Belépés
Donald Trump további amerikai katonák Lengyelországba küldését jelentette be
...
"A nyilatkozat világosan megmutatja, hogy az Egyesült Államokat és Lengyelországot nemcsak a stratégiai partnerség köti össze, hanem az azonos közös értékek, közös célok, valamint a nagyon erős és tartós barátság" - hangoztatta Trump a szerdai tárgyalás után tartott közös sajtótájékoztatón.
Az újabb amerikai katonák állomásoztatásának infrastruktúráját és teljes költségé...
2019-06-12 23:59:47
Ankara: az orosz légvédelmi rendszer török beszerzése miatti amerikai figyelmeztetés "nem szövetségesi szellemi
... megállapodást, továbbá véget vet a török cégek részvételének az F-35-ösök fejlesztésében.
Az ankarai védelmi tárca szombaton úgy reagált: "a levél azt a várakozást fogalmazza meg, hogy a stratégiai partnerség keretében találjanak megoldást a létező problémára, és tartsák fenn az átfogó biztonsági együttműködést, továbbá hangsúlyozza a tárgyalások folytatásának fontosságát"....
2019-06-12 13:16:23
Iohannis három minisztert nevezett ki, egy negyediket elutasított
...
Iohannis a kormányfőhöz címzett levélben fejtette ki, hogy miért utasította el Corlateant, akit Románia stratégiai partnerségi kapcsolataiért felelős miniszterelnök-helyettesi tisztségre javasolt Dancila. Az elnök szerint Corlatean nem rendelkezik csorbítatlan hírnévvel, ugyanis őt tekinti felelősnek azért, hogy a 2014-es elnökválasztás idején - amikor Corlatean külügyminiszt...
2019-06-07 17:11:39
Varga Mihály: a kormány folytatja a befektetőbarát gazdaságpolitikát
... mértékben nőne, ebben az itt működő amerikai vállalatok tevékenységére is számít a kormányzat - mutatott rá a pénzügyminiszter.
Varga Mihály...
2019-06-07 15:31:48
Nemzetközi digitális szervezethez csatlakozott a Mol
... Digitalhoz. A Mol csatlakozásától elsősorban az új közlekedési megoldások terén várnak innovatív ötleteket, és az ipar digitális megújulásában is számítanak a vállalatra.
A Mol a stratégiai partnerségek jelentőségét hangsúlyozva felidézte, hogy korábban InnoEnergy-vel és az Urban Mobility-vel is kötöttek hasonló megállapodást. Az új együttműködésnek köszönhetően a magyar ener...
2019-06-07 11:51:27
Tienanmen tér - Az EU a jogvédők és aktivisták szabadon bocsátását kéri
... jogok egyetemesek és oszthatatlanok. A nemzetközi törvények és szabályok előírják az alapvető szabadságok tiszteletben tartását" - fogalmazott.
Az EU és Kína között létrejött átfogó stratégiai partnerség alapvető pillére az emberi jogok erősítése melletti elkötelezettség - tette hozzá Mogherini.
A Peking központjában lévő, csaknem 440 ezer négyzetméteres Mennyei Béke ter...
2019-06-04 14:11:35
Szijjártó: Európa biztonsága ma Törökországban kezdődik
...
A külügyminiszter török kollégájával, Mevlüt Cavusogluval egyeztetett, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Magyarország stratégiai szövetségesként és barátként tekint Törökországra és nagyra becsüli azt a szerepet, amelyet az betölt az európai biztonság garantálásában.
Nagyrészt Törökországnak köszönhető, hogy az a 30-35 millió ember, aki Európa környékén olyan h...
2019-05-03 12:42:50
Orbán: Magyarország kész az európai-kínai kapcsolatok fejlesztésének előmozdítására
... jelezte, idén ünneplik a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 70. évfordulóját, és Kína várakozással tekint az együttműködésre Magyarországgal, hogy a kétoldalú, átfogó stratégiai partnerség új szintre kerüljön.
Mindkét országnak fontos a pragmatikus együttműködés megerősítése, hogy a feleknek egyaránt előnyös eredményeket érjenek el - tette hozzá a kínai e...
2019-04-26 10:52:03
EU-Japán-csúcs - A felek számos területen megerősítették együttműködésüket a találkozón
...
Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke az ülést lezáró sajtótájékoztatón úgy vélekedett, hogy soha nem volt erősebb ezen stratégiai partnerség, amely a liberális demokrácia, az emberi jogok, a nyitottság, az együttműködés és a tisztességes kereskedelem értékein alapul.
Abe Sindzó japán kormányfő egyebek mellett szintén a globális szabadkereskedelmi rendszer megőrzésének é...
2019-04-25 21:09:35
Varga Mihály: a visegrádi országok és Japán közti együttműködés erősítése a V4-ek stabilitását és súlyát is növ
... együttműködés erősítése új irányokba is bővülhet, leginkább a tudomány, a kutatás és az innováció területén. A miniszter méltatta és fontos eredménynek nevezte az EU és Japán között megszületett stratégiai partnerségi megállapodást, valamint a szabadkereskedelmi megállapodást is, és az utóbbit mindkét fél számára előnyösnek minősítette.
Varga Mihály elmondta: a találkozón szó...
2019-04-25 15:09:07
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....76 77 78 
Címkék: Donald Trump, Varga Mihály, Egyesült Államokat, Urban Mobility-vel, Mennyei Béke, Mevlüt Cavusogluval, Nagyrészt Törökországnak, Donald Tusk, Európai Tanács, orosz légvédelmi, negyediket elutasított, kormány folytatja, befektetőbarát gazdaságpolitikát, európai-kínai kapcsolatok, felek számos, visegrádi országok, nyilatkozat világosan, stratégiai partnerség, azonos közös, nagyon erős, szerdai tárgyalás, újabb amerikai, török cégek, ankarai védelmi, várakozást fogalmazza, létező problémára, átfogó biztonsági, tárgyalások folytatásának, kormányfőhöz címzett, elnök szerint, 2014-es elnökválasztás, ipar digitális, stratégiai partnerségek, magyar ener, nemzetközi törvények, alapvető szabadságok, emberi jogok, külügyminiszter török, európai biztonság, együttműködésre Magyarországgal, pragmatikus együttműködés, feleknek egyaránt, ülést lezáró, liberális demokrácia, tisztességes kereskedelem, innováció területén, miniszter méltatta, utóbbit mindkét, együttműködésnek, pénzügyminiszter, elkötelezettség,
© 2013 TVN.HU Kft.