Belépés
Hunt: London nem tervez katonai akciót, de követeli Irántól a lefoglalt brit hajó azonnali elengedését
...
Az iráni Forradalmi Gárda péntek este a Hormuzi-szorosban elfoglalt két brit tartályhajót. Az egyik rövid idő után folytathatta útját, de a másik Irán felé tart.
London tájékoztatása szerint a két hajó személyzetének tagjai között nincsenek brit állampolgárok, a 23 fős legénység indiai, orosz, lett és Fülöp-szigeteki.
Pénteken késő este kétszer is összeült a brit ko...
2019-07-20 07:04:10
Önkormányzat 2019 - Lakhatásról, klímaváltozásról, tömegközlekedésről és a romák helyzetéről vitáztak a főpolgá
... ki, ami szerinte nem "egetverően nagy" vállalás, ha a 23 kerület és a fővárosi önkormányzat évente száz új lakást épít.
A hajléktalanság megoldására öt év alatt ötmilliárd forintot szánna, amelyből ezer új befogadóhelyet hozna létre, a meglévő helyeket emberségesebbé tenné és programokat indítana a hajléktalanok társadalomba való visszakerülésének segítésére.
A klímavé...
2019-06-19 22:27:29
Donald Trump további amerikai katonák Lengyelországba küldését jelentette be
... jelenlétet. Andrzej Duda államfő már a tavalyi washingtoni látogatásán megfogalmazta, hogy több amerikai katonát szeretne látni lengyel földön. Tavaly kijelentette: Varsó kétmilliárd dollárt szánna az új katonai létesítmények kiépítésére, és azt mondta Trumpnak: reméli, hogy "közös erővel felépítenek egy Trump-bázist Lengyelországban".
Az amerikai elnök szerdán a Fehér Házban...
2019-06-12 23:59:47
Más vagyok
Más vagyok


Tavasszal fáj nekem, hogy más vagyok,
hogy komolyabb, búsabb, nagyobb,
szomorúbb gyermek vagyok annyi másnál.
Szánna a szíved, ha tavasszal látnál.

Pedig kívánom, akarom:
de mint megannyi furcsa rom,
csak összeomlik minden akarásom.
Nem vagyok senki mása s nincsen másom.

Ha másom volna, nem lennék én ár...
2019-05-25 15:46:11
Antonín Dvořák: Stabat Mater - előadás a képen látszik
Stabat Mater jelentése: siralomének, amely Szűz Máriának a keresztfa mellett átélt fájdalmáról szól,
A himnusz címe az első sorából adódik: Stabat mater dolorosa (szó szerinti fordításban: ,,Állt a fájdalommal terhes anya").

.................
...
2019-05-17 09:48:58
DK: az EU határozott lépéseket tesz az európai értékek védelmében
... EP-képviselője pénteken, Budapesten sajtótájékoztatón felidézte, hogy az EP jogállamisági kritériumok betartásához kötné az uniós források kifizetését, illetve a tervezettnél több forrást szánna a demokratikus értékeket védő civil szervezetek támogatására.
A jogállamisági kritériumokkal kapcsolatban hangsúlyozta, a határozat nem Magyarország ellen irányul, hanem minden uniós ...
2019-01-18 12:51:42
Nemzeti konzultáció - Dömötör: már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet
... a konzultációs kérdőívet az Országgyűlés üléstermében. Bauer Tamás pedig világosan elmondta, hogy ha a családok t...
2018-11-21 21:26:15
Fövényi Sándor: A címzett elköltözött
... padokba.
Minden este a kocsma előtt várok,
fülelve, mikor kordul gyomra,
ám csak a volt, a soha tántorog ki ajtaján.
Ilyenkor ballagok az éj sóhaján,|...
2018-11-09 20:50:38
P. Géraldy
... Dezső

Ó, SZEGÉNY SZEMEK


Ó, szegény szemek! Didergek
s láz emészt - mégsincs színem.
Bár, ha tudnád, hogy szeretlek.
szánna szíved, azt hiszem.

Gyengédségem lett a vesztem -
rég gyötör, Tőled fogom...
2018-11-09 19:00:34
Pénzhiány miatt nem végeznek több műtétet egynapos sebészetm
... meg Gamal Eldin Mohamed.
Akár 30 százalékkal is több műtétet tudnának elvégezni a hazai egynapos sebészeti központokban, ha a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) több pénzt szánna a nappali sebészeti ellátásokra - emelte ki a Világgazdaságnak Gamal Eldin Mohamed, a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST) elnöke, a Budaörsi Egészségügyi Központ orvos-i...
2018-08-12 07:41:00
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 
Címkék: Donald Trump, Antonín Dvořák, Stabat Mater, Fövényi Sándor, Forradalmi Gárda, Andrzej Duda, Trump-bázist Lengyelországban, Fehér Házban, Szűz Máriának, Bauer Tamás, SZEGÉNY SZEMEK, Gamal Eldin Mohamed, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Világgazdaságnak Gamal Eldin Mohamed, Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság, Budaörsi Egészségügyi Központ, lefoglalt brit, romák helyzetéről, képen látszik, európai értékek, címzett elköltözött, iráni Forradalmi, egyik rövid, másik Irán, fővárosi önkormányzat, hajléktalanság megoldására, meglévő helyeket, hajléktalanok társadalomba, tavalyi washingtoni, amerikai elnök, keresztfa mellett, himnusz címe, első sorából, fájdalommal terhes, uniós források, tervezettnél több, demokratikus értékeket, jogállamisági kritériumokkal, konzultációs kérdőívet, kocsma előtt, soha tántorog, hazai egynapos, nappali sebészeti, klímaváltozásról, lengyelországban, világgazdaságnak, lengyelországba, személyzetének, befogadóhelyet, kritériumokkal, emberségesebbé,
© 2013 TVN.HU Kft.