Belépés
Dolgok, amelyek károsítják a májat
... gyulladást generálhat, ami májcirrózist és egyéb májbetegséget is okozhat.

A dohányzás nemcsak a tüdőrák, hanem a májrák kialakulásában is aktívan részt vesz. A cigarettafüst oxidatív stresszt okoz, ami hatalmas terhet ró a májra, hiszen a vegyi anyagok ide kerülnek, viszont nem tud ennyi káros anyagot nap mint nap kiszűrni, míg végül megbetegszik.

Az elhízás...
2021-06-18 22:43:49
Kerékpározzunk az egészségünkért
... biciklizés is hozzájárul az alacsonyabb vérnyomáshoz és az LDL-koleszterin-szint csökkentéséhez.

A kerékpározás mentális nyugalmat is biztosít, így nagyon hatásos lehet depresszió, stressz és szorongás ellen, de javítja a koncentrációt is. A rendszeres mozgás jobb hangulatot biztosíthat, hiszen hatására endorfin, azaz boldogsághormon szabadul fel a szervezetben.
...
2021-06-17 21:19:20
Flavonoidokban gazdag étkek
... számára.

A flavonoidok elsősorban a növényekben megtalálható vegyületek, amelyek a sejtekben alapvető védelmi funkciókat látnak el: segítenek abban, hogy a növények megvédjék magukat a különböző stresszhatásoktól, például a csapadékhiánytól, az UV-sugárzástól, a túl magas hőmérséklettől vagy a kártevő rovaroktól.

A növényi anyagcsere másodlagos termékei a fla...
2021-06-14 22:04:18
Mi történik a testünkkel és az elménkkel, amikor alszunk?
Az alvás mindenki számára fontos. Ha nem alszunk eleget vagy elég mélyen, akkor szorongás is kialakulhat, de megnő az esélye a fejfájásnak és a stressznek, illetve csökkenhet a koncentráció és hízhatunk is.

Amennyiben napi 7-8 órát alszunk, úgy a memóriánk is jobb lehet. Alvás közben ugyanis az agyunk erősíti és megszilárdítja az emlékeket. Amikor ébren vagyunk, akkor pe...
2021-06-13 22:01:41
Különleges receptek kamillára szabva
... számos kutatást végeztek. Bebizonyosodott, hogy csökkenti a szorongást és enyhíti a depresszió kellemetlen tüneteit, de a kortizolszint csökkentésében is aktívan részt vesz.

A stressz és a gyulladás gyakran kéz a kézben jár, ám a kamilla egy hatékony természetes gyógyszer a gyulladás modulálására. Használhatjuk külsőleg borogatásként, fürdővízbe téve, illetve kenőcsök f...
2021-06-11 22:47:17
Takarítás előnyeiről
Takarítsunk, csökkentsük a stresszt és optimalizáljuk az immunrendszert!

Aki eddig nem szívesen takarított az otthonában vagy csak egy nyűgnek gondolta, lehet, hogy holnaptól nagyobb élvezettel takarít, hiszen már kutatások is igazolják, hogy a rendszeres takarítás milyen jó hatással van az immunrendszer működésére.

Nemcsak maga a takarítás van pozitív hatássa...
2021-06-04 23:07:00
A feldolgozott hústermékek és a betegségek
... élelmiszerek tartósítása során olyan anyagokat használnak, amelyek megnövelik a szabad gyökök számát a szervezetben. Minél több van belőle a testünkben, annál nagyobb az esély az oxidatív stressz és komoly betegségek kialakulására. Amire sokan nem gondolnak, ezek a táplálékok még a mentális egészséget is veszélyeztethetik.

A legjobb, amit tehetünk, hogy nem fogyasztunk ...
2021-06-02 13:45:45
A fekete tea az egészség forrása
... rendelkeznek.

A fekete tea olyan antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megakadályozhatják a krónikus betegségek kialakulását. Mindemellett csökkentik a gyulladást a szervezetben, illetve hozzájárulnak a stressz okozta káros hatások kivédéséhez is.

Köztudott tény, hogy ahogy öregszünk, úgy a csontjaink is gyengülnek, a fekete tea viszont sok kalciumot tartalmaz, ...
2021-06-02 13:01:21
Gyömbérillóolaj házilag
... betegség gyógyítására felhasználhatjuk. A gyömbérolaj aromaterápiás hatása kiemelkedő, hiszen serkentő és melegítő hatásokkal rendelkezik. Emellett fokozza a koncentrációt, csökkenti a stresszt, de nagyon hatásos szorongás, szédülés és fáradtság esetén is.

Külsőleg, azaz a bőrre kenve is alkalmazhatjuk, hiszen számos bőrproblémára és egyéb egészségügyi gondra jelenthet ...
2021-06-02 12:56:08
Epson só a bőrre is
... külsőleg használva rengeteg jótékony hatással bír az egész testre. A bőrön át felszívódva segíthet ízületi és izomfájdalmak esetén, kivezeti a méreganyagokat a szervezetből, csökkentheti a stresszt, a szorongást, a gyulladásokat, és megkönnyíti az elalvást is.

Mindezek mellett a problémás arc számára is megoldást jelenthet: dr. Michelle Henry bőrgyógyász kifejtette, hog...
2021-06-02 11:32:16
1 2 3 ..................677 678 ..........1015 1016 .........1353 1354 1355 
Címkék: Michelle Henry, feldolgozott hústermékek, egészség forrása, dohányzás nemcsak, májrák kialakulásában, cigarettafüst oxidatív, vegyi anyagok, alacsonyabb vérnyomáshoz, kerékpározás mentális, rendszeres mozgás, flavonoidok elsősorban, növényekben megtalálható, sejtekben alapvető, növények megvédjék, különböző stresszhatásoktól, kártevő rovaroktól, növényi anyagcsere, alvás mindenki, agyunk erősíti, depresszió kellemetlen, kortizolszint csökkentésében, gyulladás gyakran, hatékony természetes, gyulladás modulálására, otthonában vagy, nyűgnek gondolta, rendszeres takarítás, immunrendszer működésére, szabad gyökök, oxidatív stressz, mentális egészséget, krónikus betegségek, stressz okozta, gyömbérolaj aromaterápiás, bőrre kenve, egész testre, felhasználhatjuk, csapadékhiánytól, gyömbérillóolaj, antioxidánsokat, boldogsághormon, bebizonyosodott, hőmérséklettől, alkalmazhatjuk, kialakulásában, csökkentéséhez, kerékpározzunk, flavonoidokban, csökkentésében, méreganyagokat, egészségünkért, immunrendszert,
© 2013 TVN.HU Kft.