapozott a 2018-as költségvetés, a javaslat...
2017-05-17 11:11:57
Müncheni konferencia - Német védelmi miniszter: a stabil EU ugyanúgy amerikai érdek, mint az egységes NATO
... emberi méltóság tiszteletén alapuló "értékközösség". Ez a többi között azt jelenti, hogy megengedhetetlen a kínzás, és senki sem tarthat "egyenlő távolságot" a szövetség tagállamaival és az értékeit tagadó, a "határokat és a nemzetközi jogot megkérdőjelező" országokkal szemben.
Hozzátette: együtt kell érvényesíteni azt a közös érdeket, hogy ismét megbízható kapcsolatok alakul...
2017-02-17 16:12:31
Takács Szabolcs: szembe kell nézni a holokauszt világmegrázó tragédiájával
... volt".
A zsidó közösségek elleni erőszakos támadások elszaporodása és az Európa-szerte növekvő antiszemitizmus "közvetlen fenyegetést jelent a demokráciára, civilizációnk alapvető értékeire, valamint társadalmaink általános biztonságára" - hangsúlyozta az államtitkár. Hozzátette, a nemzetközi közösség előtt álló feladat egyértelmű: az olyan súlyos kihívásokat, mint az antisze...
2017-01-26 19:14:46
Puch László tulajdonába került a Népszava és a Vasárnapi Hírek
... hetilapok piacán. Folytatódik a Népszava és a Vasárnapi Hírek integrációja; az átalakítás célja, hogy az integrált szerkesztőség megőrizze a Népszava baloldali-demokrata hagyományát és értékeit, ugyanakkor a megújult napilap képessé váljon a Népszabadság által hagyott űr betöltésére, az egykori Népszabadság-olvasók megszólítására is - olvasható a közleményben.
Október 20-án a...
2016-12-20 14:33:21
Az amerikai elnök az elzárkózó politika kísértésétől óv
... lapnak.
A Katimerini című napilap munkatársának nyilatkozva az amerikai elnök azt fejtegette: a legjobb esély a fejlődésre az, ha "nem zárkózunk önmagunkba, hanem éppen ellenkezőleg, közös értékeink hangsúlyozásával közösen dolgozunk azon, hogy politikai és gazdasági intézményeink biztonságot és jólétet biztosítsanak mindenkinek, aki megérdemli".
Obama kitért az európai...
2016-11-13 07:04:29
Amerikai elnökválasztás - Colleen Bell: folytatni kell az együttműködést Európával
... fogalmazott: noha most úgy tűnhet, a választás teljesen megosztotta az Egyesült Államokat, az amerikai társadalmat továbbra is erősen összetartják a demokrácia, az egyenlőség és a szaba...
2016-11-09 19:42:09
Lízingszövetség: a növekvő kkv-k élnek leginkább a lízinggel
... árbevételű magyarországi cégek k...
2016-09-22 10:41:29
Augusztus 20. - Simicskó: a magyar állam stabil pont a változó világban
...
Simicskó István kiemelte, a honvédelem "valós nemzeti ügyünk": kultúránk, nyelvünk, nemzeti értékeink, identitásunk, államunk megőrzése mindannyiunk feladata.
Ezzel együtt a haza védelem elsősorban a Magyar Honvédség, és mostantól a szombaton esküt tevő fiatal honvédok feladata is - tette hozzá.
Mint mondta: a történelemre visszatekintve egyetlen állandó, ugyanoly...
2016-08-20 10:01:10
A jelek körülöttünk vannak
... tevékenységekben is megtalálja az örömöt. Lassan, fokozatosan, de igen tudatosan fejlődik. Fontos életében a rendszeresség.
dió: vele született bölcsesség és tehetség rejtőzik benne, ám értékeit nehezen mutatja meg a világnak, türelemre, biztonságra van szüksége ahhoz, hogy kitárulkozzon.
dinó: kényelmes, komótos, szeret szemlélődni, álmodozni. Fantáziája élénk, szívesen...
2016-08-10 21:53:30
Hasmagyarok, szívmagyarok, seggmagyarok
... kilométerhosszú ájtatos szemforgatásból, a folyamatosan kereszténységre hivatkozó ideológiai-vallási katyvaszból, amit összehordott:

Minden olyan közösségnek, amelyik szeretné, hogy az értékei megjelenjenek a közéletben, beépüljenek az ország életébe, annak szüksége van háttérintézményekre, olyan háttérközösségekre, ahonnan jön a muníció. Egyetlen háborút sem lehet úgy ...
2016-06-14 10:31:26
1 2 3 4 5 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Takács Szabolcs, Puch László, Vasárnapi Hírek, Colleen Bell, Állami Számvevőszék, Egyesült Államokat, Simicskó István, Magyar Honvédség, egységes NATO, holokauszt világmegrázó, amerikai elnök, elzárkózó politika, együttműködést Európával, növekvő kkv-k, magyar állam, változó világban, jelek körülöttünk, korábbi évek, fejlődés értékein, javaslat hozzájárul, 2018-as költségvetés, többi között, szövetség tagállamaival, értékeit tagadó, nemzetközi jogot, közös érdeket, zsidó közösségek, nemzetközi közösség, olyan súlyos, átalakítás célja, integrált szerkesztőség, megújult napilap, legjobb esély, választás teljesen, amerikai társadalmat, haza védelem, szombaton esküt, történelemre visszatekintve, folyamatosan kereszténységre, értékei megjelenjenek, ország életébe, megengedhetetlen, hangsúlyozásával, tevékenységekben, szemforgatásból, lízingszövetség, kilométerhosszú, kereszténységre, kiszámíthatóság, antiszemitizmus, együttműködést, visszatekintve, elnökválasztás, megszólítására, megkérdőjelező,
© 2013 TVN.HU Kft.