Belépés
A fekete tea az egészség forrása
... rendelkeznek.

A fekete tea olyan antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megakadályozhatják a krónikus betegségek kialakulását. Mindemellett csökkentik a gyulladást a szervezetben, illetve hozzájárulnak a stressz okozta káros hatások kivédéséhez is.

Köztudott tény, hogy ahogy öregszünk, úgy a csontjaink is gyengülnek, a fekete tea viszont sok kalciumot tartalmaz, ...
2021-06-02 13:01:21
Csakrák kövei
... szemre is hat, így például fenyegető retinaleválásnál, retinabántalmaknál, zöld hályognál. Nyugtat és véd a negatív hatásokkal szemben.
Általános állapotjavító, erősítő, amely enyhít a stressz okozta fejfájáson.Swadisthana,Szakrális csakra,hasi, nemi csakra:

Ámbra, holdkő, karneol, narancssárga kalcit, topáz.

(Általában a narancss...
2021-05-23 17:02:27
Lucerbacsíra gyógyhatásairól
... lucernának és a lucernacsírának nagyon magas a C-vitamin-tartalma, amely aktívan részt vesz a szervezetben kialakuló gyulladás csökkentésében. És ezzel a pozitív hatással nemcsak az oxidatív stressz okozta károsodás mértékét csökkenti, hanem a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát is. A lucernacsíra antioxidáns hatásokkal rendelkezik, így eredményesen küzd a szabad gyökök ...
2021-05-21 22:52:44
A máj egészségének fenntartásáért
... a kurkumin, amelynek kiemelkedő a májvédő hatása. Csökkenti a májbetegségek kialakulásának kockázatát, hiszen gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, illetve minimalizálja az oxidatív stresszt, javítja a zsíranyagcserét és az inzulinérzékenységet.

A grapefruit szintén egy kiváló antioxidáns-forrás, amely segít az immunitás növelésében és az immunfunkciók javításában. ...
2021-04-24 20:21:22
A haj, a bőr és a köröm erősítése természetes módszerekkel
... létfontosságú szerepet játszik az erős és egészséges körmök és haj fenntartásában.

A biotin mellett cinkkiegészítésre is szükségünk lehet, hiszen fontos szerepet játszik az oxidatív stressz okozta károsodások megelőzésében, támogatja a sejtek anyagcseréjét és a megfelelő immunitását, illetve hozzájárul a gyulladás csökkentéséhez.
Forrás : https://gyogyszernel...
2021-04-10 23:10:10
Fáradtságűző és energiát adó gyógyteák
Stresszcsökkentő, fáradtságűző és energiát adó gyógyteák:

Stresszes világban élünk. A jelenlegi járványos időszak mindenkit megvisel. Ezért néha jó kikapcsolni a világ zaját, elzárni a ránk zúduló információkat, és csak pihenni, lazítani, relaxálni, akár egy csésze forró tea vagy egy izgalmas könyv, illetve a szeretteink társaságában. A cikkben felsorolunk néhány olyan t...
2021-03-31 21:10:43
Immunerősítés tavasszal
... évszakban szükséges erősíteni, hanem az év minden hónapjában. Különösen azoknak van erre szüksége, akik dohányoznak, nem megfelelően táplálkoznak, rendszeresen fogyasztanak alkoholt, sokat stresszelnek vagy alváshiánnyal küzdenek. Azoknak is fontos odafigyelniük az immunrendszerük erősítésére, akik immunszupresszív gyógyszereket szednek, gyenge immunrendszerrel rendelkeznek, illet...
2021-03-12 22:44:53
Oregánóolaj előnyös hatásai
... eredményesen a harcot. Amennyiben rendszeresen alkalmazzuk ezt az olajat, fokozhatjuk az immunrendszerünk működését is.

Az antioxidánsok nagyon hasznosak, hiszen segítenek az oxidatív stressz által okozott károsodásokkal szemben. Az oregánóolaj is gazdag forrása az antioxidánsoknak, melyek segítenek a gyulladás és a sejtkárosodás leküzdésében.

Ha gyakran vann...
2021-03-11 21:20:50
Jó hangulatot teremtő illóolajok
... diffúzorba, ha rá szeretnénk ráhangolódni a párunkkal való együttlétre? A rózsaillóolajat mindenképp próbáljuk ki, hiszen kiváló antidepresszáns és nagyszerűen oldja a szorongást, sőt még a stressz okozta magas vérnyomást is hatékonyan csökkenti. Egyébként a rózsaillóolaj az egyik leghatékonyabb afrodiziákum.

A muskátli illóolaja pozitívan hat a hormonokra, egyensúlyban...
2021-03-10 20:10:56
A csodás szantálfa-illóolaj
... egészségügyi problémán segíthet, melyek valamilyen görcsös állapothoz kapcsolódnak.

A szantálfa-illóolaj antioxidánsokban is rendkívül gazdag, így potenciálisan csökkentheti az oxidatív stresszt okozó káros hatású szabad gyökök számát. Ez azért nagyon lényeges, hiszen minél több keletkezik belőle, annál gyorsabb lesz az öregedési folyamat a szervezetünkben.

A...
2021-03-02 22:16:11
1 2 3 .....................65 66 ...........98 99 ..........130 131 132 
Címkék: egészség forrása, köröm erősítése, krónikus betegségek, stressz okozta, negatív hatásokkal, lucernacsírának nagyon, szervezetben kialakuló, pozitív hatással, oxidatív stressz, lucernacsíra antioxidáns, szabad gyökök, májvédő hatása, májbetegségek kialakulásának, oxidatív stresszt, grapefruit szintén, immunitás növelésében, immunfunkciók javításában, biotin mellett, sejtek anyagcseréjét, megfelelő immunitását, gyulladás csökkentéséhez, jelenlegi járványos, világ zaját, ránk zúduló, csésze forró, izgalmas könyv, szeretteink társaságában, cikkben felsorolunk, immunrendszerük erősítésére, immunrendszerünk működését, antioxidánsok nagyon, sejtkárosodás leküzdésében, párunkkal való, rózsaillóolajat mindenképp, egyik leghatékonyabb, muskátli illóolaja, öregedési folyamat, immunszupresszív, immunrendszerrel, stresszcsökkentő, retinaleválásnál, immunrendszerünk, antioxidánsokban, antioxidánsoknak, zsíranyagcserét, rózsaillóolajat, immunrendszerük, szervezetünkben, gyógyhatásairól, antidepresszáns,
© 2013 TVN.HU Kft.