Belépés
Koreai-félsziget - Mike Pompeo: semmi sem változott a Phenjannal folytatott tárgyalásokat illetően
... Változatlanul én vagyok a delegáció vezetője. Nyilvánvalóan Donald Trump elnök a diplomáciai erőfeszítések felelőse, de a csapatot én irányítom".
Mike Pompeo hozzáfűzte azt is, hogy Stephen Biegun, a külügyminisztérium észak-koreai különmegbízottja szintén folytatja munkáját. "Meggyőződésem, hogy valódi esélyünk van Észak-Korea atomfegyver-mentesítésére" - szögezte le a tárc...
2019-04-19 18:41:38
Miami tenisztorna - Thiem kiesett
... 6:2Vang (kínai, 18.)-Konta (brit) 6:4, 6:0Szevasztova (lett, 11.)-Siniaková (cseh) 6:2, 0:6, 6:4Kerber (német, 8.)-Muchová (cseh) 3:6, 6:3, 6:3Maria (német)-Giorgi (olasz, 29.) 6:3, 6:4Stephens (amerikai, 4.)-Dzsabur (tunéziai) 6:2, 6:3S. Williams (amerikai, 10.)-Peterson (svéd) 6:3, 1:6, 6:1Putyinceva (kazah)-Bencic (svájci, 23.) 6:3, 7:5Halep (román, 2.)-Townsend (amerikai) 6:1,...
2019-03-23 13:32:09
A Pentagon etikai vizsgálatot indít Patrick Shanahan ügyvezető miniszter ellen
... tudomása szerint repülőgépgyári dolgozók nem egyszer felhívták a figyelmet a biztonsági hiányosságokra, de az FAA menedzsmentje felülírta az aggodalmakat.
Donald Trump elnök kedden este Stephen Dickson személyében új vezetőt nevezett ki a szövetségi légügyi hatóság élére. Diskson korábban a Delta Airlines légitársaság igazgatója volt.
A képviselőház közlekedéssel és in...
2019-03-20 21:48:49
Brexit - Theresa May csak rövid halasztást kér
... Brexit-megállapodás múlt kedden elvetett verzióját "változatlan vagy jórészt változatlan" formában újból a ház elé terjessze vitára és szavazásra.
A brit kabinet több tagja, köztük Stephen Barclay Brexit-ügyi miniszter ennek ellenére jelezte, hogy a kormány a jövő héten mégis megpróbálja újból szavazásra terjeszteni az EU-val novemberben elért Brexit-megállapodást.
Ebből...
2019-03-20 11:11:21
Amerikai legfelsőbb bíróság: a kormánynak joga van a kitoloncolásra váró migránsok fogva tartására
... meghatározása, hogy a migránsokat börtönbüntetésük letöltése után mennyi idővel és mennyi időre lehet, vagy nem lehet letartóztatni. Az egyet nem értésüket kifejező liberális bírók egyike, Stephen Breyer azt kérdőjelezte meg, vajon a kongresszusnak a törvény megalkotásakor valóban az volt-e a szándéka, hogy lehetővé tegye emberek letartóztatását és meghatározatlan ideig történő fo...
2019-03-19 22:42:06
Brexit - May júniusig tartó halasztást kér, hosszabb halasztás lehetőségével
... kormány".
Leadsom a kiszivárgó hírek szerint azt szorgalmazta, hogy az Egyesült Királyság legkésőbb június 30-án, lehetőleg mindenféle megállapodás nélkül lépjen ki az EU-ból.
Stephen Barclay Brexit-ügyi miniszter ugyanakkor a BBC rádiónak nyilatkozva nem zárta ki, hogy a kormány a jövő héten ismét kísérletet tehet az EU-val novemberben elért kilépési megállapodás elfog...
2019-03-19 22:41:22
Trump megvétózta a rendkívüli állapotot elutasító kongresszusi döntést
... hatáskör lehetőséget ad erre. "Az elnöki kiáltvány a rendkívüli állapotról ésszerűen értelmezte a jelenlegi helyzetet határbiztonsági és humanitárius válságként" - fogalmazott a levélben Stephen Boyd miniszterhelyettes, majd leszögezte, hogy "a határon uralkodó válság rendkívüli állapotként is jellemezhető, még ha nem is teljesen új jelenség".
Az Egyesült Államok 15 tagállama...
2019-03-15 23:12:25
Brexit - Brit kormányzati jogtanácsos: csökkentek, de nem szűntek meg a megállapodásból eredő jogi kockázatok
... brit kormány jogi főtanácsadója arról a több részből álló kiegészítő megállapodásról adott kedden háromoldalas szakvéleményt, amelyről Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök és Stephen Barclay, a Brexit-ügyi tárca vezetője állapodott meg hétfő éjjel Srasbourgban Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével és Michel Barnier-val, a bizottság Brexit-főtárgyalójá...
2019-03-12 15:38:23
Stephen Hawkingra emlékezik az új brit 50 pennys
...
A 76 éves asztrofizikus a világ egyik legkiemelkedőbb tudósa volt, egyebek mellett a fekete lyukak kutatásában végzett úttörő munkát. Hawking emlékét az új 50 pennys pénzérme örökíti meg, ezzel olyan tudósok közé kerül, mint Isaac Newton és Charles Darwin, akiknek képmása szintén pénzérméken szerepel.
Az 50 pennys érmét tervező Edwina Ellis elmondta, hogy alkotását a fiz...
2019-03-12 12:37:41
Brexit - Brit kabinetminiszter: jogilag kötelező erejű módosításokat sikerült elérni
...
Theresa May miniszterelnök és Stephen Barclay, a Brexit-ügyi tárca vezetője hétfő este Strasbourgba utazott, ahol soron kívüli tárgyalást tartottak Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével és Michel Barnier-val, a bizottság Brexit-főtárgyalójával.
David Lidington, a kabinetirodát vezető miniszter - aki e minőségében Theresa May helyettesének számít - alsóhá...
2019-03-12 10:18:45
1 2 3 ...........................166 167 ..............249 250 .............331 332 333 
Címkék: Mike Pompeo, Patrick Shanahan, Theresa May, Stephen Hawkingra, Nyilvánvalóan Donald Trump, Stephen Biegun, Donald Trump, Stephen Dickson, Delta Airlines, Stephen Barclay Brexit-ügyi, Stephen Breyer, Egyesült Királyság, Stephen Boyd, Egyesült Államok, Stephen Barclay, Srasbourgban Jean-Claude Junckerrel, Európai Bizottság, Michel Barnier-val, Isaac Newton, Charles Darwin, Edwina Ellis, Jean-Claude Junckerrel, David Lidington, kormánynak joga, kitoloncolásra váró, rendkívüli állapotot, megállapodásból eredő, delegáció vezetője, diplomáciai erőfeszítések, biztonsági hiányosságokra, szövetségi légügyi, képviselőház közlekedéssel, brit kabinet, jövő héten, migránsokat börtönbüntetésük, törvény megalkotásakor, kiszivárgó hírek, elnöki kiáltvány, rendkívüli állapotról, jelenlegi helyzetet, levélben Stephen, határon uralkodó, több részből, világ egyik, fekete lyukak, kabinetirodát vezető, különmegbízottja, börtönbüntetésük, kabinetminiszter, megállapodásból, főtárgyalójával, határbiztonsági, letartóztatását,
© 2013 TVN.HU Kft.