Belépés
Kunhalmi: a tavak környezetének védelméről is szól az MSZP népszavazási kezdeményezése
... hozzá.
Kunhalmi Ágnes szerint nemcsak az adott önkormányzatokat, hanem az egész országot érinti, hogy a természetes tavaknál mi a helyzet.
"Ha most nem lépünk, akkor még a meglévő szabad strandokat is be fogják szántani" - hangoztatta.
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke arról beszélt, napi téma a Balatonon az emberek között, hogy egyre jobban lopják a tavat a "Ner olig...
2020-08-15 13:22:30
Mindenki a Balatonra menekült a meleg elől
... csak olyanok, mint a gyerekek: van, aki beleveti magát a vízbe, de van aki csak félénken ácsorog.
A Balaton környékén ezen kívül Balatonföldváron és a Fony...
2020-08-03 08:25:01
ITM: gyermektáborokat és aquaparkokat vizsgált a fogyasztóvédelem
... hatóság a nyári szünet alatt az egész országban ellenőrzi azokat a táborokat, ahol a gyermekek az aktív szórakozásukat biztosító eszközöket használhatnak, és azokat a kalandparkokat, strandokat is, amelyekben nyári táborokat szerveznek.
A kormányhivatalok július közepéig országosan 169 gyermektáborban végeztek helyszíni ellenőrzést, mintegy harmadukban volt valamilyen aktív s...
2020-07-31 08:51:23
Az MSZP a tavak "fideszes gyarmatosítása" ellen nyújtott be népszavazási kezdeményezést
... közölte, három kérdésben kezdeményeznek népszavazást.
Szeretnék elérni, hogy lehessen ingyen fürdeni a Balatonban. A második kérdés arra vonatkozik, hogy a ma még köztulajdonban lévő strandokat ne adják el, azok ne kerüljenek a "ner-lovagok" tulajdonába. Tiltsuk meg ezek eladását! - szólított fel.
Az ellenzéki politikus ismertetése szerint a harmadik kérdéssel változtatá...
2020-07-29 00:53:33
Bezárni a strandokat
Bezárni a strandokat, maszkot hordani, tesztelni - javasolja az immunbiológiai intézet korábbi igazgatója
Most népszerűtlen dolgot fogok mondani: nem kéne nyitva tartana strandokat, nyilatkozta Falus András immonológus szakértő, Széchenyi-díjas tudós, a Semmelweis Egyetem Genetikai Sejt- és Immunbiológiai Intézetének korábbi igazgatója az Inforádiónak.

Falus ugyani...
2020-07-23 19:17:40
LMP: cselekvőképes zöldhatóságokra van szükség
... szerepe van a tó jó vízminőségének megőrzésében, emellett sok növény- és állatfajnak adnak otthont.
Hangsúlyozta, az utóbbi időben azért irtják a balatoni nádasokat, hogy a helyükön strandokat, épületeket hozzanak létre.
Ez azért lehetséges, mert a kormány rendkívül meggyengítette a környezet- és természetvédelmi intézményrendszert, ráadásul az építkezési törvényt is f...
2020-07-19 15:02:47
Az idén is Kék Hullám Zászlókkal minősítették a balatoni strandokat
...
A szervezők tájékoztatása szerint a legjobbaknak járó, ötcsillagos Kék Hullám Zászlót 17 strandüzemeltető tűzheti ki, négycsillagost 14, háromcsillagosat 3, kétcsillagosat egy strand nyert el.
Különdíjat kapott a Balaton járványügyi védekezésben legfelkészültebb strandja, amely ugyancsak a gyenesdiási lett. A Balatoni Turizmus Szövetség a legdinamikusabban fejlődő strand...
2020-07-15 15:16:24
Koronavírus - MSZP: a kormány tegye ingyenessé a vízparti strandokat!
... szocialista országgyűlési képviselő.
Kiemelte, a kabinetnek a korábban bevezetett ingyenes parkoláshoz és közter...
2020-07-12 17:52:24
Koronavírus - Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban lezárták az éttermeket
... Jerseyt. Andrew Cuomo, New York állam kormányzója a hétfői sajtóértekezletén haragosan reagált arra, hogy a hétvégén nagy tömegek népesítették be a New York városhoz közeli tengerparti strandokat úgy, hogy közben nem tartották be a társasági távolságtartásra vonatkozó javaslatokat.
Hétfőn két amerikai egyetem - a massachusettsi Cambridge-ben lévő Harvard és a New Jersey álla...
2020-07-06 22:13:05
Agyevő amőba fertőzött meg egy embert Floridában, az egészségügyi hatóságok riadót fújtak
... Hillsborough megye egész területére érvényes figyelmeztetést tettek közzé, és ez Tampa környékén van.
Minden lakost és turistát figyelmeztettek, hogy kerülje a nem tengervizeket és a strandokat, a csapvizet csakis felforralva használja, és kerülje, hogy bármilyen víz az orrába jusson.
Az egysejtű amőbák meleg vízben tenyésznek, tavakban, folyókban, csatornákban és az o...
2020-07-06 07:04:40
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Hullám Zászlókkal, Kunhalmi Ágnes, Komjáthi Imre, Falus András, Semmelweis Egyetem Genetikai Sejt-, Immunbiológiai Intézetének, Hullám Zászlót, Balatoni Turizmus Szövetség, Andrew Cuomo, tavak környezetének, meleg elől, balatoni strandokat, kormány tegye, vízparti strandokat, fertőzöttek száma, embert Floridában, egészségügyi hatóságok, adott önkormányzatokat, egész országot, természetes tavaknál, meglévő szabad, emberek között, nyári szünet, egész országban, aktív szórakozásukat, kormányhivatalok július, második kérdés, ellenzéki politikus, harmadik kérdéssel, immunbiológiai intézet, utóbbi időben, balatoni nádasokat, helyükön strandokat, kormány rendkívül, építkezési törvényt, szervezők tájékoztatása, legjobbaknak járó, strand nyert, gyenesdiási lett, legdinamikusabban fejlődő, korábban bevezetett, hétfői sajtóértekezletén, hétvégén nagy, társasági távolságtartásra, massachusettsi Cambridge-ben, csapvizet csakis, orrába jusson, egysejtű amőbák, távolságtartásra, strandüzemeltető,
© 2013 TVN.HU Kft.