Belépés
Még gazdagabbak lettek a szupergazdagok
... hatalmas vagyonhoz örökség útján jutottak.

A milliárdosok között 701 fő van 70 év fölött. Így a jelentés készítői arra számítanak, a következő két évtizedben - tekintettel a statisztikailag várható élettartamra - ezek vagyona részben öröklés, részben filantróp tevékenységek tárgya lesz.

Az UBS a felhalmozott vagyonok további növekedésére számít. Ugyanakkor mé...
2018-10-27 17:00:24
Igazságok!
... keresi.

A törhetetlen játékok legfőbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.

Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit....
2018-09-17 11:49:54
Erőszakmentes eszköz Európa iszlamizálódásának megelőzésére
... van a központja, az aktivitása jelenleg a visegrádi országokban a legerősebb. Az általunk alkalmazott módszer Bill Warner munkásságán alapszik. A matematikus-fizikus professzor statisztikailag viszonyult az iszlámhoz, érzelemmentesen áll a kérdéshez. A nagy világvallásokat 40 éve kutatja, s a keresztény, zsidó, buddhista vagy hindu tanításoktól teljesen eltérőnek találta az iszlám...
2018-09-04 19:24:56
Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
... jellemeznek, és amely gép technológiai eszközökkel és némi programozással úgy átalakítható, hogy megfeleljen az ő jogi formalizmusuknak. A választás jogát úgy értelmezik, az embereknek statisztikailag kötelező különbözőt választaniuk az általuk felkínált döntési mezőkben, mert a ,,szabadság" csak akkor érvényesül szerintük, ha az emberek a józan ésszel és az érdekeikkel...
2018-08-14 22:29:47
Az Egység Törvénye
... néha nem teljesen egységesek a hívásukban, ezért kevesebb egy picivel a négyzetezés*. Vagyis egy statisztikai veszteség lép föl egy adott hívási lépcső során. Mindazonáltal ebből a statisztikailag korrigált információból talán megérthető a négyzetezési mechanizmus.

7.6 Kérdező: Jelenleg a Föld bolygón körülbelül hány entitás igényli a szolgálataidat?

Ré: Szem...
2018-08-06 13:45:26
Súlyos atomreaktor-balesetek a világon
... későbbiekben ezzel kapcsolatos betegségekben. A korábbi becslések 30-40 000 többlet halálesetről szóltak, ezt később korrigálták 4000-re; az európai lakosság (közel 100 millió fő) 20%-a statisztikailag rákban hal meg, így a Csernobil miatti halálesetek statisztikailag nem kimutathatók, mely azt jelenti, hogy a természetes ingadozáson belül van ezen esetek száma.

1. Hiro...
2018-07-31 21:40:49
Három orvos cenzúrázott publicisztikája a gender-tudományról
... beteg emberek. Sőt megágyazott, annak a folyamatnak, amit ma ,,genderideológiaként" ismerünk.

A fajok között a fajtalanság aránya elenyésző. Az állatoknál statisztikailag nulla, az embernél a komolyan vehető kutatások adatai szerint 1% alatti az összes szexuális deviancia együttvéve. Ehhez képest a HIV-sal (a betegség amit okoz eredetileg nem AIDS, hanem GRID...
2018-07-14 17:44:14
Alkothatunk új szavakat?
......Te MINŐSÉGI KÜLÖNBSÉGET akarsz tenni, színek-és-színek között?!... Milyen alapon?...

Nekünk, embereknek, itt a Földön, nagy általánosságban (statisztikailag) a KÉK és a ZÖLD a legkedvesebb színünk! És ez logikus is, hiszen AZOK A SZÍNEK A LEGMEGHATÁROZÓBBAK ezen a bolygón! - A legmeghatározóbbak, érted?... A kék bolygó... Emlékszel?... ;)
A Föld bolygónak a...
2018-07-04 22:06:05
Rupert Sheldrake – Tudatunk az agyunkon túl
... az alany hangosan kitalálja, hogy “néz" vagy “nem néz".

Több mint 100 ezer vizsgálatot végeztek, és az eredmények túlnyomórészt pozitívak, és statisztikailag nagymértékben szignifikánsak. Az érzés, hogy valaki néz akkor is működik, ha az embereket egy zárt láncú TV-n keresztül figyelik.

Az állatok is érzékenyek arra, ha egy ember nézi ...
2018-05-20 12:05:16
We Shall Fight! We Shall Never Surrender! - Harcolni fogunk! És soha nem adjuk fel! - Vetted, Fidesz-bagázs...?
......Ha csak így nem...

Egy bagázs szánalmas, kisstílű, nacionalista senkiházi megpróbál soviniszta játékot űzni a történelmi tényekkel
Nemzetközi sajtószemle
2018. február 18. - Szelestey
• Magyarország és Lengyelország nem maradhat az unió tagja, ide legalábbis ki kell kerülnie a nagy kedvezményezettek sorából, ha továbbra is szabotál.
• N...
2018-05-08 23:52:07
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....71 72 73 
Címkék: Botond Bálint, GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG, Egység Törvénye, Rupert Sheldrake, Shall Fight, Shall Never Surrender, Bill Warner, MINŐSÉGI KÜLÖNBSÉGET, AZOK SZÍNEK LEGMEGHATÁROZÓBBAK, milliárdosok között, jelentés készítői, statisztikailag várható, felhalmozott vagyonok, törhetetlen játékok, élet előttem, aktivitása jelenleg, visegrádi országokban, általunk alkalmazott, nagy világvallásokat, választás jogát, embereknek statisztikailag, általuk felkínált, józan ésszel, statisztikai veszteség, adott hívási, statisztikailag korrigált, négyzetezési mechanizmus, korábbi becslések, európai lakosság, természetes ingadozáson, fajok között, fajtalanság aránya, állatoknál statisztikailag, komolyan vehető, összes szexuális, betegség amit, legkedvesebb színünk, alany hangosan, eredmények túlnyomórészt, zárt láncú, ember nézi, bagázs szánalmas, történelmi tényekkel, unió tagja, nagy kedvezményezettek, formalizmusuknak, statisztikailag, általánosságban, publicisztikája, világvallásokat, érzelemmentesen,
© 2013 TVN.HU Kft.