Belépés
Koronavírus - Oroszországban és Ukrajnában is terjed a járvány, újabb szigorító intézkedések
... kelet-ukrajnai Dnyipróban is bevezetik a Kijevben múlt szombat óta érvényben lévő korlátozást, amely szerint a tömegközlekedési eszközöket csak az egészségügyi intézmények, a gyógyszertárak és a stratégiai fontosságú vállalatok dolgozói vehetik igénybe. A városban - éppúgy, mint Kijevben - már egy hete nem közlekedik a metró. Hasonló intézkedést léptettek életbe szerdától Odesszáb...
2020-03-25 10:31:42
Koronavírus - Speciális biztonsági intézkedéseket rendelt el a Mavir Zrt.
...
A közleményben kiemelték, hogy a Mavir Zrt. a magyar gazdaság működőképessége szempontjából stratégiai fontosságú vállalat, hiszen garantálja az ország villamos energia ellátásbiztonságát, felügyeli és működteti a kritikus infrastruktúrának számító nagyfeszültségű átviteli hálózatot, valamint összehangolja a villamosenergia-rendszer működését a szomszédos hálózatokkal.
...
2020-03-16 07:51:20
Szíria - Putyin és Erdogan megállapodott: éjféltől tűzszünet lép életbe Idlíbben
... szerint egyébként a Törökország által támogatott, a ...
2020-03-05 20:22:44
Szíria - Törökbarát felkelők lelőtték a kormányerők egyik repülőgépét Idlíbben
... felett, kétszer is átlépve a hangsebességet alacsony magasságban. A hírportál értesülése alapján a repülő légicsapás végrehajtására készült a Szarákib körüli falvakban.
Szarákib stratégiai fontosságú, autópálya mentén fekvő település, amelyet a törökbarát lázadó csoportok a héten foglaltak vissza az orosz légierő támogatta szíriai hadseregtől.
Ezzel párhuzamosan Hulusi A...
2020-03-01 12:32:20
Erdélyből érkeztek autóbuszok a Közlekedési Múzeum gyűjteményébe
... gyűjteményébe került másik autóbusz a székelyföldi közforgalmú buszközlekedés egyik legjellemzőbb típusa, egy Ikarus 256-os, azonban a magyar járművek már innen is sorra tűnnek el, így stratégiai fontosságú volt, hogy ezeket megmentsük az új Közlekedési Múzeum számára" - hangsúlyozta a buszok érkezése kapcsán Vitézy Dávid főigazgató.
A múzeum közleménye szerint a most a gyűjt...
2020-01-24 13:01:37
Varga Ivett vezeti a BKK-t február elsejétől
...
A közlekedési szakember, aki 2019-től a BKK stratégiai és innovációs igazgatói posztját töltötte be, a Főpolgármesteri Hivatal nyílt pályázatán nyerte el megbízatását - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Varga Ivett Nemesdy Ervint váltja a BKK vezérigazgatói posztján.
Mint írták, Varga Ivett tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és a Budapesti ...
2020-01-23 12:12:31
AM: új lendületet vehet a generációváltás az agráriumban
... generáció, ebben a szektorban a 65 év feletti gazdaságvezetők aránya meghaladta a 40 százalékot.
Szinay Attila hangsúlyozta: a mezőgazdaság a magyar nemzetgazdaság kiemelkedő fontosságú stratégiai ágazata, kiemelt szerepe van a biztonságos és egészséges élelmiszertermelésben, a vidéki foglalkoztatásban, a természeti erőforrásokkal való hatékony és fenntartható gazdálkodásban...
2020-01-17 14:41:44
Románia továbbra is támogatja az EU nyugat-balkáni bővítését
... leállítaniuk vagy késleltetniük a bővítési tárgyalásokat. Leszögezte, hogy a román külpolitika fő pillére továbbra is az EU- és a NATO-tagság, valamint az Egyesült Államokkal kötött stratégiai partnerség. Iohannis közölte, Románia továbbra is céljának tekinti a schengeni csatlakozást.
Beszédében megemlítette, hogy különös figyelmet szentelnek a Németországgal, Franciaországg...
2020-01-16 15:01:46
Új festőhangárt építenek a budapesti repülőtéren
... repülőgép-festéssel kiegészülve európai szinten is egyedi szolgáltatási portfólió áll majd rendelkezésükre.
Christophe Cador, a Satys Group alapítója és vezérigazgatója azt mondta, Budapest stratégiai fontosságú helyszín, három jelentős karbantartó cég is települt a repülőtérre, de egyik sem rendelkezik festőhangárral.
Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatój...
2019-12-18 18:11:41
Nagy István: 2020-tól 25 százalékkal több támogatást kapnak a méhészek
...
A tárcavezető a magyar méhészek XI. világtalálkozóján azt mondta: a magyar méhészet kicsi, de stratégiai fontosságú ágazat, amely nélkül nagy ágazatok kerülnének bajba.
Hangsúlyozta: a méhek által végzett beporzás nélkül a biológiai sokszínűség kerülne veszélybe. Erre tekintettel a kormány ebben az évben bevezette a beporzási támogatást, amelynek összege méhcsaládonként...
2019-11-24 13:32:10
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....65 66 67 
Címkék: Mavir Zrt, Közlekedési Múzeum, Varga Ivett, Nagy István, Hulusi, Vitézy Dávid, Főpolgármesteri Hivatal, Varga Ivett Nemesdy Ervint, Eötvös Loránd Tudományegyetemen, Szinay Attila, Egyesült Államokkal, Christophe Cador, Satys Group, Rolf Schnitzler, Budapest Airport, kormányerők egyik, budapesti repülőtéren, tömegközlekedési eszközöket, egészségügyi intézmények, stratégiai fontosságú, közleményben kiemelték, magyar gazdaság, ország villamos, kritikus infrastruktúrának, szomszédos hálózatokkal, hangsebességet alacsony, hírportál értesülése, repülő légicsapás, törökbarát lázadó, héten foglaltak, orosz légierő, székelyföldi közforgalmú, magyar járművek, buszok érkezése, múzeum közleménye, közlekedési szakember, magyar nemzetgazdaság, vidéki foglalkoztatásban, természeti erőforrásokkal, bővítési tárgyalásokat, román külpolitika, schengeni csatlakozást, magyar méhészek, magyar méhészet, méhek által, biológiai sokszínűség, kormány ebben, évben bevezette, beporzási támogatást, tömegközlekedési,
© 2013 TVN.HU Kft.